e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Květen 2019 - 5:57

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 851 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 138 39 40 41 42 43 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2013 - 23:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Srpen 2010 - 10:18
Příspěvky: 53
prosim o radu... dostal som Koalu, vdaka tomuto vlaknu som ju rozbehal s poslednou verziou softu, na citanie karty som pouzil Mcas a na testovanie v domacnosti som nainstaloval XcamClient. Nakofiguroval som pripojenie a spustil som klienta. Pripojil sa na server a..... odpojil sa. Na serveri (pouzivam oscam) mi log vypisuje, ze klient sa uspesne pripojil a za max. dve sekundy sa zase odpojil....
Nepoznam tieto camy tak dobre, neviem kde a ake to ma logy a preco to pada... moze ma niekto nasmerovat alebo poradit prosim...

_________________
VU+DUO, BH 1.6.1, Skylink ICE, OScam1.10 + Mgcamd 1.31 // Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2013 - 21:50 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 775
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
skus oscam aj na citanie karty, aj ako klienta. teda ak som to dobre pochopil, ze koala nebude server. ale s ocamom aj to nie je problem. mne prave takto presne oscam na koale slape, teda citanie karty, klient aj server.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2013 - 11:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Srpen 2010 - 10:18
Příspěvky: 53
vies poraidt stabilnu verziu? A ktory box type pouzit pre dvbapi?

_________________
VU+DUO, BH 1.6.1, Skylink ICE, OScam1.10 + Mgcamd 1.31 // Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2013 - 16:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Srpen 2010 - 10:18
Příspěvky: 53
tak nakoniec.... heureka....
niekde som sa docital, ze problem moze sposobit, ak verzia firmwaru a camu nie su z toho isteho obdobia.
Tak som vyskusal rozne verzie Xcamclienta a na druhy krat som nasiel tu spravnu....a uz to ide..
momentalna overena kombinacia..
- firmvare verzia FAC.Optibox.Koala HD.v1.11.07,
- mcas verzia z 22.08.2012
- xcamclient verizia z 19.11.2012
Takze upozornenie pre ostatnych... ak budete aktualizovat firmware, mali by ste mat aj aktualizovane camy.
Firmware je v download sekcii tu viewtopic.php?p=451436#p451436 a CAMy som uploadol tu viewtopic.php?p=473966#p473966

_________________
VU+DUO, BH 1.6.1, Skylink ICE, OScam1.10 + Mgcamd 1.31 // Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2013 - 14:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2007 - 20:19
Příspěvky: 56
Mám na výběr mezi koalou a ipbox 91hd. Jaký satelit je lepší. Díky.

_________________
IPBox 91,IPBox 9900 HD,VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2013 - 20:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Říjen 2006 - 23:48
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: DM8000
s 91HD sa firmwarovo strasne natrapis, ale vymackas z neho urcite viac ako z koaly ak vies co robis...

_________________
DREAMBOX8000HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2013 - 11:46 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 775
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
zdravim.
potreboval by som doporucit nejaky vhodny cam plugin, taky aby:
1. cital lokalnu ICE kartu
2. dokazal sa pripajat na 2-3 servre cez interent-cccam protokol
3. okamzite sa pri vypadku internetoveho spojenia (je nespolahlive) dokazal prepnut na kartu (aby isiel aspon zaklad z karty)
4. aby dokazal sluzit aj ako cccam server

pouzivam tam zatial oscam, ale pri takomto nespolahlivom internetovom pripojeni mi na nom nepracuje spolahlivo prepnutie na kartu pri vypadku iternetu. mozno len zle nastavene, ale nechce sa mi s tym babrat.
hladal som cisty cccam plugin, ale na koalu som nejak nenasiel.
ak by mohol niekto pripadne poskytnut aj konfiguraky dakeho pluginu (mgcamd) ako priklad. dik.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2013 - 11:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 201
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkováno: 3 krát
Tak podle mne na to vse co chces je asi nejlepsi OSCAM.
A musis jenom v oscam.conf nastavit
preferlocalcards=1 a bude OSCAM bezet tak, ze nejprve bude zkouset vzdy vnitrni kartu a co nenajde na ni tak teprve bude pokouset dekodovat pomoci serveru a tak ti vzdy pujde zaklad z karty i kdyz nepujde net.

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2013 - 13:51 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 775
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
hmhm, toto presne by som potreboval. musim to tam ceknut.
dik za radu v kazdom pripade.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 12:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2007 - 20:19
Příspěvky: 56
Známý mě přinesl koalu na které se na panelu zobrazí optibox a tím to skončilo. Dá se něco dělat?

_________________
IPBox 91,IPBox 9900 HD,VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 12:14 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
prehrat fw.

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 12:26 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 775
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
uz to tu bolo xkrat, ale skus:
fw daj na usb kluc (lepsie mensia kapacita, okolo 1GB, FAT32), vypni vzadu kolikovym vypinacom vzadu, vloz usb kluc, stlac a drz tlacene tlacidlo (tusim) "ch+" na prednam panely, zapni vzadu a drz to tlacidlo az kym nezacne na displeji ukazovat nacitavanie (stupajuce cisla), potom mozes uvolnit to tlacidlo. po skonceni by mal nasledovat restart a system by mal nabehnut normalne.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 13:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2007 - 20:19
Příspěvky: 56
Zkouším to ale nejde. Tři různě velké flešky a nic.

_________________
IPBox 91,IPBox 9900 HD,VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 15:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 201
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkováno: 3 krát
A jake mas chybova hlaseni? A nebo to ani nezacne nacitat? Zkus jiny USB vstup. Pripadne dat na flasku jen loader z Download sekce.

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 15:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2007 - 20:19
Příspěvky: 56
Nezačne vůbec načítat. To ostatní co píšeš jsem zkoušel.

_________________
IPBox 91,IPBox 9900 HD,VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 16:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 201
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkováno: 3 krát
a davas rozbaleny soubor na flasku? pripadne to tam nahrat pres seriovy kabel z pocitace.

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 17:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2007 - 20:19
Příspěvky: 56
Soubor má koncovku ird to je rozbalené. Přes seriový port jsem koalu nenahraval.Mužeš mě to popsat. Dik.

_________________
IPBox 91,IPBox 9900 HD,VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 19:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Říjen 2006 - 23:48
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: DM8000
ako prve vyskusaj viacej usb klucov.
nie kezdy funguje korektne

_________________
DREAMBOX8000HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 20:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2007 - 20:19
Příspěvky: 56
Vyzkoušel jsem čtyří. Víc už nemam.

_________________
IPBox 91,IPBox 9900 HD,VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2013 - 10:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Prosinec 2007 - 20:19
Příspěvky: 56
Může mě někdo popsat jak se nahrává koala přes seriový port. Dík.

_________________
IPBox 91,IPBox 9900 HD,VU+ZERO


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 851 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 138 39 40 41 42 43 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk