e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2019 - 20:14

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 161 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2013 - 11:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Je to tak jak pises..Starsi masinky nemaj problem korz GEKKO,bohuzel,nejde uz sehnat,jen PLUSovi rady... ](*,)

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2013 - 8:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Leden 2009 - 20:38
Příspěvky: 11
Hmm, tož jsem ten tvůj WebIo vyzkoušel...a... :-(

Pravda, je to o něco lepší, už vidím, co STB dělá, můžu ovládat hlasitost....ALE!! EPG a tím pádem i timer bohužel nefungují. Prostě pořád nevidím seznam naladěných programů.
Zkusím ještě pár dalších starších verzí...a prdím na to.
Celkově jsem myslel, že Optibox bude fungovat lépe. Už při pouhém prohlížení WebIo se kousl. Docela často se mě kousal i při běžném používání....tady dávám vinu asi trochu divočejší konfiguraci Oscamu. Co mě na něm ale totálně žralo, že po zadání opakovaného nahrávání to nahrávalo i úplně něco jiného. Tož jsem ho nakonec posunul rodičům místo Arivy a sám přešel na Xtrend ET-6500 s E2 od OpenPli a max!!! spokojenost.

_________________
Visiosat BigSat, 1W-13E-19,2E-23,5E , Xtrend ET6500, Optibox Anaconda Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2013 - 19:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
To me velice mrzi,ze Ti to adekvatne nefunguje..Jen dodam,ze v posledni "polozce" OSD a na levy strane se Ti zobrazi DO,na nem si klikni EPG a pak muzes nahravat..
Je to ale na Tobe..Plusove zarizeni zrejme neni to pravy orechovy :(

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 22:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Prosinec 2006 - 18:00
Příspěvky: 82
vie mi niekto poradiť ktorý keys súbor mam stiahnuť. najnovšie keys . už som stiahol dosť súborov ale žiaden mi anakonda plus nerozozná. ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 22:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Mas to v dobrom formatu?
a spravne vkopirovany v var?

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 22:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Prosinec 2006 - 18:00
Příspěvky: 82
ano v dobro formate to mam . aky ma byt ten kopirovany var?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 22:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Ne,jestli to mas kopirovany do slozky "var"

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 22:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Prosinec 2006 - 18:00
Příspěvky: 82
ja to na fleske nemam slozku var


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 22:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Ne na flesce,ale v pristroji..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 22:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Prosinec 2006 - 18:00
Příspěvky: 82
no ked budeš taky dobry tak my to vysvetly prosim čo mam robit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 23:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 201
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkováno: 3 krát
bud das soubor keydata.tmp do slozky /plugin ktery si udelas na flashce a pak zasunes do pristroje a nahrajes a nebo pres total commander se pripojis do pristroje pres ftp a nakopirujes soubor keydata.tmp do adresare /var/. A nebo nahrajes novejsi MCAS, ktery ma soucasne i novejsi klice v sobe

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 23:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Prosinec 2006 - 18:00
Příspěvky: 82
a kde najdem tie keydata .tmp


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2013 - 23:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 201
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkováno: 3 krát
napriklad v souboru SoftCam all Receivers DVB ProgDVB v-Keys Biss Ariva Clarke-tech Dragon Dreambox He@d HivionHD M-Vision NEXT OctagonHD SBFY15.0 Technomate Tiger Vantage by eniz9 New Keys Fix 15-09-13.rar na adrese http://www.netkeysat.net/cat.php?id=92

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2013 - 22:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Prosinec 2006 - 18:00
Příspěvky: 82
tak dal som keydata .tmp na flesku do zlozky plugin ktoru som si vytvoril nahral som to do primača a nič


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2013 - 22:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
A co nic?
Jsi si jist,ze jsi to nahral do prijimace?

Nejrychlejsi a snad nejlepsi spusob je to kopirovat pres TC..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2013 - 22:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Prosinec 2006 - 18:00
Příspěvky: 82
ako to mam nakopirovat cez tc. viem sa pripojit cez tc s primačom. ale ako tomam nakopirovat tam a hlavne poslat do primača cez tc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2013 - 23:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Říjen 2010 - 14:18
Příspěvky: 201
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Poděkováno: 3 krát
A blba otazka, mas v MCAS zapnuto EMU on?
Kdyz se pripojis pres TC do pristroje tak pak vyskocis nahoru do hlavniho adresare v pristroji a pak do adresare \var a tam uz vidis stavajici soubor keydata.tmp a tem prepises novym z PC.

_________________
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2013 - 11:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Duben 2012 - 20:03
Příspěvky: 28
Cafte,
mam Skylink Next kartu, ktora je ICE.. mam plugin Mcas, ale karta sa mi tvari ako CryptoWorks.. Ako ju rozchodim ako Irdeto..?

Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2014 - 11:55 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
"LOADUNG" :?: :?: :?:

Neviem ho spustiť, vysvieti len že loaduje, už som ho aj formatoval cez HDBClean :o
Hrozne dlhy nabeh, stabilny ako tak, prepisal už ho niekto na iny FW alebo loader


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2014 - 11:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2007 - 16:57
Příspěvky: 58
satelitni prijimac: Formuler S Turbo
Poděkoval: 3 krát
Ahojte.

Mal by som na Vás prosbu.
Mám na mojej Anaconde Plus zdroj po burke, streleny riadiaci integrac na zakladnej doske zdroja.

Chcem vas poprosit, ci by sa niekto z Vas, co mate tento pristroj nepozrel dovnutra na typ integraca, aky tam bol, aby som vedel aky mam zhanat.

Pripadne keby niekto mal schemu zdroja, bolo by to uplne super.

Vopred vam dakujem za ochotu.

_________________

Formuler S Turbo 4K - Android
Formuler F4 Turbo - OpenATV 6.1
Iqon Force1 - Open ATV6.1
Homebox Magic Pro-E2, Optibox Koala-E2

Ananconda HD,Ariva 200E,100E,ABCryptoboxy,
staručká 120AL parabola,motor Optibox DM3800,
karty skylink 0D96,0624,0D97


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 161 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk