AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Nejde Flash
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=136&t=60469
Stránka 1 z 1

Autor:  cejen [ 27.Listopad 2014 - 23:28 ]
Předmět příspěvku:  Nejde Flash

Potřeboval bych poradit - mám DM 500 HD (ferrari), bohužel svítí jen zelená kontrolka. Chci zkusit flash (přes DreamUp 1.3.3.9), po připojení vypíše pouze "Upload completed waiting for acknowledge..." a stojí - žádné potvrzení z boxu nedostane. Nepustí mě tedy k výběru image....
Ví někdo, co s tím?

Autor:  vlado.ucho [ 27.Listopad 2014 - 23:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

cejen napsal:
Potřeboval bych poradit - mám DM 500 HD (ferrari), bohužel svítí jen zelená kontrolka. Chci zkusit flash (přes DreamUp 1.3.3.9), po připojení vypíše pouze "Upload completed waiting for acknowledge..." a stojí - žádné potvrzení z boxu nedostane. Nepustí mě tedy k výběru image....
Ví někdo, co s tím?
Vieme,nemôžeš používať DreamUp pre klasický flash.Musíš použiť pre Ferrari.Skús to s týmto.Nech sa darí.

Autor:  cejen [ 28.Listopad 2014 - 18:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

Díky,
ten funguje, vše se zastaví na hlášce "box is flashing from its memory..." a dále nic. Zkoušel jsem to několikrát, stále stejné.

Autor:  vlado.ucho [ 28.Listopad 2014 - 19:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

cejen napsal:
Díky,
ten funguje, vše se zastaví na hlášce "box is flashing from its memory..." a dále nic. Zkoušel jsem to několikrát, stále stejné.
je možné,že používaš nesprávny Image pre daný typ SIM-ky/Ferrari/ a pre daný typ STB.Nemôžeš flashovať niečo,čo tam nepatrí.Nech sa darí.

Autor:  cejen [ 29.Listopad 2014 - 9:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

koušel jsem několik image, vždy proběhne přenos dat, ale zastaví se na flash. Pokud je nesprávný - píše mi zprávu (wrong....). Už nevím, co s tím. Nevíš, jestli mohu použít třeba SIM do jiného DM800, kde mám "vadnou" ferrari a přijímač je zprovozněn dle návodu na foru?

Díky

Autor:  ulmus [ 29.Listopad 2014 - 11:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

Citovat:
Image flashing:
Internet Explorer (recommended)
dreamup


A cez IE si to skusal? Prave gjstroom odporuca pri svojich image uprednostnit Internet Explorer pred DreamUP.
hned prvy príspevok v odkaze
Kód:
http://www.crosatelite.com/threads/openplidm-500hd-ferrari.71674/


Navyse aj ja som mal tento problem pri posledných instalaciach pomocou DreamUP.
A je jedno ci som testoval OpenPli alebo ine img. napr. DreamElite.
Vlado nech to neberie teraz ako narazku.
Ide o osobnu skusenost a podobne problemy ako ma autor vlakna. Takze volba img. nema v tomto pripade rozhodujuci vyznam.

Autor:  cejen [ 29.Listopad 2014 - 12:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

Nezkoušel, bohužel nevím jak. Můžeš mi pomoci? Neznám IP adresu (na rozdíl od DM800, která mi ji zobrazí).

Autor:  ulmus [ 29.Listopad 2014 - 12:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

Google
http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm ... re-browser

to plati obecne pre vsetky Dream ak sa nemylim.
http://www.youtube.com/watch?v=Epf5Za08Ayk

Autor:  vlado.ucho [ 29.Listopad 2014 - 14:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

Pretože DM-500 HD nemá dysplej,tak nie je vidieť IP adresu.Ja by som to skúsil cez obrazovku TV.Vypnúť STB z elektriky stlačiť a držať tlačítko Power,zapnúť STB a čakať kým sa na TV nezobrazí IP adresa drímu,skús,potom môžeš skúsiť ako písal ulmus aj cez InternetExplorer to flasnúť,skús.Nech sa darí.

Autor:  cejen [ 29.Listopad 2014 - 15:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

Provedl jsem to dle rady, tlačítko držím pět minut a nic se neděje. Zelená kontrolka svítí a na televizi není signál (zkoušel jsem přes HDMI i scart).
Jiná možnost zjištění IP adresy není?

Autor:  dlhe_pole [ 29.Listopad 2014 - 15:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

cejen napsal:
Provedl jsem to dle rady, tlačítko držím pět minut a nic se neděje. Zelená kontrolka svítí a na televizi není signál (zkoušel jsem přes HDMI i scart).
Jiná možnost zjištění IP adresy není?


kasli na to a daj si to niekde opravit.. zda sa ze je to nad tvoje sily a s tym duom vyssie to vyzera na pokracovanie tohoto: https://www.youtube.com/watch?v=xwuwl46kYko

Autor:  ulmus [ 29.Listopad 2014 - 15:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

Co si tym chcel povedat?
DM 500HD sa neda pripojit ku Flash pomocou WEB-IF ?

Ine ako osobných utokov a narazok na kohokolvek sa tu od teba clovek nedocka.
Takze mily Fogo opät si nesklamal.

Autor:  dlhe_pole [ 29.Listopad 2014 - 15:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

ulmus napsal:
Co si tym chcel povedat?
DM 500HD sa neda pripojit ku Flash pomocou WEB-IF ?

Ine ako osobných utokov a narazok na kohokolvek sa tu od teba clovek nedocka.
Takze mily Fogo opät si nesklamal.


ja len ze sa hadate o chu*ovinach a problem je uplne niekde inde..
ono nechcete operovat aj slepe crevo na dialku.. vy dvaja by ste to urcite dali :D

Autor:  ulmus [ 29.Listopad 2014 - 16:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

Mozno je, ale .....
V tom pripade i ja ma podobny problem. Mne tiez niektore img nejdu pomocou DremUP.
Zaujimave ,ze potom pomocou IE uz problémom nie su.
Mozno img od gjstroom maju iny "problem" preco pomocou DreamUP nejdu a naopak IE odporuca.
Navyse nicim si neprispel co by mu pomohlo este pred tym az skuutocne dream zveri do ruk servisu.

A jedine crevo si tu Ty. :D

Autor:  revis [ 29.Listopad 2014 - 17:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

Cakat,ze DM500HD , resp. jeho bootloader zobrazi IP adresu na obrazovke TV je nerealne.
IP sa da zistit bud nejakym scanerom IP v lokalke , alebo vo web rozhrani routeru, kde zobrazi aj MAC a k nej pridelenu IP .
Ak nie, serial konzola a pomocou telnetu zadat IP , masku siete a aktivovat sietovku .
Ale podla toho co tu citam, je ozaj lepsie to dat do servisu .

Autor:  dlhe_pole [ 29.Listopad 2014 - 17:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

revis napsal:
Cakat,ze DM500HD , resp. jeho bootloader zobrazi IP adresu na obrazovke TV je nerealne.
IP sa da zistit bud nejakym scanerom IP v lokalke , alebo vo web rozhrani routeru, kde zobrazi aj MAC a k nej pridelenu IP .
Ak nie, serial konzola a pomocou telnetu zadat IP , masku siete a aktivovat sietovku .
Ale podla toho co tu citam, je ozaj lepsie to dat do servisu .



tak tak, vypise mu to seriova konzola, a atam aj uvidi kde je chyba.. je to najspolahlivejsie a najpresnejsie urcenie chyby..

Autor:  patko19 [ 07.Prosinec 2014 - 17:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nejde Flash

dreambox ti IP vyblika diodkou. ked nestihas odratavat, tak skus nmap http://nmap.org/download.html

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/