e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Listopad 2019 - 5:35

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CCcam
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 10:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Říjen 2016 - 9:55
Příspěvky: 27
Poděkováno: 1 krát
Ahoj,

omlouvám asi za hloupou otázku.
Na Amiku 8250+ mi běží sharing a potřeboval bych připojit jako klienta Dreambox dm-500hm v configu CCcam musí asi být vyplněné heslom, ale u HomeCamd 1.0 se user ani pw nenastavuje.

C: SERVER PORT USER PW no { 0:0:3 }

ALLOW WEBINFO: yes
ALLOW TELNETINFO: no
WEBINFO USERNAME : root
WEBINFO PASSWORD : dreambox
#TELNETINFO USERNAME :
#TELNETINFO PASSWORD :
#TELNETINFO LISTEN PORT : 48001
WEBINFO LISTEN PORT : 48000
ZAP OSD TIME : 0
NEWCAMD STEALTH : 1
#OSD USERNAME : root
#OSD PASSWORD : dreambox
#OSD PORT : 80
SHOW TIMING : yes
MINI OSD : yes
DEBUG : yes
NEWCAMD CONF : no
#DISABLE EMM : yes
SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
CAID IGNORE FILE : /var/keys/CCcam.ignore
LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt
#B: /dev/sci0 07
#B: /dev/sci1 07


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 20:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3200
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 105 krát
C: SERVER PORT USER PW no { 0:0:3 } se pripojujes na cccamd server, ne na homecamd.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2017 - 21:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Říjen 2016 - 9:55
Příspěvky: 27
Poděkováno: 1 krát
A lze se nějak připojit na homecamd ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 6:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3200
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 105 krát
Udelej server z DM500.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 16:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Únor 2007 - 18:43
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Zdavim pani.
Mozno hlupa otazka ale uz 3 dni sa serkam s mojou sietou doma mozno mi niekto bude vediet poradit. Mam v sieti 2 Dreambox prva 800se ako server druha 800. Mam ich pripojene cez router a viem sa na ne pripojit aj cez PC a aj program DCC mi pise ze siet je OK. Na serveri mi bezi cccam a aj na klientovy. Mam pustene porty v routry len neviem preco sa mi server chova ako client rozkoduje mi stanice ale druhy box mi nerozkoduje. Za napady vopred velmi pekne dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 18:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3200
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 105 krát
Kdyz nedas konfig,tezko radit.
Pusteny porty v routeru nechapu.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CCcam
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2017 - 18:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Únor 2007 - 18:43
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Dakujem uz to mam super funguje moc krat dakujem


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk