AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Dm 500hd
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=136&t=61628
Stránka 1 z 1

Autor:  Kykyrykýhercepiky [ 28.Leden 2015 - 7:00 ]
Předmět příspěvku:  Dm 500hd

Zdravím, při každém přepnutí na Eurosport1 mi naskočí Anglický zvuk, takže to pokaždé musím přepnout na Českú verzi mam DM 500HD origo NewEnigmaII. Dělá mi to jenom Eurosport1HD a AutomotosportHD

Autor:  EnoSat [ 28.Leden 2015 - 15:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Dm 500hd

Kykyrykýhercepiky napsal:
Zdravím, při každém přepnutí na Eurosport1 mi naskočí Anglický zvuk, takže to pokaždé musím přepnout na Českú verzi mam DM 500HD origo NewEnigmaII. Dělá mi to jenom Eurosport1HD a AutomotosportHD


prepnut na cestinu a dat restart GUI

Autor:  Kykyrykýhercepiky [ 28.Leden 2015 - 17:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Dm 500hd

jo kamaráde to nepomáhá

Autor:  tato stano [ 28.Leden 2015 - 17:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Dm 500hd

ja som v nastavenich A/V implicitni dal Ac3 nie potom G U I

Autor:  EnoSat [ 28.Leden 2015 - 17:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Dm 500hd

Kykyrykýhercepiky napsal:
jo kamaráde to nepomáhá


tak potom mozno pouzivas nejaky plugin kde mas nastaveny iny preferovany jazyk
pripadne atributy suboru ti nedovolia ulozit zmenu
pripadne to skusas v oblubenych , kde to ani mne neulozilo zvoleny jazyk
ale ked som v zobrazeni kanalov zo satelitu tam mi to ulozi vzdy

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/