e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 16:30

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 161 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 9 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2013 - 15:55 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
Da sa naprogramovať diaľkove ovládanie pre TV alebo DVD je niekde manuál alebo kódy?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2013 - 0:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2008 - 20:20
Příspěvky: 186
satelitni prijimac: DM7020 DM5620 DM500 IPBOX200
Jde někomu nahrávání na externí síťový disk??Mě se to nepodařilo rozchodit na žádném origo FW..ani na FW Skytec Nerine.. :(

_________________
DM7020 DM5620 DM500 DM800SE IPBOX200 IPBOX9900plus SkytecNerine Ariva100 Cryptobox400


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2013 - 9:26 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Leden 2010 - 11:17
Příspěvky: 364
Poděkováno: 3 krát
Tak skús tento návod viewtopic.php?f=190&t=47758


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2013 - 10:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2008 - 20:20
Příspěvky: 186
satelitni prijimac: DM7020 DM5620 DM500 IPBOX200
Díky moc..super...už mi to jde..neměl jsem za IP adresou lomítko se složkou..:-(

Noro C napsal:
Tak skús tento návod viewtopic.php?f=190&t=47758

_________________
DM7020 DM5620 DM500 DM800SE IPBOX200 IPBOX9900plus SkytecNerine Ariva100 Cryptobox400


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2013 - 9:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Červenec 2011 - 19:07
Příspěvky: 47
Dá sa nejako dostať programového sprievodcu do Discovery World a Science? Mám UPC FreeSat. EPG nemá žiadne informácie. Tak isto ani na Universal Channel, ale to mi až tak nevadí.
A ešte jedna otázka : prečo sa po reštarte anacondy nastaví na všetkých kanáloch kde je maďarčina tento jazyk aj keď mám nastavenú slovenčinu či češtinu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2013 - 20:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Prosinec 2006 - 18:00
Příspěvky: 82
poradi niekto stabylny soft na scharing youtube a aby dobre nahravalo na pripojeny disk. mam tam 67 ale nejde youtube a pri nahravani niekedy seka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2013 - 16:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 147
Poděkováno: 4 krát
Odzkoušen nový fmw 2.11.34 a již 2 dny a 22 hodin běží bez záseku (Anaconda+ jako CS pro domací žvýkání a samozřejmě i dívá(e)ní). Jediná změna, které jsem si všiml, je funkční Tvoje Trubice (You Tube).
Pravdou, že internet není u saťáku mou prioritou, takže jen odzkoušeno a zbytek je koukání na bednu (tedy ne po celou dobu, ale jak jsem psal výše, běží na tom CS, takže údaj o běhu beru z logu CS).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2013 - 19:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Leden 2012 - 18:17
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Optibox Anaconda Plus
Místo/Bydliště: Velké Meziříčí
papapl napsal:
Odzkoušen nový fmw 2.11.34 a již 2 dny a 22 hodin běží bez záseku (Anaconda+ jako CS pro domací žvýkání a samozřejmě i dívá(e)ní). Jediná změna, které jsem si všiml, je funkční Tvoje Trubice (You Tube).
Pravdou, že internet není u saťáku mou prioritou, takže jen odzkoušeno a zbytek je koukání na bednu (tedy ne po celou dobu, ale jak jsem psal výše, běží na tom CS, takže údaj o běhu beru z logu CS).


Zdravím, kde prosím najdu nový FW 2.11.34 ? Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2013 - 20:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1159
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 3 krát
Treba zde:
Kód:
http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=100

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2013 - 10:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Leden 2011 - 10:47
Příspěvky: 102
načo sa používa plugin accamd? a môžem ho použiť aj trebars v optibox anaconde?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2013 - 11:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Leden 2012 - 18:17
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Optibox Anaconda Plus
Místo/Bydliště: Velké Meziříčí
plesi napsal:
Treba zde:
Kód:
http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=100


Děkuji :)
Přijímač mám z Ellano.sk a tam jsem ho zatím neviděl. Nechtěl by se mi někdo věnovat, jako začátečníkovi s Linuxem? Chtěl bych zprovoznit sharing na paket VISAT z 24,5°W, Intelsat 905, 11626, H, ale na serverech se nenabízí. Alespoň jsem nenašel. Kdyby měl někdo tu trpělivost, byl bych rád. Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2013 - 12:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Leden 2011 - 0:18
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: LX1,LX2,Voyager1,Anaconda+
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 8 krát
Ahojte...
YOU TUBE mi nechce prehrať všetky videá ktoré zobrazí...
Pri niektorích mi po spustení napíše že video sa nedá prehrať...
Niektoré idú
Neviem v čom je problém
Firmware je posledný
Za radu Ďakujem.

_________________
Golden Interstar LX1 + LX2 (ATV5.1), Golden Interstar Voyager 1, Optibox Anaconda+, Opticum X403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2013 - 7:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 436
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 3 krát
jacky035 napsal:
načo sa používa plugin accamd? a môžem ho použiť aj trebars v optibox anaconde?


Acamd je emulator pre PC sat. karty Skystar HD2 a pod... v Anaconde idu spolahlivo pluginy ako xcam, mgcamd alebo oscam...

_________________
Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 6.4.2,Pure2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2013 - 16:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Prosinec 2006 - 18:00
Příspěvky: 82
chcem sa spitat aky plugin mi treba aby mi išiel skylink zaklad v emu? soft mam 2.11.34


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2013 - 20:50 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Leden 2010 - 11:17
Příspěvky: 364
Poděkováno: 3 krát
Plugin Mcas


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2013 - 21:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Listopad 2010 - 14:24
Příspěvky: 5
Zdravím!
Zaobstaral som si tento box, hlavne na učenie a chcel by som sa spýtať ako najjednoduchšie nakonfigurovat oscam ako cccam klienta a poprípade home reshare. skúšal som cez webrozhranie, ale nešlo to. dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 22.Srpen 2013 - 12:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 201
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkováno: 3 krát
Zkus tento uz nakonfigurovany Oscam s EMU a pak si tam pridej reader do souboru oscam.server jak potrebujes.

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2013 - 21:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Leden 2009 - 20:38
Příspěvky: 11
Zdravím, chci se zepata, funguje někomu spolehlivě na Anacondě Plus FortisWebIo?...konkrétně EPG a Timer.
Mě NE!....vůbec se mi nezobrazí naladěné stanice a tudíž ani nemůžu zadávat do časovače :-/
Verzi WebIo mám FortisWebIo_en_V116.18a_251112, FW FAC.Octagon.SF1008GplusSEplus.v2.11.57.2013May24.

_________________
Visiosat BigSat, 1W-13E-19,2E-23,5E , Xtrend ET6500, Optibox Anaconda Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2013 - 12:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Mam stejny problem,ale na HD Boxu 7119..

EDIT: Tak po nekolika pokusech jsem nasel a dal verzi v111.16_04032012 a funguje to..skus to taky..


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2013 - 11:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Leden 2009 - 20:38
Příspěvky: 11
OK, díky, vyzkouším.
Mám dojem, že toto bude problém na všech strojích verze Plus by Fortis, které nejsou Octagon.
Zajímavé je, že u "obyčejný" (modelově starších) verzích to funguje OK. Odskoušeno u kámoše na Gekko :-o

_________________
Visiosat BigSat, 1W-13E-19,2E-23,5E , Xtrend ET6500, Optibox Anaconda Plus


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 161 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 9 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot] a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk