AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

DM500HD - nejde pridať tuner
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=136&t=51089
Stránka 1 z 1

Autor:  erikm429 [ 25.Únor 2013 - 9:57 ]
Předmět příspěvku:  DM500HD - nejde pridať tuner

Dobrý deň,

potreboval by som poradiť s pridávaním tuneru.
Po nahratí "opensif-3.0-dm500hd-20130116" pri úvodnej konfigurácií si žiada nastaviť tuner, ale žiadny neide pridať, prípadne neviem ako. Prosím, ak niekto vie, ako sa dá cez menu alebo cez ftp niekde uložiť konfiguračný súbor, prosím o pomoc. Ďakujem

Autor:  clasicrock [ 25.Únor 2013 - 11:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM500HD - nejde pridať tuner

skus /menu/informace/o dreamboxu/
tam by mel byt viden tuner,jestli ne neco je spatne,skus sundat viko dreamu a tuner pritlacit do slotu je mozne ze se uvolnil,stava se to hlavne pri preprave.

Autor:  maros30 [ 25.Únor 2013 - 16:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM500HD - nejde pridať tuner

cez ftp pridaj do suboru etc/tuxbox korektný satellites.xml !!!! napr. od REINHARDA

Autor:  Jan1 [ 09.Březen 2013 - 8:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM500HD - nejde pridať tuner

pro erikm429: znamena to, ze Dreambox pise, ze neni zadny tuner ?

pro clasicrock: pokud se nepletu, pak DM500HD ma tuner pripajen

pro maros30: Myslim, ze sattelite.xml nema zadny vliv na tuner jako takovy.

Autor:  EnoSat [ 09.Březen 2013 - 12:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM500HD - nejde pridať tuner

pokial tam sattelite.xml chyba alebo je poskodeny , tuner ako taky prijmac vidi ale nie jemozne nic naladit, respektive hotovy lamedb vyhadzuje nedostupny tuner alebo nedostupne pmt

Autor:  Jan1 [ 09.Březen 2013 - 13:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM500HD - nejde pridať tuner

pro EnoSat: Ano, v tomto smyslu jak pisete, satellite.xml ma vliv , tzn. nedaji se naladit satelity.Ale pristroj NEPISE, ze neni tuner.
Pokud pristroj napise pri konfiguraci, ze neni tuner pak nahrati satelite.xml nepomuze, ponevadz se jedna o hardwarovy problem

Autor:  ivankicin [ 09.Březen 2013 - 17:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM500HD - nejde pridať tuner

Preflashovat img, resp. naflashovat iny img.

Autor:  EnoSat [ 09.Březen 2013 - 18:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: DM500HD - nejde pridať tuner

pisal som o stave ked tuner vidi , a podla vsetkeho uz erikm problem vyriesil kedze od 25 februara uz nenapisal zeby problem pokracoval

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/