AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

newnigma2-seting
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=136&t=49877
Stránka 1 z 1

Autor:  marecek123 [ 30.Prosinec 2012 - 0:54 ]
Předmět příspěvku:  newnigma2-seting

mám DM 500 HD s tímto image a už jsem snad použil veškeré editory jako třeba Dremboxedit či Dreamset a podobně. Vždy po upravě a seřazení programu odešlu do Dm 500 HD , poté provedu restart . Chová se to jak kdyby vše opravdu odešlo satu. Jenže jakmile se sat naskočí nikdy neproběhne žádoucí uprava. Má někdo obdobnou skušenost ?

Autor:  clasicrock [ 30.Prosinec 2012 - 9:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: newnigma2-seting

Možná blbá otázka ale uložíš to,než to pošleš do boxu?Jinak to není možné.

Autor:  marecek123 [ 30.Prosinec 2012 - 10:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: newnigma2-seting

ano vždy to nejdříve uložím a pak odešlu do Dm 500. Přesto po restartu se nic nezmění. Jak kdyby to nezůstalo v Dm 500.

Autor:  EnoSat [ 30.Prosinec 2012 - 10:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: newnigma2-seting

provnaj si lamedb v PC s lamedb v dreme

Autor:  honolulu [ 30.Prosinec 2012 - 10:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: newnigma2-seting

marecek123, mal som podobné prípady s DM500s a v každom prípade to u mňa spôsobovala skoro plná pamäť v boxe.

Autor:  marecek123 [ 30.Prosinec 2012 - 13:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: newnigma2-seting

tak jsem porovnal oba soubory a jsou stejné. Dokonce jsem je přepsal pomoci TC a vždy najedou puvodní seznam. Přepisují složky v etc/enigma2 a v etc/turbox/satellites. xml
Paměť mám dostatečnou. Vymazal jsem nepotřebné věci jako jsou skiny a pod.

Autor:  EnoSat [ 30.Prosinec 2012 - 13:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: newnigma2-seting

ak mas v PC taky isty ako v DM tak sa ti neukladaju zmeny urobene v editore

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/