AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Optibox Anaconda
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=35980
Stránka 1 z 169

Autor:  dydaj1 [ 26.Březen 2011 - 16:53 ]
Předmět příspěvku:  Optibox Anaconda

prvé moje skúsenosti ma nádherný obraz testujem..........
zatial čita kartu len v cryptoword com porte

Autor:  kaon [ 26.Březen 2011 - 18:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Tež ma láka -ten obraz si myslel nádherný aj SD programy??? Rýclosť prepínania je aká?

Autor:  dydaj1 [ 26.Březen 2011 - 18:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

kaon napsal:
Tež ma láka -ten obraz si myslel nádherný aj SD programy??? Rýclosť prepínania je aká?


rýchlosť je super jen sa snažím vyvolať newcam ale som prekvapený :wink:

Autor:  liquere [ 26.Březen 2011 - 18:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Toto bude zaujimave vlakno,hlavne ak ten stroj bude dobre fungovat.Az budes mat odskusane napis,lebo soft sa len teraz rozbieha takze nejake chyby este budu.Ma to 1x scart?Skoda ze na nete je len predok odfoteny ani zadok ani ovladac,ozaj je univerzalny ako alligator alebo nie.Skoda ze tam nedali VFD ale len LED ale to nie je podstatne.

Autor:  dydaj1 [ 26.Březen 2011 - 19:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Ešte sa neunahlujme neviem tam vložiť keys a ani newcami a čí to vôbec zoberie

Autor:  Mot [ 26.Březen 2011 - 19:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

No ja som tam pri kupe mal soft *.89, ked som navolil slov. verziu bola to hotova tragedia, nesedeli popisky v menu, kostrbaty preklad ... , potom som nasiel *.90 pre istotu som dal len anglicke a vsetko OK.
Predtym som mal arivu 200 a obraz +/- hadam to iste mozno subjektivne trochu lepsie pre optibox, ale naozaj subjektivne. Prepinanie : o par desatin je anaconda rychlejsia hlavne v HD ale tam sa mi nezdala ani ariva nejaka pomala. Z tohoto fora, z download pre Koalu som stiahol Mcas 20.12 CW skylink bez problemu, tak isto ORF. To mne ako uzivatelovi staci, na siet to nenapajam, nezdielam, ziatial nenahravam.
V porovnani s arivou, ma hlavne potesila celkovo krajsia grafika a v EPG u mna vedie jednoznacne optibox, ma aj nejake intuitivnejsie presuvanie, mazanie kanalov v satelite. To asi vsetko nateraz, pravda celkovo mam naladenych -napozeranych mozno 5 hod, viac zatial nebolo casu.

Autor:  dydaj1 [ 27.Březen 2011 - 20:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Po spustení programu WebZeal-20101119.mnt a pripojení eternetu mam komplet spustený interne a dostanem sa aj na facebook atd. super vecička je ta anakonda =D>

Autor:  Erzo [ 27.Březen 2011 - 22:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Dnes som montoval kamaratovi 2x Optibox Anaconda, prvy prijimac CSLink a druhy prijimac Hello HD a navzajom zdielaju cez 2x router. Daval som oscam a musim povedat ide bez problemov ani sekundu neseka. :wink:

Autor:  dydaj1 [ 28.Březen 2011 - 14:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Dostal sa už niekto na zdielačku a ako na oscam :?:

Autor:  cityglam1 [ 28.Březen 2011 - 18:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Obraz sa mi vôbec nepáči.

Autor:  dydaj1 [ 29.Březen 2011 - 0:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

cityglam1 napsal:
Obraz sa mi vôbec nepáči.


tak to vyskušaj prepinať tl. Resolution hore v pravo pokial maš v HDMI

Autor:  kaon [ 29.Březen 2011 - 14:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Práve som Anacondu pripojil a všetko ako u Koaly - kedže sa s nimi hrám dost dlho a doma mám 2 ks /je to ako HDBox 9100/ nebude problém. Poskúšam a dám vedieť.

Autor:  havana [ 29.Březen 2011 - 16:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Podle všeho se zdá, že je to ve všech směrech vylepšená Koala(1080p, 3x USB..) :!: O pluginech už se zde psalo, že jsou s koalou (a dalšímy klony) společné. Je zaměnitelné i FW :?: (byť po přehrání bootloaderu) :?: Ta cena je skvělá - těším se , až se mi nějaký dostane do rukou :roll: :thankyou: :poklona:

Autor:  kaon [ 29.Březen 2011 - 18:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Tak som nainštaloval FW a Pluginy Mcas ,Xcam -všetko fachá ako má. Ak bude taký spoľahlivý ako Koala neni očom za tú cenu. Display je len ledkový, má však you tube - ide v pohode. Zdielačka -OK.
Kvalita obrazu vypadá rovnaká - porovnám z Koalou/

Mínusy - Led display
Plusy - YouTube , Intrenet. prehliadač , nižšia cena , USB v predu a v zadu -tj 2 ks!!! nie ako niekde uvádzajú 3.

Autor:  folcrun [ 29.Březen 2011 - 20:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Tak som truchu patral a optibox anaconda=octagon 1008se+ = hdbox 9105. Zo zadu vyzeraju vsetky rovnako. Su to vylepšene primace z rodiny FORTIS (hdbox 9100 - octagon 1008 - optibox koala).
Zatial som prečital nemecke forum kde su prve postrehy s octagonom 1008se+ a vyzera to dobre. Ziadne zavažne problemy nezaznamenali. Este by som sa chcel opytat ludi ako je to s tymi usb v anaconde pretože na oficko stranke pišu že ma tri ale našiel som v jednom e-shope fotky a tam bolo vidiet iba dva jeden pod lan a druhy v predu za dvierkami vedla citacky kariet.

Autor:  kaon [ 29.Březen 2011 - 21:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Dá sa použiť seting z Koaly -čo je super.
Keby to malo alfanumerický display som úplne pokojný.
Niekto privíta aj scart.

Autor:  liquere [ 30.Březen 2011 - 8:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Ved to je to co nechapem,preco to takto podla mna zle rozhodili.Ten octagon ma VFD display a nema scart,HD box a optibox maju scart a nemaju VFD.Ak je vnutorne zelezo rovnake tak na tomto naozaj neviem co kto ziskal maximalne stratil,lebo v dnesnej dobe uz nic moc neusetri.VFD alebo jeden scart nemoze byt draha zalezitost,hlavne ak su to identicke stroje,podla mna totalna blbost.

Autor:  kaon [ 30.Březen 2011 - 8:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Funguje aj bezdrôtová klávesnica na intrrnet/webzeal/ -pripojená na predný USB spolu z flash , v zadnom USB disk 500G
Je to lepšie ako zadávať strány cez klávesnicu DO- super.

Autor:  kaon [ 31.Březen 2011 - 18:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Do downloadu som dal nový WebZeal -vylepšený -funkčný !

Autor:  kaon [ 31.Březen 2011 - 21:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Optibox Anaconda

Fw 1.08.94 pretrváva chyba zobrazovania /čeština.../
Osobne sa mi zdá ,že obraz v SD je kvlitnejší. Testujem nahrávanie zdielačku...

Stránka 1 z 169 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/