e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Březen 2019 - 18:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 851 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 543 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 14:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2011 - 19:05
Příspěvky: 41
Dasa zdielat ces rs 232, optibox koala hd, a, openbox 800 .? jak to rozbehnut ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 14:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Říjen 2009 - 20:23
Příspěvky: 98
satelitni prijimac: Optibox KOALA
Místo/Bydliště: Krkonoše
Poděkoval: 3 krát
Nedá. Už to tu bylo jednou napsáno... stačí použít "Hledat"... :(

_________________
Optibox ANACONDA HD, KOALA, Philips 6010/3010, IPbox 91 i 99HD, AB Cryptobox a mnoho dalších..., motor SG2100, parabola 80AL, Invacom single... / 23,5°E, 19,3°E, 16°E, 13°E, 1°W a další.../


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 15:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2011 - 19:05
Příspěvky: 41
Jak obnoviť na koale pluginy ? omilem som to prepsal a poprepisoval, dasato nejako obnoviť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 15:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2011 - 19:05
Příspěvky: 41
Jak sa dostat do skryteho menu na vkladanie key rucne? nejak to nejde 8282 nefunguje. mam optibox koala hd a soft v 1.08.75 dik za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 17:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Cez plugin Mcas.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 17:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Říjen 2009 - 20:23
Příspěvky: 98
satelitni prijimac: Optibox KOALA
Místo/Bydliště: Krkonoše
Poděkoval: 3 krát
Uskoo napsal:
Jak obnoviť na koale pluginy ? omilem som to prepsal a poprepisoval, dasato nejako obnoviť?

Plug-in přeinstaluj. je to hned. :)

_________________
Optibox ANACONDA HD, KOALA, Philips 6010/3010, IPbox 91 i 99HD, AB Cryptobox a mnoho dalších..., motor SG2100, parabola 80AL, Invacom single... / 23,5°E, 19,3°E, 16°E, 13°E, 1°W a další.../


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 18:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Leden 2011 - 10:51
Příspěvky: 13
Caute mam taky problem mam Optibox koala HD v nom cryptoworks kartu Skylink ked vypnem primac a znova ho zapnem ide iba ten program pri ktorom som ho vypal ak to prepnem na nieco ine tak mi napise program zakodovany neviete co by s tym mohlo byt??
diki


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 18:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Říjen 2009 - 20:23
Příspěvky: 98
satelitni prijimac: Optibox KOALA
Místo/Bydliště: Krkonoše
Poděkoval: 3 krát
Máš zapnutý Mcas na automaticky????

_________________
Optibox ANACONDA HD, KOALA, Philips 6010/3010, IPbox 91 i 99HD, AB Cryptobox a mnoho dalších..., motor SG2100, parabola 80AL, Invacom single... / 23,5°E, 19,3°E, 16°E, 13°E, 1°W a další.../


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 19:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Leden 2011 - 10:51
Příspěvky: 13
ano je to nastavene na automaticky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 20:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Aký máš soft aku verziu pluginu....

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 20:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Říjen 2009 - 20:23
Příspěvky: 98
satelitni prijimac: Optibox KOALA
Místo/Bydliště: Krkonoše
Poděkoval: 3 krát
Nahrej MCAS18.01.2011 i Xcam18.01.2011. Poté resetní přijímač zadním vypínačem. Vypneš, napočítáš třeba so 10-ti a zapneš. Pak přejdi na záložku, kde je CAS i Plug-in. Tam pomocí červeného a zeleného tlačítka aktivuj MCAS na Automaticky a rovnou spustíš a na automaticky si dej i Xcam... Zapínat nemusíš. Mcas je nejdůležitější.

_________________
Optibox ANACONDA HD, KOALA, Philips 6010/3010, IPbox 91 i 99HD, AB Cryptobox a mnoho dalších..., motor SG2100, parabola 80AL, Invacom single... / 23,5°E, 19,3°E, 16°E, 13°E, 1°W a další.../


Naposledy upravil(a) DJDave dne 02.Únor 2011 - 19:25, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 21:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
To Uskoo a zaujemci o Koalu - nervat do sat čo výjde . K príslušnému FW sú aj pluginy. Ak preplníte pamäť pluginmi ,ktoré nepoužijete sat môže isť nespoľahlivo.
Pluginy nainstalovať treba , lebo soft je už len oficial a nepodporuje čítačku ,emu, zdielanie.
Mcas-obslúži čítačku, urobí emu, môže blokovať zápisy.
Xcam - umožnuje hlavne zdieľanie /newcamd, cccam/ --ak nezdieľam tak ho neinštalujem!!!!! Zbytočne obsadzujem pamäť. Všetky ,ktoré som spustil idú ako hodinky.
Je to super mašinka , ale to som tu písal už viackrát.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2011 - 21:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Leden 2011 - 10:51
Příspěvky: 13
nainsaloval som tie nove pluginy a ide to
dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2011 - 12:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Leden 2011 - 10:51
Příspěvky: 13
Tak nie roby to stale nemoze byt chyba v tej citacke karty??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2011 - 17:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Leden 2011 - 10:51
Příspěvky: 13
este som si vsimol jednu vec v CAS my ukazuje ze su vsetky sloty prázne, ked som resetol primac bez vlozenej karty, zapol ho a az potom som vlozil tu kartu tak tam ani nic nenabehlo ze ju cita alebo tak nieco, ked ho ale restartujem s kartou tak to ide. ked ho mam ale vypnuty a potom ho zapnem tak ide iba ten program na ktoro je to prepate ostatne my napise ze su kodovane :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2011 - 19:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Říjen 2009 - 20:23
Příspěvky: 98
satelitni prijimac: Optibox KOALA
Místo/Bydliště: Krkonoše
Poděkoval: 3 krát
Xenox napsal:
este som si vsimol jednu vec v CAS my ukazuje ze su vsetky sloty prázne, ked som resetol primac bez vlozenej karty, zapol ho a az potom som vlozil tu kartu tak tam ani nic nenabehlo ze ju cita alebo tak nieco, ked ho ale restartujem s kartou tak to ide. ked ho mam ale vypnuty a potom ho zapnem tak ide iba ten program na ktoro je to prepate ostatne my napise ze su kodovane :(

To ukazuje každému. Jde spíše o to, co ti ukazuje Mcas ?? Máš ho aktivní? přepnuto na "Automaticky" a zadáno "Spuštěno" ???

_________________
Optibox ANACONDA HD, KOALA, Philips 6010/3010, IPbox 91 i 99HD, AB Cryptobox a mnoho dalších..., motor SG2100, parabola 80AL, Invacom single... / 23,5°E, 19,3°E, 16°E, 13°E, 1°W a další.../


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2011 - 21:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Leden 2011 - 10:51
Příspěvky: 13
Ano mam to spustene a nastavene na automaticky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2011 - 11:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Říjen 2009 - 20:23
Příspěvky: 98
satelitni prijimac: Optibox KOALA
Místo/Bydliště: Krkonoše
Poděkoval: 3 krát
Pak tedy doporučuji: Tovární nastavení, flešnout na 1.08.75 - poslední FW a instalace Mcas. Prostě postup od začátku. Pak vlož kartu a snad to bude funkční. :)

_________________
Optibox ANACONDA HD, KOALA, Philips 6010/3010, IPbox 91 i 99HD, AB Cryptobox a mnoho dalších..., motor SG2100, parabola 80AL, Invacom single... / 23,5°E, 19,3°E, 16°E, 13°E, 1°W a další.../


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2011 - 14:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2011 - 19:05
Příspěvky: 41
To kaon porad jednu vec emm on of jak to funguje blokovat zapisy na karte.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2011 - 15:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Leden 2011 - 10:51
Příspěvky: 13
DJDave napsal:
Pak tedy doporučuji: Tovární nastavení, flešnout na 1.08.75 - poslední FW a instalace Mcas. Prostě postup od začátku. Pak vlož kartu a snad to bude funkční. :)

nepomohlo :(


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 851 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 543 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk