e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 23:16

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 161 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 59 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2012 - 7:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2010 - 6:48
Příspěvky: 162
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F
Optibox Anaconda plus - nový model satelitného prijímača:
Inovácia a zmeny oproti predchádzajúcemu modelu Anacondy spočívajú v:

Osadenie satelitného prístroja dvoma čítačkami prístupových kariet
Osadenie dvoma CI slotmi pre moduly k přístutovým kartám
Rýchlejší procesor
Veľká interná 256 Mb Flash pamäť
Veľká operačná pamäť o velkosti 256 Mb
Veľký fluorescečný display
Inovovaný dizajn satelitného prístroja
recenzia: google

_________________
Formuler F1 openATV ,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC[


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2012 - 17:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Srpen 2012 - 16:06
Příspěvky: 1
Zdravim, mam nasledovny problem s Anacondou Plus. Po vypnuti do stand-by a opatovnom zapnuti masiny, nefunguju ziadne programy ktore boli pred tym uspesne naladene. Pri platenej ponuke pise "scrambled service" a pri napr. TA3 pise "Service Error". Ked dam znovu ladit celu ponuku Astra 23.5 vsetk programy sa zase rozbehnu do dalsieho vypnutia pristroja. Samozrejme skusil som rozne FW a Mcas kombinacie. Momentalne pouzivam vsetko najnovsie. Tiez som ulozil nastavenia prijmaca do pamate. Nic nepomaha. Prosim o pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2012 - 15:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2011 - 0:18
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: LX1,LX2,Voyager1,Anaconda+
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 8 krát
Dnes si idem aj ja po ňu... som zvedavý čo všetko dokáže... Mením za opticum X403
Najmä ňou chcem nahradiť aj multimediálne centrum ACRyan
Prehrávanie z NAS cez wifi

_________________
Golden Interstar LX1 + LX2 (ATV5.1), Golden Interstar Voyager 1, Optibox Anaconda+, Opticum X403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2012 - 14:58 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 792
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Nástupca populárneho Optibox Anaconda s názvom Optibox Anaconda Plus, prináša najmä zvýšenie pamäte na 256 MB RAM, VFD displej s názvami staníc a dve čítačky kariet + dva CI sloty.
Main System
Main Processor: STi chipset
Flash-ROM : 256 Mbyte
SDRAM : 256 Mbytes
EEPROM : 256 bytes

Příloha:
optibox-anaconda-plus---3.jpg

Příloha:
optibox-anaconda-plus.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2012 - 10:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2008 - 18:21
Příspěvky: 22
Mám úplně stejný problém jako málo výše uvedený,nebo snad podobný. Při přepínání kanálů se mi sekne a hlásí kodovaný kanál. Přepnu o dva tři programy nahoru nebo dolu a program naskočí . Děláto občas i u přepnutí s SD naHD programy. Věděl by někdo jak tomu pomoci?
Jinak je to celkem slušný přístrojek ale toto mě na něm štve. Díky za každou dobrou radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2012 - 19:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Leden 2008 - 20:54
Příspěvky: 31
Chcem sa spytat ci funguje v niektorom firmware pre Optibox Anaconda plus korektne prehravanie video suborov. Myslim tym ze sa postupne rozchadza obrazu so zvukom. Popripade ma niekto nejake info kedy by mohol vyjst nejaky aktualny firmware? HDBoxy a Octagony ho uz nejaky ten cas maju.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2012 - 17:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
ide to bez problemov čo sa tyka mojich požiadavok sušasne nahrava aj prehrava aj ked sice nenahravam :!: a mam vložene HDD konkretne sledovany program mi nahrava a možem sa vratiť speť od dobi sledovania. Po prepnuti na iny program okamžite maže nahravku z HDD :wink:

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 1&start=40


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2012 - 21:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2011 - 0:18
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: LX1,LX2,Voyager1,Anaconda+
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 8 krát
testoval už niekto nový FW - FAC.Optibox.AnacondaPlus.v2.11.07 ?

_________________
Golden Interstar LX1 + LX2 (ATV5.1), Golden Interstar Voyager 1, Optibox Anaconda+, Opticum X403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2012 - 8:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 147
Poděkováno: 4 krát
Včera jsem jej zkusil nahrát. Zatím mohu konstatovat, že je funkční Youtube. V počasí přibyla ČR s Prahou, Brnem a Ostravou; každopádně mi počasí neběží, dokonce došlo k záseku přístroje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2012 - 9:40 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
antoni_sk napsal:
testoval už niekto nový FW - FAC.Optibox.AnacondaPlus.v2.11.07 ?

bezproblemov :good:
len po nainštalovani zamrzol ta bol som nuteny vypracovať novy Plugin
download/file.php?id=53636


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2012 - 21:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2011 - 0:18
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: LX1,LX2,Voyager1,Anaconda+
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 8 krát
Áno, aj Oscam ide s týmto FW celkom pekne.

_________________
Golden Interstar LX1 + LX2 (ATV5.1), Golden Interstar Voyager 1, Optibox Anaconda+, Opticum X403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2012 - 22:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Říjen 2012 - 20:55
Příspěvky: 2
Zdravím, jsem čerstvým majitelem a chtěl bych se zeptat jestli se z toho dá udělat i nějak jako multimediální centrum, tzn. procházení domácí sítě, případně napojení se PC v ní a přehrávání z něj..? dál by mě zajímalo jestli vám šlape prohlížeč? já mám pouze bílou stránku a nic se neděje při jakýkoliv adrese...
edit: a ještě dotázek na webový interface, kterým se dá případně optibox nastavovat... existuje něco takového?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2012 - 22:42 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Únor 2011 - 13:16
Příspěvky: 776
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
blažek napsal:
Zdravím, jsem čerstvým majitelem a chtěl bych se zeptat jestli se z toho dá udělat i nějak jako multimediální centrum, tzn. procházení domácí sítě, případně napojení se PC v ní a přehrávání z něj..? dál by mě zajímalo jestli vám šlape prohlížeč? já mám pouze bílou stránku a nic se neděje při jakýkoliv adrese...
edit: a ještě dotázek na webový interface, kterým se dá případně optibox nastavovat... existuje něco takového?


prechadzanie pocitacovej siete - neviem ako je to tu, na mojej koale sa to neda, je potrebne presne rucne zadat cestu k zdielanemu adresaru (//192.169.x.x/c/share, alebo podobne). a tiez treba mat v po windows povolene konto "guest".
webinterface mozno ten z octagonov (resp. pre vsetky fortis-y), prikladam asi najnovsiu verziu, ale je to hodne pomale, aspon na mojej koale.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ... Optibox Koala


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2012 - 13:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Červen 2012 - 23:43
Příspěvky: 10
Ahojte, mam Anacondu plus nejake 2 tyzdne a konecne sa mi podarilo naladit Astru 3A. Ak by bol niekto ochotny poradit mi s nastavenim klienta pre prijem klucov z netu, bol by som velmi vdacny.

Od znameho viem, ze potrebujem nejaky softwer ( napr. oscam, ale doporucoval mi skor newcs ), ktory nahram do prijimaca. Pokusal som sa na prijimac pripojit cez LAN ftp klientom putty, winscp, ale bez uspechu. Tiez neviem, ktora verzia newcs je pre anacondu plus vhodna. Z toho, co som cital sa rozdeluju na zaklade toho, aky cipset je v prijmaci osadeny. Pripadne, ci je potrebne nahrat upraveny firmware (a ako?). Porty, deskey a dalsie info uz mam.

Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2012 - 15:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Říjen 2012 - 20:55
Příspěvky: 2
MartinNR napsal:
prechadzanie pocitacovej siete - neviem ako je to tu, na mojej koale sa to neda, je potrebne presne rucne zadat cestu k zdielanemu adresaru (//192.169.x.x/c/share, alebo podobne). a tiez treba mat v po windows povolene konto "guest".
webinterface mozno ten z octagonov (resp. pre vsetky fortis-y), prikladam asi najnovsiu verziu, ale je to hodne pomale, aspon na mojej koale.

Tak to asi nebude nic pro mě, mám na serveru linux a s tím připojením jsou problemy... ještě mám dotaz na webzeal i když mám jeho nejnověší verzi a nejnovější firmware tak mi nenačítá stránky... zobrazí se jen bílá prázdná stránka při zadání jakéhokoli url.... =//


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2012 - 1:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2011 - 10:34
Příspěvky: 17
zdravim, mam anacondu plus par dni a chcel by som sa spytat ci vie byt ako server na sharing skylink karty cez cccam alebo newcamd protokol po lan? predpokladam ze ak ano tak nato bude treba plugin...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2012 - 9:32 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 436
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 3 krát
Keny077 napsal:
zdravim, mam anacondu plus par dni a chcel by som sa spytat ci vie byt ako server na sharing skylink karty cez cccam alebo newcamd protokol po lan? predpokladam ze ak ano tak nato bude treba plugin...


Ano je potrebny plugin Oscam a spravne ho nakonfigurovat podla typu karty... Vyskusaj niektory zo sekcie Download...

_________________
Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 6.4.2,Pure2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 21:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Červen 2012 - 23:43
Příspěvky: 10
Ahojte, mam nakonfigurovany oscam plugin. Vie mi niekto poradit do ktorej zlozky ho skopirovat, pripadne ako ho sfunkcnit na Anaconde+? Mam ho nastaveny ako klienta. Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2012 - 18:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 147
Poděkováno: 4 krát
Osobně mám konfiguraci v /var/tuxbox/config, ale pro spouštění Oscam používám dávku:
oscam.start:
/var/bin/oscam -b -c /var/tuxbox/config

oscam.stop:
SOFTCAMD=/var/bin/oscam
start-stop-daemon -K -q -x $SOFTCAMD
sleep 5
start-stop-daemon -K -q -s 9 -x $SOFTCAMD
killall -9 oscam
exit 0

Verzi Oscamu: oscam-svn6557-test6f-SH4-STAPI - tam mi chodí bezproblémově zápisy (EMM) a Irdeto karty. V novějších verzích je se zápisy problém.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2012 - 19:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Září 2008 - 21:40
Příspěvky: 14
Poděkoval: 1 krát
aky fw ide na tejto anaconde plus bez problemov?
mam tam fw 2.11.07 loader 7.36 ale zamrza pri prepinani stanic epg vobec nejde...ked pustim
epg tak uplne zblbne..
chcel som tam dat 2.10.67 ale ten vobec nechce zobrat,ci kvoli loaderu..
dik za pomoc


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 161 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 59 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk