e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 2:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 10:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
Zdravim,
mam problem s DM 500HD so zapinanim. Po vypadku elektriny nesiel zapnut. U nas dost casto (aj viac ako 20-30x do roka). Urobil som si aj zalozny zdroj, no vcera bol dlhy vypadok a zdroj nevydrzal. Spociatku stacilo parkrat vypinacom vypnut a zapnut, no neskor to uz bolo tak zle, ze som ho pripojil na hyperterminal. Tam sa zobrazovali necitatelne znaky. Urychlil som tak vypinanie a zapinanie dreamboxu. AK sa totiz dreambox prhlasil (asi po 30-40zapnuti vypnuti) - dalo sa to rozoznat skor ako cakat na vypis na obrazovke vo forme nepodporovaneho rezimu, tak som ho nechal nabehnut.
Teraz uz sa mi nedari.
Riesil niekto s vas takyto problem?
Dakujem


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 12:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Leden 2007 - 13:31
Příspěvky: 268
Místo/Bydliště: Burkina Faso
Poděkováno: 4 krát
Iny zdroj si skusal??

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 12:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
aj iny zdroj uz som vyskusal


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 13:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
teraz sa mi ho po xxx-tom vypnuti a zapnuti vypinaca, podarilo nakopnut... Ale zase do dlhsieho vypadku...
Ak by bola dobra rada...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 16:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2115
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 99 krát
Rychlost portu nastav na 115200 a co sa tyka problemu mozno kondiky na doske , mozno vadna epromka, mozno ...

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 16:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Leden 2011 - 12:24
Příspěvky: 43
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
NO, u mna v podobnom pripade stacilo fleshnut na iny img. OPEN PLi pomohlo. Skus.
Cau


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 20:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
EnoSat napsal:
Rychlost portu nastav na 115200 a co sa tyka problemu mozno kondiky na doske , mozno vadna epromka, mozno ...

rychlost portu je dobre 9600 aj 115200
vypisuje rovnako pri oboch rychlostiach...
kondiky su dobre, tie som pracne daval dole a meral... odchylky su v norme
sako otestujem epromku?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 20:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
nalimabfor napsal:
NO, u mna v podobnom pripade stacilo fleshnut na iny img. OPEN PLi pomohlo. Skus.
Cau

flashnutie som skusal, to ma napadlo ako prve, aj oprava boot... Po xxxxxxxtom raze sa podarilo nakopnut a oprefleshovat, ale sprava sa to rovnako


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 20:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2115
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 99 krát
Kiker napsal:
EnoSat napsal:
Rychlost portu nastav na 115200 a co sa tyka problemu mozno kondiky na doske , mozno vadna epromka, mozno ...

rychlost portu je dobre 9600 aj 115200
vypisuje rovnako pri oboch rychlostiach...
kondiky su dobre, tie som pracne daval dole a meral... odchylky su v norme
sako otestujem epromku?


v biose aj dreamupe sa da nastavit kontrala chybnych blokov (kontroluje sa len pri flashovani)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 30.Březen 2016 - 20:41, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2016 - 20:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
v biose aj dreamupe sa da nastavit kontrala chybnych blokov (kontroluje sa len pri flashovani)[/quote]
tak to som robil...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2016 - 15:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2008 - 6:53
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: Dm800,Ariva200,IpBox420,atd..
Poděkováno: 2 krát
Kiker napsal:
v biose aj dreamupe sa da nastavit kontrala chybnych blokov (kontroluje sa len pri flashovani)

tak to som robil...[/quote]

Ahoj.Toto ano,ale treba tu kontrolu zapnut,potom ist na ip ktoru prideli pri bootovani dreamu a tam su 2 polozky - jedna je flash a druha je na kontrolu a obnovu vadnych sektorov.Az po tomto vsetkom moze ten bios zatvorit inak nic kontrolovat nebude.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox problem so zapnutim
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2016 - 22:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
ok, este to vyskusam


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk