e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 30.Listopad 2020 - 8:40

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2010 - 15:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Květen 2007 - 16:54
Příspěvky: 74
Cawte,je tomu tak tyden co kdyz se chci prihlasit do dreamu,tak se mi stranky nacitaji hooodne pomalu a to nemluve o FTP... Pricemz funguje jako server s dvema klientama a ti bezi super... Nema nahodou nekdo napad ze co s tim?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2010 - 15:44 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Listopad 2007 - 14:49
Příspěvky: 471
satelitni prijimac: VU+UNO4K
Místo/Bydliště: Na doloch
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 27 krát
Skusal si ho restartnut, restart emulatora.

_________________
VU+UNO 4K, VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2010 - 16:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Květen 2007 - 16:54
Příspěvky: 74
matov napsal:
Skusal si ho restartnut, restart emulatora.


Jasne.... Nejen restart sem skousel... ale bez uspechu #-o


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2010 - 23:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2010 - 13:47
Příspěvky: 16
zkoušel jsi ping na box ? má výpadky ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2010 - 8:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Květen 2007 - 16:54
Příspěvky: 74
janosik.d napsal:
zkoušel jsi ping na box ? má výpadky ?


Ano,to bylo prvni co sem skusil... Ma vypadky,ale tak 10% jinak sou latence okolo 1-2ms...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2010 - 19:24 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 844
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Ak to este pomoze - problem sa riesi upravou sietovej karty, schemu uz akosi nemozem najst, ale mozem to odfotit, idu tam dva kondiky.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2011 - 20:44 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 844
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Tu je obrazok upravy sietovej karty, niekto ho po mne chcel, tak som to vyhrabal v archive.....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2012 - 17:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2009 - 22:08
Příspěvky: 12
Chtěl bych se zeptat, pokud je síťová karta úplně po smrti, dá se do tohoto stroje dohrát přes RS232 CCam, případně lokalizace Čj.
Pokud ano tak jak?
Přes DreamUP jde pouze soft, jde mi o to, abych si to nakopíroval do adr temp a potom klasicky instaloval přes addons v Geminy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2012 - 17:46 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 17:19
Příspěvky: 664
Místo/Bydliště: Cz
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
skus si na netu nebo od nekoho sehnat komplet zalohu pak by to nemel byt problem,nahrat pres dreamup

_________________
Vu+ UNO 4k SE
DM 520 HD
Maximum E-85 1W,13E,19,2E,23,5E
web http://www.clasicrock.eu/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2012 - 18:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2009 - 22:08
Příspěvky: 12
To jsem si myslel tehdy taky, když jsem si dělal zálohu přes DreamUP, měl jsem tam vše, teď jsem to ale musel obnovit a bohužel to co jsem tam měl je fuč. Tak právě nevím, zda by mi to pomohlo.
Proto se ptám zda by to nějak nešlo přes ten RS232.
Když jsem to teď zkoušel udělat zálohu ze DM500 a dát ji do 5620 tak tam mám taky jen holé Geminy dokonce i bez enigmy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2012 - 11:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2009 - 22:08
Příspěvky: 12
Nemá někdo kompletní zálohu tohoto stroje?
Bez CCcam tam bohužel kartu nerozchodím a klasický soft je mi k ničemu.
Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s komunikaci LAN
PříspěvekOdeslal: 11.Únor 2012 - 14:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2009 - 22:08
Příspěvky: 12
Takže problém jsem vyřešil takto:
Do stroje jsem přes DReamUP nasypal tento img:
OpenPLi-beta-dm56x0-20120211-243.zip
Má již v sobě tolik potřebný CCcam, sice img nemá češtinu, ale hlavně že funguje. Snad tohle někomu pomůže.
Pokud někdo má ale komplet zálohu tohoto stroje, nechť ji sem dá, bude se hodit také.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk