e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Listopad 2019 - 1:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2016 - 21:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3264
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
gigi25 napsal:
A ako chceš preklopiť ICE do Irdeta v Arive 200? Samozrejme okrem modulu Irdeto.


no normalne. nastavi citacku z 3,6 Mhz na 6 Mhz a wualaa ma kartu v irdeto mode. o tom si janko neočul ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2016 - 22:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 186
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Prepol som ako si povedal a vualla kartu vidim v CW mode Caid 0D96!/Ariva 100E najnovši soft patch,...či treba ofiko soft?/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 0:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3264
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
gigi25 napsal:
Prepol som ako si povedal a vualla kartu vidim v CW mode Caid 0D96!/Ariva 100E najnovši soft patch,...či treba ofiko soft?/


tak si asi necital co ti to tam pise po anglicky.. ze po prepnuti treba restartnut box.
kua ja tu večne nebudem !!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2016 - 6:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 186
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Ale čital!Reštartoval som to najmenej trikrat,vypol EMU/červený čuplík/ a stale je to v CW Caid 0D96.Mam tam 2.18B8 patch.Testoval to niekto?A šlo mu to v Irdeto?Ak ano, na akom softe?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2016 - 17:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Červen 2010 - 23:35
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: Ariva 200HD 2.18B8 Skylink
Tak chalani,co toto znamená?Pochvíli se zastavil obraz a vyskočil nápis Zakódováno.Odchází mi karta?Půjde to vůbec reklamovat?Ono to zlobilo i v modulu.Kartu povytáhnu a strčím zpět-opět naběhne.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Ariva 200HD - fw 2.18b8 + Skylink ICE (0.8W,19.2E,23.5E,28.2E),Modul Mascom
Dvb-t CZ Praděd k26,k28,k36,k51,k53, Bruntál k31, k38,k45,
Dvb-t PL Szkryczne k41, k58
Dvb-t SK Křížava k52
Emtec D850h,Samsung LE40C650.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2016 - 18:44 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 341
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 152 krát
gigi25 napsal:
Ale čital!Reštartoval som to najmenej trikrat,vypol EMU/červený čuplík/ a stale je to v CW Caid 0D96.Mam tam 2.18B8 patch.Testoval to niekto?A šlo mu to v Irdeto?Ak ano, na akom softe?

Zkus dát tov. nast. , natáhni FW přes RS232 , znovu tov. nast. Kartu očisti i když je to škoda alkoholem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2017 - 20:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Září 2008 - 15:20
Příspěvky: 16
Poděkováno: 1 krát
Vyzkoušel jsem výměnu elytů 220uF a 470uF a pokud jde o tuner nahoře na obrázku, který má konektor s dutinkami, tak výměna pomohla, když ale jde o tuner ozn.: DTS4-A1FF6VA 0820LU který má konektor s piny (protikus s dutinkami je na mainboardu) tak výměna nepomohla.Zkusil jsem i 1000uf/16V ve zdroji,ale beze změny.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 15:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Duben 2012 - 9:42
Příspěvky: 3
Poděkováno: 1 krát
Pozdravujem, ja mam ten isty problem s Arivou 102mini (sekanie).
Je to malicky plosak, myslite ,ze tie malicke pevne kondenzatory robia problem? Alebo kde by som nasiel riesenie?

Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 1:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Květen 2010 - 20:58
Příspěvky: 4
FW 2.18B8_patch Dal by mi prosim někdo odkaz kde seženu tento patch ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 1:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Květen 2010 - 20:58
Příspěvky: 4
pro A 200


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 6:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 186
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak napr.aj tu na fore v downloade:

viewtopic.php?f=129&t=22087&start=40


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2019 - 9:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Prosinec 2009 - 15:19
Příspěvky: 1
satelitni prijimac: FERGUSON ARIVA 200
Místo/Bydliště: Morava
Ahoj u mojí 7let staré ARIVA200 provedena výměna kondenzátorů

potvrzuji kostičkovaní a zasekávání obrazu přestalo

Příloha:
ariva200tuner.jpg


koupeno zde:
https://www.gme.cz/ce-220u-16vt-jam-6-3x11-rm2-5-bulk
https://www.gme.cz/ce-470u-16vt-jam-tk- ... rm3-5-bulk

oprava doslova za pár korun.

Foto jsem si s dovolením zapujčil od MARA007 z prvního příspěvku,
hhttp://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=128&t=67750
díky


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2019 - 16:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Červen 2008 - 7:36
Příspěvky: 8
Zdravim!Tak u Ariva 103 jsem sekani a zastavovani obrazu vyresil vymenou kondenzatoru 220 mikro 16 V.Je hned vedle tuneru.Vlastne nejblize k tuneru.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk