AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

DM-500HD - jaky FW
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=136&t=47728
Stránka 1 z 1

Autor:  aszotek [ 20.Září 2012 - 7:12 ]
Předmět příspěvku:  DM-500HD - jaky FW

Prosím mam tam ted gemini2-510 Nejak nemuzu docilit abych tam dohral mgcamd. prosim poradite? případně jaky je dobry FW kde přes blue nahraji. Díky

Autor:  aszotek [ 20.Září 2012 - 7:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM-500HD - jaky FW

jeste jeden dotaz. nemate nejaky link na posledni uboot? Jelikoz jak tam chci nahrat jakykoliv jiny novsi soft treba od sifteam tak mi pise ze je stary ci co. diky

Autor:  EnoSat [ 21.Září 2012 - 6:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM-500HD - jaky FW

nahraj si tam newnigmu2 , emulatory (aj mgcamd) si mozes stiahnut priamo v menu
u GP2 si to musis riesit externe.

Autor:  aszotek [ 21.Září 2012 - 6:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM-500HD - jaky FW

Děkuji za radu. zkusil jsem a jde to. snad to bude stabilní. Díky

Autor:  marecek123 [ 28.Prosinec 2012 - 11:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM-500HD - jaky FW

nenašla by se zde dobrá duše , která by sem pověsila stránku ze které jde opravdu stáhnout pro Dm 500 HD korektní image ve kterém mi pojede skylink karta výměna IRDETO.
Děkují

Autor:  ferino12 [ 30.Prosinec 2012 - 15:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM-500HD - jaky FW

marecek123 napsal:
nenašla by se zde dobrá duše , která by sem pověsila stránku ze které jde opravdu stáhnout pro Dm 500 HD korektní image ve kterém mi pojede skylink karta výměna IRDETO.
Děkují

stiahni nejaky img podla simky, co mas v prijmaci
image najdes tu :
http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=470

potom si cez addonsy stiahni a nainstaluj Cccam 2.3.0

uprav config a pozeraj...

Autor:  sisiak [ 03.Leden 2013 - 21:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM-500HD - jaky FW

ferino12 napsal:
marecek123 napsal:
nenašla by se zde dobrá duše , která by sem pověsila stránku ze které jde opravdu stáhnout pro Dm 500 HD korektní image ve kterém mi pojede skylink karta výměna IRDETO.
Děkují

stiahni nejaky img podla simky, co mas v prijmaci
image najdes tu :
http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=470

potom si cez addonsy stiahni a nainstaluj Cccam 2.3.0

uprav config a pozeraj...


Pre kartu IRDETO nefunguje cccam2.3.0
Ten ide len pre ICE karty.
Na tvrde irdeto potrebujes bud oscam alebo staci aj gboxnet.

Vedla chipu mas napisane ICE01 ...cize je to icecka (cccam2.3.0) alebo
IRDETO01(cize potrebujes ten oscam)

Autor:  maraka [ 03.Leden 2013 - 22:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM-500HD - jaky FW

Scam umel irdeto snad uz pred 2 lety, ne?

Oscam byla potreba zvlastni kompilace se zadratovanymi klici, nyni na netu unikly uz i klice, takze si to muze kazdy dat do sve konfigurace.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/