e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2018 - 17:54

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 851 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 139 40 41 42 43 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2013 - 8:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Leden 2011 - 16:33
Příspěvky: 65
Skúšal som to tak robiť,ale nenašlo mi na tom usb nič.Rád by som vymazal ten subor var cez program rcc,ale ked spojím lan káblom Koalu s pc a naštatrujem ten program tak ju vyhadzuje ako nepripojenú


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2013 - 9:14 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 763
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
tym popisanym postupom pri zapnuti mi to islo vzdy, ak to neslo inak. aj vela ostatnym. ak to nejde, tak treba skusit iny kluc, niekedy sa chyti az stvrty, piaty. skusaj kluce, kym ti to nepojde.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2013 - 9:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Leden 2011 - 16:33
Příspěvky: 65
No pokúsim sa,ale príde mi to ako zahltená pamäť.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2013 - 20:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2011 - 0:14
Příspěvky: 2
Jde do koaly dostat enigma? Pokud ano kde ji najdu. Googlim pročítám fóra a jediné co najdu je odkaz na soubor z megaupload, kde je instalace bůh ví čeho. Díky za info.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2013 - 20:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 11.Duben 2008 - 22:50
Příspěvky: 5
Zdravím,tu najdeš pre Koalu všetko http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=21
skús.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2013 - 13:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2011 - 0:14
Příspěvky: 2
Díky moc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2013 - 13:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2978
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 381 krát
Poděkováno: 613 krát
:( Pánové, mám tento problém. Nainstaloval jsem do švagrovej Koaly Mcas +Xccam pro share nastavil podle návodu od kolegy Kaon . Zdá se , že všechno funguje, ale švagr si stěžuje na sekání programů ze Share (to se samozřejmě stává), ale hlavně - sekají se mu základní programy ze skylink, které by měly jít z karty. Pokud zruší share (vytáhné kabel) tak programy jdou OK...
Nevíte kde je problém :?:
Případně dáte typ na novější FW a plugíny , které spolupracují - zjistil jsem , že ne všechny xcam a mcas spolu dobře fungují - u některých vůbec nešlo otevřít přes DO menu Xcamu a zadat server...
A bohužel nemůžu švagrovy STB na 14 dnů sebrat na zkoušení a vychytávání much, tak bych potřeboval, něco funkčního co předělám za jedno dopoledne :)
:thankyou: :poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2013 - 18:43 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 763
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
oscam skus. v koale mi isiel celkom dobre, aj ako klient a zaroven aj ako server.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2013 - 21:32 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2978
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 381 krát
Poděkováno: 613 krát
:( asi budu muset vyzkoušet :!: Ale tomu jsem se chtěl vyhnout - server nepotřebuju a nastavení přes xcam bylo jednoduché :!:
No uvidíme - příští týden s tým zkusím polaborovat :)
:poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2013 - 7:46 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Říjen 2008 - 20:28
Příspěvky: 495
Místo/Bydliště: Moravia
Poděkoval: 9 krát
Vymaž mu klíče z emu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2013 - 10:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2978
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 381 krát
Poděkováno: 613 krát
:) Právě chci udělat opak!!! - Klíče na Emu Skylink jsem tam ještě nedal - a jiné klíče by snad na chod neměly mít vliv....
Do nastavovování oscamu pro koalu se mi moc nechce - je to určitě jiné než na VU+ a budu to muset prostudovat....
:poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2013 - 11:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 201
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkováno: 3 krát
Tak zkus uz tento nakonfigurovany OSCAM s EMU.
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=13 ... 1&start=74
Staci pridat sdileni do oscam.server:
[reader]
label = newcamd_server
enable = 1
protocol = newcamd
key = 0102030405060708091011121314
device = tvojeIP,15001
user = hdbox1
password = hdbox1
caid =
ident =
services =
group = 2
lb_weight = 100
inactivitytimeout = 10
reconnecttimeout = 15
disableserverfilter = 1
fallback = 0

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2013 - 12:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2978
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 381 krát
Poděkováno: 613 krát
:) Díky. Během příštího týdne ho švager donese tak ten oscam využiju :)
:poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2013 - 13:58 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 763
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
oscam aj v koale konfigurujes cez web rozhranie. pridanie citacky (pripojenia na srver) je otazka par klikov.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2013 - 16:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2978
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 381 krát
Poděkováno: 613 krát
:) Vidím , že je to stejné jak pro vu+, dá se tam upřednostnit čtení ecm z karty a vše ostatní - tak vyzkouším a zjistím stabilitu...
Vůbec se mi do toho nechce , ale švagr se neodmítá...
Nový FW, komplet nastavení, vytvořut nový setting atd... hračka na celý den :D
Mimochodem - jaký FW by jste doporučili :?:
Na sat-support.tv je poslední fw 1.11.07 - a ten tam pravděpodobně má.
Přemýšlel jsem použít FW 1.11.57 z Downloadu od dallase se změnou na HD Box či Octagon - jaké jsou Vaše zkušenosti?
Podobný FW jsem dával kolegovi do optibox Anaconda, a byl spokojen :) To , že nejde ovládat intenzita (či vypnutí) svítícího loga "Optibox" na předním panelu jsem si všiml jen já :)
:thankyou: :poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2013 - 18:14 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
plesi napsal:
Postup na vyčištění přeplněné paměti linuxových satelitních přístrojů
http://technet.euweb.cz/2011/12/Postup- ... troju.html

Pouzij "UpdateLoader.Optibox.KoalaHD.L2.54.ird"


calvero napsal:
takže po hodině jsem na to přičel jak to zprovoznit, zde na fóru viewtopic.php?f=14&t=34476&start=200 je napsáno jak to udělat přes usb , nahrát na usb Fw vypnout mašinu zastrčit usb přidržet na mašině na panelu + CH a zapnou zadním vypináčem mašinu dojde ke scenování USB - , takže jsem vyzkoušel různé softy od verze v1.07.89 až po poslední a nic, problém byl že každý soft načítal jinač max 85 nejvíce 99. Tak jsem risknul poslední věc že jsem na USB nahral UpdateLoader.Optibox.KoalaHD.L2.54.ird je zde i na fóru. opět přidržet +CH zapnou zadní vypináčem, nascenovalo L2.54 - vypsalo COMPLET. vypnul jsem zadním vypináčem, odmazal loader s USB, nahral soft 1.09.09 viz. výše uvedeným způsobem, zapisovalo delší dobou než obvykle - napsalo complet, vypnul zadním vyp. a po opětovném startu botovalo již L2.54. Seznam stanic mi zůsatal zachován včetně nainstalovaných pluginu - zatím to šlape ok!!

Ahoj tak jsem se pokoušel instalovat dle tvého návodu ale bez výsledného efektu . 5 usb-disku nezabralo . Skousel jsem i Porter ale tam my to hlasy open port failed !!!
Výpis z PuTTY : U-Boot 1.1.2 (Jul 3 2009 - 12:01:20) - st2.0-14

Ps: majitel se pokoušel do Koaly nahrát E2 pak stím laboroval až se mu objevilo v levé častí LOGO optibox .
Díky ........

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2013 - 13:27 
Online
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 319
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
Kde stiahnem aktualny ,,mcas+cccam,,pre soft 1.11.70 ....2013...soft je z octagona prerobeny na Optibox Koalu.
Len stranka kde som niekedy stahoval mcas+cccam uz nieje...http://www.octagon-forum.com/.....preco ju zrusili alebo sa premenovala to netusim.....

Nasiel som inu stranku pre octagon ..http://www.octagon-germany.eu/..lenze tam je v ponuke uz len soft a ziadne pluginy...

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2013 - 18:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Říjen 2009 - 1:01
Příspěvky: 15
Ahojte, mám Optibox Koala, SW v.1.10.49, pluginy XcamClient a XcamConfigure. V XcamConfigure nastavené všetko podľa doporučení z tohoto webu, Koala nezdieľa...Ako server používam AB CR550HD, iné prijímače v sieti fungujú bez problémov. Vie niekto poradiť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2014 - 22:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červenec 2010 - 16:04
Příspěvky: 1
Ahojte, neviem co sa stalo ale po roku som opet zapol koalu a nechce mi citat irdeto kartu od Skylinku, nahral som posledny fw 1.11.07, novy mcas_120822 a stale nic, neviete niekto co s tym moze byt? ked vlozim kartu tak mi ju nacita ale v menu CAS nic nevidim a programy su zakodovane. Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox koala hd
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2014 - 14:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 201
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkováno: 3 krát
Asi nemáš zápisy na kartě. Vypni si blocker v Mcasu a dej reautorizaci karty.

Případně over zda tato verze Mcas funguje na tomto Fw.

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 851 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 139 40 41 42 43 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: majek a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk