e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2019 - 23:15

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: usb
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2012 - 22:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
najde se někdo kdo mi zprovozní usb na mém origo 500HD,tak abych mohl na něj připojit HDD...a co si myslíte o tomto http://www.chargeconverter.com/store/dm500usb


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2012 - 22:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
ještě dodám Dreambox je již po záruce...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2012 - 23:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2007 - 21:38
Příspěvky: 292
Poděkováno: 2 krát
Malo by to bez problemov ist (klony to maju) - kazdopadne ak ti ide len o HDD tak ho pripoj cez ESATA a mas pokoj.

_________________
FORMULER F1, IPBOX 99HD, IPBOX 55HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2012 - 6:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
ano to už mám,chci na usb připojit flešku a tím získat swapový oddíl.To asi i lze na HHD přes esatu,ale ten se mi uspává,řešení přes usb je tudíž na místě...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 13:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
Tak mi dorazil USB hub od Ridaxu tak to jdu zprovoznit....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 13:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
A poslední fotka...je něco na co bych si měl dát pozor při montáži?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2012 - 20:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Říjen 2008 - 16:25
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: DM500HD
To je pěkné, já po tom pošilávám už dlouho. Zvládne napájet ext. disk 2.5" přímo z USB prosím? To je zatím to proč jsem do něj nešel.

_________________
Nemesis 2.6 original SIM


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2012 - 22:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:01
Příspěvky: 33
Tak to jsem zatím nezkoušel,HHD mám připojen na esatu, jinak usb adaptér opravdu funguje,mám tam připojenou flashku a přes flash-expander provozují 4gb paměť na addons...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2012 - 18:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červen 2008 - 16:07
Příspěvky: 12
Tu je riesenie:

Enabling USB port on DM500HD (priloha).


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2013 - 19:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Leden 2013 - 16:34
Příspěvky: 3
Zdravim vas ako mam dat prec rezistor r1010 A r1011 KED SU TAM IBA BODKY CINU NEMOZE NIEKTO DAT TU FOTO AKO TO VIZERA Z REZISTORMY A AKO TO VYZERA BEZ REZISTOROV VOPRE DIK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2013 - 22:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Listopad 2011 - 13:06
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
jozko12345: prosím ťa stiahni si ten návod od Eifel351 (DM500HD - povolenie USB Portu.pdf) ak si tak už urobil vidíš na tých obrázkoch ako to má byt bez odporov. Tie dôležité umiestnenia odporov sú zvýraznené červeným označením ale nie pretože to tak nájdeš v DM500HD ale preto aby si to lepšie našiel a ako vyzerá miesto s odporom? no tak ako je označený RR7 alebo RR11 ak si ich tam nemal tak nič nemeníš ale ako je tu spomínané varovanie tieto odpory vyraďujú USB z činnosti z dôvodu chýbajúcej ochrany prepätia alebo skratu na USB zariadení pre túto absenciu ochrany tam USB port nieje ani namontovaný a neodporúčajú využívať nakoľko v prípade skratu môže spôsobiť zničenie celého DM500HD a pri najhoršom požiar (neverím ale v požiar) každopádne verím že to dokáže odpáliť celu stabilizáciu napájania a teda aj celý dreambox.... preto na začiatku tohoto vlákna je odkaz na stránku kde si môžeš objednať malí plošný spoj aj so súčiastkami sám si doma poskladáš (ak na to nemáš - keď nerozoznáš prítomnosť odporu) tak to dáš poskladať odborníkovi a túto chýbajúcu ochranu doplníš. (ten plošný spoj je tá ochrana ! - http://www.chargeconverter.com/store/dm500usb) bez neho riskuješ zničenie Dreamboxu !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2013 - 20:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Leden 2013 - 16:34
Příspěvky: 3
Valmi pekne dakuje za visvetlenie super este ras dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 25.Září 2013 - 21:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Listopad 2011 - 13:06
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
pegiin: objednal som si to aj ja a mám to tiež nahodené + 8GB kľúč priamo v DM a vonkajší vývod je na prinesené filmy alebo tak... , taktiež som si nainštaloval flash-expander no následne som sa snažil napchať do DM všetko čo sa mi zaľúbilo až mi zmrzol následne zacyklil neustálim reštartom, vyliečil som ho reflashom zo zálohovaného IMG na ktorý odpovedal stavu po montáži USB rozšírenia takže aj Flash expander, ale ďalšie programami už nie. Po reflashovaní tam ale programi zostali nainštalované a fungujú aj teraz no v správe DM niesu evidované ako nainštalovane. Proste register nainštalovaných veci nezodpovedá skutočnosti. Vieš mi poradiť ako to napraviť bez toho aby som zmazal USB kľúč ? a nanovo inštaloval ? Ako čo najviac využiť toto rozšírenie flash? Mna napadlo aj to že takto si môžem cez USB pripojiť klávesnicu aj myš (treba doinštalovať ovládače hardwaru).... no ešte som neotestoval....

dasoft:
Ostatným čo chcú toto rozšírenie USB použiť na napájanie HDD tak je to možné len na 2,5" disky (pre notebooky) na veľkom disku sa vypne cely DM a zostane rýchlo blikať zelená LED niekedy potom treba reFLASH. Na spomínanej ochrane vyhorí poistka - treba vymeniť ale nie za silnejšiu ako 0,5A = 500mA. (Naštastie sa mi podarilo rozbehať lebo som sa už bál že mám po DreamBoxe)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2013 - 21:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2007 - 18:33
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: je ich viac :)
tiez sa na to chystam, teraz bol pripad kedy sa dm uplne pomiatol a bol nutny cisty flash.
no tak som ho dal do stavu kedy sa flashuje cez web rozhranie. kedze som nemal telku pri sebe, tak som siel po pamati a cakal pokial zacne dm vyblikavat. vtedy pustil nmap, aby som zistil ip adresu boxu. no naslo ho hned a bezali tam otvorene 2 sluzby. jedna na porte 80, teda web rozhranie a druha na telnete. tak ako spravny zvedavec som sa telnetol na dm a pekne cli rozhranie, kde bola moznost ENABLE USB. teda sa pytam, ci je treba potom povolit aj tuto funkciu alebo je to nejak prekrocene tymto plosakom ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2013 - 20:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Listopad 2011 - 13:06
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
patko19: nečítaš pozorne čo píšem hore. Tento plošák ti robí len prepäťovú ochranu resp. chráni pred skratom na USB prípadne pretaženiu napájania USB.
Nič ti nezapína nič nemení je to iba istota ak by si náhodou pripojil USB ktoré by bolo bud poškodené alebo by malo silnejší odber ako Dreambox zvládne.
Ak by si tam tento plošák nedal a pripojil by si iba kábel s konektorom (je taký istý ako v starších počítačoch na vyvedenie USB zo základnej dosky) tak USB bude pracovať aj tak, ale pristupuješ tak na možné riziko, že ktosi kto nebude vedieť o tomto riziku ti do USB pripojí niečo čo ti tvoj DreamBox odpáli (dieťa vopchá kovový klúčik od zámku od sporitelničky). následne ho pošleš do servisu a ty sa budeš modliť aby zhorel iba stabilizačný obvod napájania a nič viacej lebo by oprava vyšla drakšie ako nový nakoľko sa platí za opravnú normohodinu + cena súčiastok (čo cena súčiastok je nízka) ale čas strávený hľadaním koľko obvodov to odpálilo mimo stabilizácie bude fakt sakramensky dlhý aj pre skúseného odborníka.

A ty čo sa tomu tak rozumieš podľa toho čo si písal vo vlákne Ako nainštalovať Newnigma 2 do DM500HD (.nfi) by si to mal vedieť.

Z 99,999999 % u DM500HD nemusíš robiť ani zásah do plošného spoja odstraňovaním odporu RR7 alebo RR11 pretože tam niesu od výroby.
cez telnet ENABLE USB nemusíš použiť, všetko pracuje automaticky. Tento príkaz je niečo ako "auto-mount USB " no niesom si istý, určite bude záležať na verzii systemu ktorý používaš. (Newnigma 2 v.4.0.3 určite pracuje prez problémov a rozoznal zatial všetko čo som pripojil).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2014 - 8:54 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
breki_j napsal:
patko19: nečítaš pozorne čo píšem hore. Tento plošák ti robí len prepäťovú ochranu resp. chráni pred skratom na USB prípadne pretaženiu napájania USB.
Nič ti nezapína nič nemení je to iba istota ak by si náhodou pripojil USB ktoré by bolo bud poškodené alebo by malo silnejší odber ako Dreambox zvládne.
Ak by si tam tento plošák nedal a pripojil by si iba kábel s konektorom (je taký istý ako v starších počítačoch na vyvedenie USB zo základnej dosky) tak USB bude pracovať aj tak, ale pristupuješ tak na možné riziko, že ktosi kto nebude vedieť o tomto riziku ti do USB pripojí niečo čo ti tvoj DreamBox odpáli (dieťa vopchá kovový klúčik od zámku od sporitelničky). následne ho pošleš do servisu a ty sa budeš modliť aby zhorel iba stabilizačný obvod napájania a nič viacej lebo by oprava vyšla drakšie ako nový nakoľko sa platí za opravnú normohodinu + cena súčiastok (čo cena súčiastok je nízka) ale čas strávený hľadaním koľko obvodov to odpálilo mimo stabilizácie bude fakt sakramensky dlhý aj pre skúseného odborníka.

A ty čo sa tomu tak rozumieš podľa toho čo si písal vo vlákne Ako nainštalovať Newnigma 2 do DM500HD (.nfi) by si to mal vedieť.

Z 99,999999 % u DM500HD nemusíš robiť ani zásah do plošného spoja odstraňovaním odporu RR7 alebo RR11 pretože tam niesu od výroby.
cez telnet ENABLE USB nemusíš použiť, všetko pracuje automaticky. Tento príkaz je niečo ako "auto-mount USB " no niesom si istý, určite bude záležať na verzii systemu ktorý používaš. (Newnigma 2 v.4.0.3 určite pracuje prez problémov a rozoznal zatial všetko čo som pripojil).

Ahoj , nejsem odborník , pokud ten plošák slouží k vyrovnaní napětí USB aby tam nedošlo k vyhoření . Jak popisuješ .
Myslím si že by se mohlo použit :
USB do PCI + D-Link DUB-H4 ) a zaroven by my D-link dělal ochranu k ochraně DM .
Díky

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2014 - 12:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Listopad 2011 - 13:06
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
emilsat napsal:
Ahoj , nejsem odborník , pokud ten plošák slouží k vyrovnaní napětí USB aby tam nedošlo k vyhoření . Jak popisuješ .
Myslím si že by se mohlo použit :
USB do PCI + D-Link DUB-H4 ) a zaroven by my D-link dělal ochranu k ochraně DM .
Díky


Tak USB do PCI tam nedáš nakoľko PCI zbernicu nenájdeš, ale bežný kábel USB na základnu dosku (USB to pin header) tam dáš. A ano D-Link DUB-H4 má takúto ochranu v sebe alebo obdobnú no účel rovnaký a taktiež rieši problém so slabším napájaním.
Ale stále nezabrániš odpojeniu D-Link DUB-H4 a pripojeniu niečoho iného a dalej si si tým pridal do zástrčiek (230V) ďalší adapter. Ale v celku ANO dá sa to aj takto vyriešiť. Otázne je čo ta výjde lacnejšie a aké riešenie si zvolíš ty sám.

Ale v tejto téme sa skôr polemizovalo ako napájať HDD bez ďalšieho adaptéra do 230V 50Hz zásuvky. Výsledok znel: že 2,5" HDD sa dá z tohoto USB bez problémov napájať ale 3,5" HDD už nie. A to sa nezmení ani ak zvolíš D-Link DUB-H4 nakoľko ani toto zariadenie ti nedá dostatočný prúd na 5V výstupe USB k prevodu na 12V pre živenie 3,5" HDD.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 10:45 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
breki_j napsal:
emilsat napsal:
Ahoj , nejsem odborník , pokud ten plošák slouží k vyrovnaní napětí USB aby tam nedošlo k vyhoření . Jak popisuješ .
Myslím si že by se mohlo použit :
USB do PCI + D-Link DUB-H4 ) a zaroven by my D-link dělal ochranu k ochraně DM .
Díky


Tak USB do PCI tam nedáš nakoľko PCI zbernicu nenájdeš, ale bežný kábel USB na základnu dosku (USB to pin header) tam dáš. A ano D-Link DUB-H4 má takúto ochranu v sebe alebo obdobnú no účel rovnaký a taktiež rieši problém so slabším napájaním.
Ale stále nezabrániš odpojeniu D-Link DUB-H4 a pripojeniu niečoho iného a dalej si si tým pridal do zástrčiek (230V) ďalší adapter. Ale v celku ANO dá sa to aj takto vyriešiť. Otázne je čo ta výjde lacnejšie a aké riešenie si zvolíš ty sám.

Ale v tejto téme sa skôr polemizovalo ako napájať HDD bez ďalšieho adaptéra do 230V 50Hz zásuvky. Výsledok znel: že 2,5" HDD sa dá z tohoto USB bez problémov napájať ale 3,5" HDD už nie. A to sa nezmení ani ak zvolíš D-Link DUB-H4 nakoľko ani toto zariadenie ti nedá dostatočný prúd na 5V výstupe USB k prevodu na 12V pre živenie 3,5" HDD.

Ja myslel ( usb-panel ) omlouvam se . Mě jde o přidaní usb A POUŽIT plugin-u Boot X . HDD 2.5 je v ( RaidSonic Icy Box IB-290StUS-B ) plus napajeni .
Ten DM500HD USB board jsem sehnal na slovensku od nejmenovaného za 20eu Do příštího týdne ho budu mít doma .
Tak jsem se stím pohral a udelal jsem upravu vice obrazek
Ale mam problém v tom že my nechce nabootvat dream ano žadne infornace na TV .
Skoušel jsem ho přeintalovat přes DreamUP vše proběhlo pořádku .
Kde muže byt problém ?
Díky


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 12.Březen 2014 - 22:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Listopad 2011 - 13:06
Příspěvky: 30
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
emilsat napsal:
Ja myslel ( usb-panel ) omlouvam se . Mě jde o přidaní usb A POUŽIT plugin-u Boot X . HDD 2.5 je v ( RaidSonic Icy Box IB-290StUS-B ) plus napajeni .
Ten DM500HD USB board jsem sehnal na slovensku od nejmenovaného za 20eu Do příštího týdne ho budu mít doma .
Tak jsem se stím pohral a udelal jsem upravu vice obrazek
Ale mam problém v tom že my nechce nabootvat dream ano žadne infornace na TV .
Skoušel jsem ho přeintalovat přes DreamUP vše proběhlo pořádku .
Kde muže byt problém ?
Díky


problémy môžu byť dva, mne sa toto stalo keď som postupoval podla návodu a snažil som sa odpájkovať spomínane odpori R1011 alebo R1010 ale nemal som okuliare a ani lupu po ruke aby som prišiel nato, že tam vlastne žiaden odpor nieje... tak som omylom premostil spoje na plochách pre odpory... stačilo si dať okluiare a lupu pri práci s micro-pajkovačkou, odsať prebitočný cín ktorý spomínane plochy premostil a DM fungovalo a funguje stále...

Druhý problém môže byť image ktorý si použil, neviem ktoré verzie fremware s týmto USB májú problém no jedno je iste, že mne na Newnigma 2 v.4.0.3 a všetky novšie, takže aj posledná verzia frimware pracuje.

Ale skôr by som to tipoval na premostenie na plošnom spoji (možno od výroby namiesto odporu).... Skús sa pozrieť na ten návod s obrázkami ako to má vyzerať...
Eifel351 napsal:
Tu je riesenie:

Enabling USB port on DM500HD (priloha).


určite pomôže micro-pajkovačka s reguláciou teploty a pásik na odsávanie cínu.... A zober si k tomu vééélku lupu...


Naposledy upravil(a) breki_j dne 16.Březen 2014 - 15:23, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: usb
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2014 - 13:11 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
breki_j napsal:
emilsat napsal:
Ja myslel ( usb-panel ) omlouvam se . Mě jde o přidaní usb A POUŽIT plugin-u Boot X . HDD 2.5 je v ( RaidSonic Icy Box IB-290StUS-B ) plus napajeni .
Ten DM500HD USB board jsem sehnal na slovensku od nejmenovaného za 20eu Do příštího týdne ho budu mít doma .
Tak jsem se stím pohral a udelal jsem upravu vice obrazek
Ale mam problém v tom že my nechce nabootvat dream ano žadne infornace na TV .
Skoušel jsem ho přeintalovat přes DreamUP vše proběhlo pořádku .
Kde muže byt problém ?
Díky


problémy môžu byť dva, mne sa toto stalo keď som postupoval podla návodu a snažil som sa odpájkovať spomínane odpori RR7 alebo RR11 ale nemal som okuliare a ani lupu po ruke aby som prišiel nato, že tam vlastne žiaden odpor nieje... tak som omylom premostil spoje na plochách pre odpory... stačilo si dať okluiare a lupu pri práci s micro-pajkovačkou, odsať prebitočný cín ktorý spomínane plochy premostil a DM fungovalo a funguje stále...

Druhý problém môže byť image ktorý si použil, neviem ktoré verzie fremware s týmto USB májú problém no jedno je iste, že mne na Newnigma 2 v.4.0.3 a všetky novšie, takže aj posledná verzia frimware pracuje.

Ale skôr by som to tipoval na premostenie na plošnom spoji (možno od výroby namiesto odporu).... Skús sa pozrieť na ten návod s obrázkami ako to má vyzerať...
Eifel351 napsal:
Tu je riesenie:

Enabling USB port on DM500HD (priloha).


určite pomôže micro-pajkovačka s reguláciou teploty a pásik na odsávanie cínu.... A zober si k tomu vééélku lupu...

Ahoj .
Problém stejní my jsme odstranili RR7+RR11 které tam malí zustat ](*,)
Tak kolega ze je vraty spět ( omyl ) tak je změřil a použil náhradu .
Pokud se muzeš podivat na prilohu kteru jsem udelal přes Putty . Nebo se spojit přes Skype .
Dík .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk