e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 18:52

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 15:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 15 krát
Ahoj, mam takovy problem nekolik let zpet jsem kupoval satelit se dvema prijmaci a to amiko sd550.Jeden byl v loznici a druhy v obyvacim pokoji vse fungovalo jak melo.Potom jse ten v loznici zrusil a do obyvaku jsem koupil Amiko 8150 kvuli HD.To funguje do ted. Ale ted jsem znovu chtel rozjet satelit v loznici sehnal jsem aliena 2 zapojil a ten proste nema signal akorat na transpoderu kde je ocko a tv lux(Skylink).Nevite cim by to mohlo byt, ze by spatny monoblock?Diky za rady.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 15:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4732
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Skusal prehodit prijimace medzi sebou. To ti povie vsetko.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 15:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 15 krát
Zkousel jsem akorat aliena davat do obyvaku a tam funguje.Ale 8150 jsem do loznice nezkousel.Vzdyt je preci jedno kde jaky prijmac je nebo se mylim?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 15:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4732
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Dnes som prave menil quad lnb - jeden vyvod povedal zbohom.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 15:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4732
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Stosun napsal:
Zkousel jsem akorat aliena davat do obyvaku a tam funguje.Ale 8150 jsem do loznice nezkousel.Vzdyt je preci jedno kde jaky prijmac je nebo se mylim?

Staci to. Mas v keli lnb alebo moze by len chyba v spoji.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 16:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 15 krát
Ale zase proc by tam na tom jednnom transpoderu byl signal kdyby byl v haji lnb?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 16:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6555
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
Vadný výstup lnb nebo přívod k němu se tak může projevit.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 16:03 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1124
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 94 krát
Na jednom výstupe ti odišla horizontálna polarizácia.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
---------------------------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 16:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 15 krát
Aha tak se jeste zeptam jaky doporucite novy lnb ted je tam myslim inverto tento https://www.czc.cz/lnb-konvertor-invert ... gJkjfD_BwE. Diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 16:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6555
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
Klidně třeba tento:
https://lnb-konvertory.heureka.cz/di-wa ... e/#section
Jenom ještě zkontroluj kabel od konvertoru k boxu do ložnice, jestli tam nevzniká nějaký problém. :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 16:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 15 krát
Diky, ted jsem to byl jeste zkouknout a je to ok myslel jsem, ze by to mohlo byt jeste spatnou zasuvkou co je v loznici ale kdyz jsem napojil prijmac primo na lnb tak to bylo to same.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 16:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6555
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
Tak pouze výměna lnb. :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 17:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 15 krát
Tak jeste jednou vsem diky za analyzovani problemu.Objednam novy lnb a dam vedet jak to dopadlo. Snad nebudu muset nejak hybat s parabolou nebo neco v tom smyslu, doufam, ze staci vymenit kus za kus.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2017 - 17:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6555
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
Určitě stačí pouze výměna lnb - povolit držák lnb, nasadit za stejný krk, koukni na pootočení lnb (skew)
a nový lnb pootoč stejně podle původního. :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2017 - 12:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 15 krát
Tak napíšu jak to dopadlo LNB jsem koupil nový viz. rada decík. Ale situace zůstala stejná.
Takže na konec došlo na komplet výměnu koaxu od LNB do zásuvky koupil jsem už lepší at to chvílu vydrží http://www.mtlcable.cz/kabely/koaxialni ... -uv-detail a vše funguje.Kus koaxu vede po střeše když jsem ho chytl do ruky a zkusil ohnou tak se začal lámat na 1000 kusů :) na střeše byl 8 let tak už to měl asi zasebou.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2017 - 13:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6555
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
:D O šest pozic výše jsem radil nejdříve zkontrolovat kabel... :D Co už teď. :D Hezkého Silvestra! :poklona:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2017 - 13:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 15 krát
Tak on na pohled byl dobrej no než jsem ho chytl do ruky :) ale tak aspon je to fungl novy a bude klid zas nějakou dobu.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk