AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Merlin3 OE2.0
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=136&t=52247
Stránka 1 z 1

Autor:  johnykaras [ 01.Květen 2013 - 20:35 ]
Předmět příspěvku:  Merlin3 OE2.0

Zdravím, mám dotaz jestli se s tím už někdo setkal, a nemá nějaké řešení?
Nainstaloval jsem Merlin3 OE2.0 do DM500HD.
Přes TSpanel nainstaloval mgcamd 1.37.
Po spuštění camu ale žádný obraz ani zvuk. Připojení na server je ok, v cam info píše ip serveru, CAID, dobu ...., ale žádný obraz ani zvuk.
Předem díky za případné poznatky.

Autor:  iiggii [ 07.Květen 2013 - 17:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Merlin3 OE2.0

johnykaras napsal:
Zdravím, mám dotaz jestli se s tím už někdo setkal, a nemá nějaké řešení?
Nainstaloval jsem Merlin3 OE2.0 do DM500HD.
Přes TSpanel nainstaloval mgcamd 1.37.
Po spuštění camu ale žádný obraz ani zvuk. Připojení na server je ok, v cam info píše ip serveru, CAID, dobu ...., ale žádný obraz ani zvuk.
Předem díky za případné poznatky.

a config mgcamdu jsi vyplnil ???

Autor:  johnykaras [ 19.Květen 2013 - 8:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Merlin3 OE2.0

iiggii napsal:
johnykaras napsal:
Zdravím, mám dotaz jestli se s tím už někdo setkal, a nemá nějaké řešení?
Nainstaloval jsem Merlin3 OE2.0 do DM500HD.
Přes TSpanel nainstaloval mgcamd 1.37.
Po spuštění camu ale žádný obraz ani zvuk. Připojení na server je ok, v cam info píše ip serveru, CAID, dobu ...., ale žádný obraz ani zvuk.
Předem díky za případné poznatky.

a config mgcamdu jsi vyplnil ???

Jo jo vyplnil, v info mně píše CAID, ip serveru i dobu odezvy, i ikona CW v infobaru zezelená ale obraz nikde ](*,)

Autor:  georg11 [ 19.Květen 2013 - 16:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Merlin3 OE2.0

V mgcamd config musíš mít B: { 06}

Autor:  johnykaras [ 20.Květen 2013 - 20:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Merlin3 OE2.0

georg11 napsal:
V mgcamd config musíš mít B: { 06}

Super, už to šlape, díky moc. :Yahoo!:

Autor:  emilsat [ 08.Březen 2014 - 9:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Merlin3 OE2.0

iiggii napsal:
johnykaras napsal:
Zdravím, mám dotaz jestli se s tím už někdo setkal, a nemá nějaké řešení?
Nainstaloval jsem Merlin3 OE2.0 do DM500HD.
Přes TSpanel nainstaloval mgcamd 1.37.
Po spuštění camu ale žádný obraz ani zvuk. Připojení na server je ok, v cam info píše ip serveru, CAID, dobu ...., ale žádný obraz ani zvuk.
Předem díky za případné poznatky.

a config mgcamdu jsi vyplnil ???

Nechci zakládat nove vlákno tak se jen zeptam ohledně Merlin 3 Excalibur 03-03-2014
Chtěl jsem doinstalovat Merlin OE2.0 Cam Feed a nejde to !
Tak mě napadlo jestli není Merlin pouze jako Experimental tam taky nejde doinstalovat ( emu ) nebo se pletu ?
Děkují .

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/