e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2018 - 0:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2016 - 9:11 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 868
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
kratko som testol tohto, asi najlacnejsieho skrcka na trhu:
- startuje velmi rychlo
- fastscan neni
- 0624, ktora bezne ide v uni citackach nejde ani v najnovsom softe - CA hlasi invalid
- 0d96 ide - otazne su zapisy
- obraz sa da - no v difolte mi pripada prilis pastelovy
- sk dakritika EPG - hroza
- prepinanie kanalov je rychlejsie nez v impulze, ci micru
- wifi s rt5370 sa zda bezproblemove
- konfiguracia serveru isla iba cez upgrade z cccam.cfg - potom sa dal editovat aj dialkovym, predtym nie - zdielacka frci ako gula

na chalupu ako dalsi prijimac bude pasovat ako rit na serbel :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2016 - 10:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2006 - 23:02
Příspěvky: 14
Poděkováno: 1 krát
Mam ho tiez, wifi bez problemov ide. 8899 spristupni editaciu klienta, zatial ide cccam. Mozte prilozit cfg?
Vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2016 - 9:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Leden 2010 - 11:55
Příspěvky: 98
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Nesuhlasim je to klon starsat sr 3090hd prijmac ma rozne protokoli a obsahuje H.SHA RE a da sa aktivovat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2016 - 11:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3214
Poděkoval: 84 krát
Poděkováno: 177 krát
Skusal som ho ako kienta cez cccam no pri vlozenej karte ako poistke sa vzdy po chvilke sekol po odpojeni lan kabla uz s ICE karty slapal normalne co je dost mrzute a tiez programy na druzici po usporiadani sa ulozili abecedne nemal som cas na dlhsie laborovanie no nezda sa mi to.

_________________
Legendou som sa stal hlavne vdaka teme Mimo forum /do "Opravdu mimo mísu" asi nepatrí/
Satelitnou legendou sa necitim no Ja som tie pravidla nevymyslel :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2016 - 18:56 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 868
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
s tym settingom je to tragedia - hlavne teraz, ked sa predvadza shitlink...
staci vliezt do upravy kanalov a poradie kanalov je tatam (zdanlivo zoradene podla abecedy - v skutocnosti ich triedi abecedne v blokoch podla transponderov - proste totalny cihos).
tych bugov tam je neurekom - napr. staci urobit zalohu cez DB upgrade a zmizne signal...
prva pomoc je jednoducha: restart prijimaca - pokial neboli robene ziadne zmeny v uprave kanalov, tak sa vrati povodne poradie; po zalohe sa objavi aj signal :)
takze pokial nebude slusnejsi FW, tak treba robit setting na jeden sup...
dnesny triedeny setting SK na 23,5 je v prilohe - rozbal na usb a v menu prijimaca: nastavenie-aktualizacia-DB Upgrade - OK, vybrat subor na USB, OK


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2017 - 19:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Leden 2010 - 11:55
Příspěvky: 98
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Tato masinka vypada nenapadne kdo to nepozna ale po nahrati urcitych clone fimware mate neskutocne moznosti proste sa zmeni cely box a na kazdom neoficialnom fymware mate cely skylink upc digi a ine zadarmo na fimware od truman sunplus s je ponuka aktivovana na 1000 dni kdo neskusa a nelaboruje tak si mysli ze je to sik pristroj to sa tyka aj prijmacov ab cryptobox ktore bezia na fimware icone hd tam mate plnohodnotne g-share 3 len pre info


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2018 - 18:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5272
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
borci je nejaká možnosť toto čudo pripojiť na server v cccame alebo newccame ? #-o :thankyou:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2018 - 18:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5272
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
ach jo ...... ](*,) totálny črep ..... :o zlatý AB-CRYPTOBOX a boxy s E2 ... :smoke: skúšal som asi 5-soft. a v ani v jednom som neprišiel na to aby to prehralo AC3 cez HDMI do TV so satelitu napr. s HBO-HD atd..... .... [-o< je nejaká možnosť v tomto zázraku zapnúť AC3 ??? #-o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2018 - 7:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2011 - 12:45
Příspěvky: 6
@efendy55
Tu mas moznosti ako pripojit tento prijimac na rozne servery :
MENU > Plug-in > Start OSD (červené tlač.) > Klientské nastavení (OK) > 1-16 serverov (žlté tlač. - Editovat)
Emulator >
Cccamd
Nascamd
Deltacamd
Spidercamd
Spidercamc
Avatarcamd
Xcamd
mgcamd
ishare
HomeCamd3 (sat reshare)
Skycamd
gscamd
anacondacamd
camd35cs378x
samprocamd
safaricamd
NewCamd
HomeCamd
HomeCamd2

Myslim, ze ti bude stacit Cccamd a NewCamd.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2018 - 7:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2011 - 12:45
Příspěvky: 6
Ja som skusal SW 1.2.08 s pluginom HSCAMD.bin
https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=181

Ako najlacnejsi prijimac "na chatu", kde nie je internetove pripojenie, tak je mozne sa pripojit aj pomocou 3G modemu priamo pripojeneho do USB portu. Vyskusal som HUAWEI E220 HSDPA modem a HUAWEI E1752 HSPA USB Stick, ktore fungovali bez problemov.

Sietove moznosti pripojenia su nasledovne :
MENU > NASTAVENÍ SYSTÉMU > Nastavení sítě > Typ připojení :
LAN kabelem
Bezdrátově Wi-Fi síť
3G Síť
GPRS Network

Neviem co je Burger TV, chce to "vstupní aktivní kód"
Nenasiel som ziaden klon SW, poradí niekto, ktorý a kde je mozne stiahnut ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2018 - 7:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2011 - 12:45
Příspěvky: 6
Funguje aj RTVS karta irdeto 1029* vlozena cipom hore.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2018 - 16:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5272
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
vdaka borci ... už som to všetko nastavil a ide ako klient na oscam server bez problémov .... :ROFL:
len za boha som neprišiel na to ako ten bazmek donútiť aby išlo audio jazyk pred DD ... to som v menu nastavil ,ale tento bazmek má len preferovanie jazyka česky a + všetko možné ale slovenčina tam nie je . takže nastáva problém napr. na RTVS kde idú súčasne dve audio stopy DD a slovenčina a samozrejme prepne do DD kedže česky to neponúka .. skúšal som hádam všetky možné kombinácie v nasteveniach audio a v menu jazyka ,ale bud som nekápnul na správnu kombináciu , alebo to nefunguje . ale pokial na RTVS ide len jedna audio stopa tak preferuje samozrejme jazyk . :good: skúšal som všetko nastaviť , uložilo si to a dal som tvrdý reštart a opäť šiahal na DD . je v tom nejaký fígel ???? #-o porovnával som to s amikom .... ved menu je podobneé aj všatky položky ako v EVO ale tu to nezaberá ... na amiko s tým problém nie je .... :thankyou: :poklona:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2018 - 9:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2011 - 12:45
Příspěvky: 6
Podla tohto videa :
https://www.youtube.com/watch?v=Q-ZDjTPFYBw
existuju aj ine FW. Ak zistis aky klon AMIKO prijimaca alebo ineho prijimaca to je, tak potom bude v softveri mozno aj slovencina, pripadne aj hry a Vanilla ako vo videu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2018 - 21:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 233
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 24 krát
Do ezotv nedas fw pre Amiko,ezo bezi pod procesorom Sunplus.Slovenčinu zrejme tiež nema v novšich fw kedže je stb určeny pre ruský trh-ten server vanilla ide iba pod tym určitym fw čo je na sat-suporte.treba to skusiť spustit ale zrejme je služba expirovana,,funkčne to byva v prve 6-mesiace po kupe ako promo,,,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EVO EZTV
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2018 - 13:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Březen 2015 - 0:25
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
zdravim ,viete mi niekto poradit preco mi nejde na kanaloch HBO (7112) a ana Filmbox (6720) zvuk?
mam tam ver.1.2.08


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk