e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Červenec 2018 - 6:09

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ DUO . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 166 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2018 - 13:48 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 18:07
Příspěvky: 721
satelitni prijimac: VU+ SOLO 4K
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 4 krát
Už sú aktualizácie funkčné.

_________________
VU+ SOLO 4K
Prismcube RubyCryptoBox650HD IPbox9900 HDD-SAMSUNG HM160HI ,oscam_ymodv18


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2018 - 19:43 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2007 - 20:20
Příspěvky: 433
satelitni prijimac: Vu+UNO 4K SE
Místo/Bydliště: Pelhřimov
ok na VU+uno 4k se taky aktualize OK!

_________________
VU+UNO 4K SE+Vu+ Solo 2+VTI + VU+USB Turbo Tuner DVB-T2 / 500GB HDD+ 2TB USB HDD Motor AMIKO +120 parabola +multibeam MAXIMUM +7 LNB 28.2+23.5+19+13+0.8W+4.8E+4W
USB sat.tuner TS5922SE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2018 - 4:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Leden 2015 - 12:01
Příspěvky: 43
Poděkoval: 4 krát
Mě poslední aktualizace rozhodila font.

_________________
VU DUO2, Twin-DVB-S2, DVB-S2, 2TB HDD, VTI 13.0.4 AtileHD, TV Panasonic PDP-TX-42ST50


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2018 - 14:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:38
Příspěvky: 80
satelitni prijimac: VU+ Ultimo4k
Poděkoval: 3 krát
Priatelia a ako vam funguje EPG? Uz od verzie 13.0.4 sa mi "straca" EPG t.j. ked nastartujem box, tak pri zozname stanic nie je ziadne EPG. Mam nastavene, ze epg.dat uklada kazdych 30min na mnt/usb a aj tam ten subor je, no po restarte ako keby z neho nic nenacitalo. Skusil som aj volbu zmazat poskodeny epg.dat a ulozit EPG do epg.dat no po restarte je vsetko po starom - ziadne EPG v zozname stanic. V stroji mam ssd hdd aj usb.
Nestretol sa s tym niekto?

_________________
Vu+ Ultimo4k VTI 13.0.9, Vu+ Solo2 VTI 11.0.1, DM500HD OpenATV 5.3, XPEED LX3 OpenATV 6.0


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 14:06 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 296
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 56 krát
Zrovna tohle co popisujes funguje dobre, k me spokojenosti, ne ze by se mi vyjmecne EPG nestratilo. Kazdych 30 minut? proboha proc tak casto? Nestaci jednou denne, obvykle pote co se spusti epgrefresh?

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 18:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:38
Příspěvky: 80
satelitni prijimac: VU+ Ultimo4k
Poděkoval: 3 krát
Ja som nadobudol dojem, ze EPG refresh snad ani nefunguje. Kde sa to nastavuje? V starsich image bolo na vyber odkial sa ma EPG stahovat a kedy robit refresh, ale teraz to neviem nikde najst.
Preto som nastavil zapis kazdych 30min aby sa mi ulozilo do suboru aspon to, co sa refreshlo pri prepinani medzi stanicami.
Vypozoroval som, ze ked som zmazal epg.dat cez ponuku Zmazat poskodeny subor epg.dat a nasledne zvolil z menu zapisat EPG do epg.dat, tak sa vytvoril subor epg.dat s privilegiami 644 a ten sa neupdatoval vobec. Preto som zmenil opravnenia na 777 a odvtedy sa EPG pravidelne zapisuje do epg.dat

_________________
Vu+ Ultimo4k VTI 13.0.9, Vu+ Solo2 VTI 11.0.1, DM500HD OpenATV 5.3, XPEED LX3 OpenATV 6.0


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 18:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Květen 2008 - 16:38
Příspěvky: 80
satelitni prijimac: VU+ Ultimo4k
Poděkoval: 3 krát
A tak som sa dopracoval k poznaniu, ze nemam EPG Refresh nainstalovany?!! alebo pri nejakom update zmizol, mam tam len EPG Search. Po instalacii a nastaveni vsetko OK. Vdaka za nakopnutie.

_________________
Vu+ Ultimo4k VTI 13.0.9, Vu+ Solo2 VTI 11.0.1, DM500HD OpenATV 5.3, XPEED LX3 OpenATV 6.0


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2018 - 15:22 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 990
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
13.0.9 po zapnutí Nastavenie- Zvuk a titulky v nastaveniach VTI samovolný reštart.
Má ešte niekto tento crash?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2018 - 15:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2016 - 12:16
Příspěvky: 216
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 5 krát
Aky box? U mna ultimo4k ok skin hdglass17.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2018 - 17:40 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 990
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
solo2 hdglass


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2018 - 21:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Duben 2009 - 19:11
Příspěvky: 127
satelitni prijimac: Vu zero, solo 2
U me vu zero a jede v poradku...

_________________
Vše, co se najde na krámě...nej je zatím VU+ Solo2. Překvapením je Amiko alien 2.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2018 - 18:14 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2406
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 5 krát
Prestalo mi prehravat youtube videa na Solo 2. Vyberiem video, dam pustit a vypise chybu siete. Vam yputube ide?

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2018 - 18:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 195
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 7 krát
nejde už druhý deň. bez rozdielu , kto má aký image. je tam systémova chyba .

_________________
ešte žijem ,vuplus solo 4K ,blackhole .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2018 - 19:50 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 386
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 46 krát
- Youtube TV mě nyní funguje

_________________
Vu+ ULTIMO 4K-VTI 13.0.9,DVB_T2/T); VU+ solo4k (VTI 13.0.9, VU+ solo2, (VTI 13.0.9),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2018 - 19:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Leden 2011 - 22:03
Příspěvky: 203
satelitni prijimac: VU+SOLO4K, VU+ UNO
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 12 krát
Mně teda taky YoutubeTV jede. Sice spuštění trvá trochu déle, ale jinak vše OK.

_________________
Vu+Solo 4K, VU+UNO, (VTI v13.0.9, skin MetrixHD-simple s vlastními úpravami, OScam 11424, karta-SKYLINK ICE v režimu IRDETO)
parabola 90, Twin LNB, motor-Digipower SG-2100, TV-LED LG 42" 42LE4500.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2018 - 20:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 195
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 7 krát
pred 19 : 00 hod ešte nešlo . teraz to už ide. a do tej devätnástej ste sem prečo nepísali ? vám to nešlo.

_________________
ešte žijem ,vuplus solo 4K ,blackhole .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2018 - 20:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Leden 2011 - 22:03
Příspěvky: 203
satelitni prijimac: VU+SOLO4K, VU+ UNO
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 12 krát
Asi proto, že to vůbec nesleduju a zkusil jsem to pustit abych ověřil stav po přečtení tvého příspěvku. Jinak mi je YT ukradený.

_________________
Vu+Solo 4K, VU+UNO, (VTI v13.0.9, skin MetrixHD-simple s vlastními úpravami, OScam 11424, karta-SKYLINK ICE v režimu IRDETO)
parabola 90, Twin LNB, motor-Digipower SG-2100, TV-LED LG 42" 42LE4500.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2018 - 22:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2009 - 19:21
Příspěvky: 18
Poděkoval: 3 krát
Je potřeba nějaká aktualizace pro funkčnost YT? Mě nejde na BH 3.0.4, VTI 13.0.1 ani na Open ATV 6.1. Stroj VU + Solo2
Díky za případnou radu.

_________________
Vu + Solo 2 - 1TB HDD, AZ Box HD premium, Panasonic Viera G 30, parabola 80 + motor SG 2100, parabola 60


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2018 - 15:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 195
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 7 krát
no , neviem či ti zožere aktualizáciu , keď už je novšia verzia.

_________________
ešte žijem ,vuplus solo 4K ,blackhole .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2018 - 19:31 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2406
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 5 krát
No skusil som teraz a nejde

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 166 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk