e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Červen 2020 - 4:24

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3377 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7169 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 15:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
jaronovak napsal:
Ahojte dal som ručne key BISS ale neide to .Ako sa daju upraviť key v PC aby som potom dal cez USB.Program alebo nejaky postup .Díky za rady


Vyskušaj v pluginu prepisať keydata.tmp su to aktualne...
:oops:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Naposledy upravil(a) dydaj1 dne 14.Duben 2011 - 16:53, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 15:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2010 - 6:48
Příspěvky: 162
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F
Skušal som to prepísať ale neidu niektore Biss kody do anakondy viem dat,staci vojst do pluginov,,coconut,stlacim ,,ok,, v lavo napisem kod a v pravo su este nejake vecicky ako...SVCID..0000 ,, TSID ..0000 ,, ORGNETID .. 0000 , co sa zadava namiesto tych nul??? Skusal som rozbehat Inter na Amose ,podobne aj Inter HD na 4est,tak isto mam biss kod ale nejde lebo vraj treba nieco dopisat do hore zmienovynch poloziek...doteraz co som mal prijimace tam stacilo dat kod a uz to islo..ako to funguje tu??? dik

_________________
Formuler F1 openATV ,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC[


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 15:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2010 - 6:48
Příspěvky: 162
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F
Sory nie inter ale 1+1 Internacional MPEG-4
BISS na Astra 1E/4A 4.8° East.Už som stoho domotaný.

_________________
Formuler F1 openATV ,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC[


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 16:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
jaronovak napsal:
Sory nie inter ale 1+1 Internacional MPEG-4
BISS na Astra 1E/4A 4.8° East.Už som stoho domotaný.


a budeš ešte viac domotaný :ROFL: viem ake som mal aj ja začiatky :o


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 16:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Srpen 2009 - 20:12
Příspěvky: 75
Poděkováno: 1 krát
jaronovak

tie údaje by sa ti mali zobraziť keď vyvoláš na danom programe "info" (2x stlač "i"). Nemám anacondu ale je to na jedno kopyto, snáď :-) .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 17:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2010 - 6:48
Příspěvky: 162
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F
No tak už konečne som na to prišiel .Zadal som kluče ok! prepol som kanál na ktory som zadal kluče po vyše 5 minutach sa zrazu objavyl oraz i zvuk.Vyskušane na 2 programoch aktualne aj naTurner TV Hotbird 13°E

12245 H 27500

BISS KEY: D0 12 34 16 AF E0 7B 0A

s

_________________
Formuler F1 openATV ,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC[


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 22:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2008 - 12:20
Příspěvky: 10
ma niekto odskusane WIFI? skusal som to na s wifi -USB edimax EW-7711UMn Primary chip: Ralink RT3070 takze by to malo ist kedze tento chipset to podporuje... neviem v com je chyba... ... a ani cez kabel nejde mi sietovy disc moze to byt koli tomu ze ho mam naformatovany v NTFS?.. dik za odpoved..
](*,) ](*,) ](*,)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 23:04 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 772
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
sietovy disk aky? nas/adresar v pc/v routeri/...?
ale ntfs by malo nacitat aj keby bol v usb na stb a inak duplom, v tom asi nebude chyba.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 23:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Duben 2011 - 11:22
Příspěvky: 20
joyi13 napsal:
ma niekto odskusane WIFI? skusal som to na s wifi -USB edimax EW-7711UMn Primary chip: Ralink RT3070 takze by to malo ist kedze tento chipset to podporuje... neviem v com je chyba... ... a ani cez kabel nejde mi sietovy disc moze to byt koli tomu ze ho mam naformatovany v NTFS?.. dik za odpoved..
](*,) ](*,) ](*,)


to ze ti nejde sietovy disk, urcite nie je v tom ze je NTFS. To s tym nema ziaden suvis. Ale blizsie poradit neviem... Moja anaconda mi pride az v pondelok :-).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 23:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2008 - 12:20
Příspěvky: 10
MartinNR napsal:
sietovy disk aky? nas/adresar v pc/v routeri/...?
ale ntfs by malo nacitat aj keby bol v usb na stb a inak duplom, v tom asi nebude chyba.

sietovy disk je zapojeny v routry Ext. HDD WD MyBook Live 1TB LAN 3.5"... prepojene mam to cez kabel kedze wifi tiez neviem rozbehat.. no wifi asi nejde preto ze aj do compu som musel instalovat neslo hned po pripojeni...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 23:55 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 772
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
tak ak je v routeri, tak citanie/zapis na ntfs zabezpeci ten router, tam uz nezalezi aky je format aby to slo po sieti, ak samozrejme ten router ntfs podporuje, co predpokladam ze ano. a ze mas otestovany pristup na ten sietovy disk aspon z pc. pripadne este skusit ponastavovat prisupove prava k disku v settingu toho routera. ak si to teda nerobil.

a co sa tyka wifi, tak je velmi pravdepodobne, ze hocijaky tam nepojde. istotu mas len u tych co odporuci vyrobca, pripadne take co uz niekto odskusal. ale to tiez asi ta napadlo. ci?

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2011 - 0:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2008 - 12:20
Příspěvky: 10
skusil som nastavit aj uzivatela a napriek tomu to nejde.. smozrejme s compom disk spoluracuje... neviem v com to moze este byt.. sat s routrom komunikuje internet bezi nanom.. len ten disk cosi nejde..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2011 - 0:36 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 772
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ako si definoval cestu k disku? v stb myslim. ip-eckou? skus tam vymenit lomitka, opacne za normalne apod. pripadne dat 2 lomitka aj na zaciatok, pred ip a podobne este skus.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2011 - 0:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2008 - 12:20
Příspěvky: 10
a v pripade ze disc ma dynamicku IP?.. ja som skusal zadat nazov disku.. skusal som nazov pracovnej skupiny.. idem skusit ip


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2011 - 0:46 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 772
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
router by to mal vsetko pochopit, ale vyskusaneto nemam. mne sa podarilo napojit na zdielany adresar v pc s win xp, pc ma staticku ip a v stb som cestu zadaval s ip, nie meno pocitaca.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2011 - 0:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2008 - 12:20
Příspěvky: 10
ale v compe ked chcem aby mi to funhovalo musim mat vsade rovnaku pracovnu skupinu.. tu som nic take nenasie... skusal som to teraz cez IP aj lomitka som skusal nastavil som staticku IP a aj tak to nejde.. ](*,)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2011 - 8:56 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 772
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Neviem ci si sksusal, ak nie tak skus este ci sa z anacondy dostanes na nejaky nazdielany adresar v pc. teda pripojit sietovy disk, ktory je pc. vylucis si ze problem je v anaconde.
ak sa da v tom externom disku definovat prihlasovacie konto, tak skus tam pridat konto "Guest", trebars bez hesla. Je to sice dost ine ako pristup do PC, ale mne na Koale (neviem, ci som to tu uz nepisal) pomohlo. Teda Koala ma do zdielaneho adresara v pc pustila az ked som v pc povolil konto Guest. Aj ked som sa potom z Koaly hlasil inym prihlasovacim menom. Proste konto Guest musi byt v PC povolene. Standardne je na WinXP SP2 zakazane.
To uz len tak strielam, ale treba poskusat aj veci, ktore zdravy rozum hovori, ze nemozu mat na to vplyv. Niekedy to pomoze... :?:

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2011 - 12:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2008 - 12:20
Příspěvky: 10
takze z anacondy ani do discu na compe sa mi nepodarilo dostat...netreba nastavit do satelitu Pracovnu skupinu? ale neviem kde to je...:(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2011 - 13:05 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 772
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
V Koale sa pracovna skupine pre sietove nastavenia neda vlozit, tak predpokladam ze ani pre Anacondu. Mne to funguje aj bez toho.
Ak si si NAOZAJ ISTY, ze Anaconda je korektne pripojena k sieti, tak neviem. Co sa tyka toho napojenia na PC, tam ako som pisal vyssie, moze pomoct ten ucet Guest a dalsie veci (http://eraser.wz.cz/pages/articles/wind ... olicy.html), ale na pristup k disku pripojenemu k routeru to asi nepomoze.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2011 - 13:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2008 - 12:20
Příspěvky: 10
pripojenie satu k routru by malo byt v pohode kedze mi ide webzeal ... a cez webzeal ked som zadal ip disku tak sa sojil ale nic viac.. nevim co este je zle..


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3377 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7169 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk