e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Červenec 2018 - 11:50

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do sekce DOWNLOAD nepatří žádné dotazy.
Máme tady i sekci na diskutování.
Dotaz bude přesunut nebo smazán bez upozornění !!!



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DM800HD SE clone jak flashnout OE2.0?
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2017 - 15:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červen 2012 - 8:18
Příspěvky: 33
Ahoj,
prosím o radu, mám starý Sunray DM800HD SE se stařičkou Nemesis 110r0.
Můžete mi poradit jak do toho nacpat novějši fw. s OE2.0, snadno konfigurovatelný a stabilní?
OpenPli 4?

Zkoušel jsem nějaké postupy z netu, ale nedaří se mi to. Buď mi dream zamrzá, nebo se tam image vůbec nevejde.
Problém bude, že tomu moc nerozumim, cca 4 roky co to funguje, jsem se o to moc nezajímal :) Ale chtělo by to modernizaci :)
Předem děkuji a omlouvám se, určitě to tu někde již je, ale nenašel jsem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2017 - 19:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Leden 2017 - 20:17
Příspěvky: 23
satelitni prijimac: Vu+UNO4k,VU+ZERO4k
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
nejaky O-PLI starší z 2012 - 14, skus pozrieť na ELL_ANO forum....či tam nenajdeš, svojho času to tam mali, alebo s-a-t-uni- ver-se....musíš sa držať flešky"....no ale zo stareho NEW nespravíš, maš velmi omezene možnosti, ked nevieš čo spraviť, tak to nechaj, kup si new" box...napr ZERO.....docela dobra cena aj box...ber ako radu...

_________________
Vu+UNO4k-openatv6.2, - Vu+ZERO4k-openpli 6.2 release, HITACHITV4k,SONYTV,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2017 - 20:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Červen 2012 - 8:18
Příspěvky: 33
Aha, já právě myslel, že na něj jde nahrát OE 2, místo 1.6 co tam je. Akorát, že pak není moc volného místa pro pluginy.
VU+Zero není špatné, ikdyž ten DM vypadá i přes svůj věk lépe. :)

díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2018 - 11:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2011 - 15:53
Příspěvky: 8
Dobrý den,
připomene mi někdo, jak připojit DM 800 HDse mini usbéčkem k dreamUP? Po přeinstalaci počítače se mi ztratil patřičný port. Díky předem moc.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2018 - 15:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 234
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm800se,zero
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 27 krát
Najskôr si nainštaluj do pc toto:
Příloha:
CP210x_VCP_Win_XP_S2K3_Vista_7.rar

potom sa pripojíš cez tento dreamup:
Příloha:
SUNRAY-FlashUP.rar


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vu+Duo2,Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2018 - 12:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2011 - 15:53
Příspěvky: 8
Díky mockrát, jsem tam...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2018 - 11:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2011 - 15:53
Příspěvky: 8
A mám ještě jeden problém, nemůžu se k dreamu přihlásit webem pro fleshnutí. A netuším, kde hledat chybu. I DreamUP pracuje nespolehlivě. Nahlásí, že byla použita zastaralá verze img. Ale používám odzkoušené verze.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2018 - 19:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 234
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm800se,zero
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 27 krát
BOX PRIPOJIME LAN KABLOM NA INTERNET
Na pripojenie cez web 1,treba v zadu vypnuť box kolískovym vypínačom 2,stlačiť a držať vypínač v predu pod displejom a následne zapnúť zadný kolískový vypínač,kým sa nám nezobrazí na displeji ip.adresa potom môžeme predný vypínač uvolniť 3,túto ip zadáme do prehliadača (explorer,mozila,opera...) treba skúšať, enter a mali by sme byť na webe pre flash boxu.

_________________
Vu+Duo2,Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2018 - 20:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2011 - 15:53
Příspěvky: 8
Bohužel, zjistit IP adresu umím, když ale odešlu vybraný img, tak se nic neděje. Nic se nenačítá a nenabídne restart. Když použiju dreamUP, tak se mi povede nainstalovat jenom ten nejjednodušší img. Mám obavu, že mi odešla paměť RAM. Je to možné a opravitelné? Není levnější koupit nový box?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2018 - 22:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 234
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm800se,zero
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 27 krát
Zrejme by si mal nahrať najskôr nový bootloader pred novým img.

_________________
Vu+Duo2,Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk