e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Listopad 2019 - 4:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nulový signál..
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2016 - 9:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Září 2007 - 23:26
Příspěvky: 17
Prosím o radu,či o pomoc....Po vypnutí elektrického proudu,už na přístroji Sunray 500HD nenaskočí signál...myslíte,že odešel tuner?Nezná někdo opravnu,nebo člověka,který by dokázal sehnat a hlavně vyměnit letovaný tuner v tomto přístroji?Díky za pomoc.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nulový signál..
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2016 - 10:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Najskor si skontroluj nastavenie tuneru - typ LNB -univerzalny .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nulový signál..
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2016 - 6:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Září 2007 - 23:26
Příspěvky: 17
Revis,moc děkuji za radu...vše jsem přešel,ale pořád nic.Nakonec mě napadlo vyměnit zdroj napětí a vše bylo vyřešeno.Zajímavé,že na starý zdroj satelitní přístroj normálně fungoval,jen nebyl signál.
Revis ještě jednou děkuji.......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nulový signál..
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2016 - 6:54 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Problém zdroja v prípade DM aj keď na ňom bolo napätie a prístroj i tak nefungoval sa tu riešil milión krát. Je to spolu so zlým pritlakom SIM a vadnym tunerom najčastejšia zavada DM prístrojov.
Oprava vadneho zdroja je popisovaná dakde tu na fóre , len treba hľadať. Ak sa pamätám tak vždy šlo o jeden kondenzátor.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk