e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 8:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 161 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 79 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 12:06 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Leden 2010 - 11:17
Příspěvky: 364
Poděkováno: 3 krát
Vo fw problem neni xcam neposiela zapisi musis pouzit oscam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 12:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 122
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 6 krát
Noro C napsal:
Vo fw problem neni xcam neposiela zapisi musis pouzit oscam


Diky za info, ale nejsem takova lama. Mam oscam, zkusil jsem i ruzne binarky, vycistil jsem box tim HDboxem, rucne vse naladil, nahral oscam, nastavil, ale stale bez uspechu. Kdyz se povede nastavit tak, ze dekoduje, tak neposila zapisy. Ted zkousim ten oscam od papapl a ten mi bohuzel ani nechce dekodovat ze vzdaleneho oscamu.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 13:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 147
Poděkováno: 4 krát
Mám pocit, že jsem to zkoušel nějak takhle, ale s jinou binárkou.:
[reader]
label = nejaky jmeno
enable = 1
protocol = newcamd
device = nějaká adresa (IP třeba :-)),port
key = 0102030405060708091011121314
# key (deskey) si tam dejte samozřejmě podle serveru
user = user
password = password
caid = 0D96
ident = 0D96:000000,000004,000008,000024,000028
group = 1,3,10

Mnoho zdaru.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 13:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 122
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 6 krát
Diky, ale presne tak jsem to taky uz zkousel, i pres Cccam, ale nic. Mam takovy pocit, ze bude vadna ta Anaconda, navic na DO nefunguje tlacitko MENU a to nevim, jestli je chybou DO nebo prijimacem.
Kdyz se mi to nepovede rozchodit pres Oscam se zapisy na server, tak jde do reklamace.

Diky zatim vsem za dosavadni rady.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 13:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 147
Poděkováno: 4 krát
Zkoušel jsem to na nějaké takové verzi: download/file.php?id=53133
Je tam nutno však vytvořit spouštěcí dávku (někde jsem tady o tom psal), třeba:
/var/bin/oscam -b -c /var/tuxbox/config
Pozn.: cesty napsat tak, aby odpovídaly umístění souborů, pro přehlednost třeba dát binárku oscamu do adresáře /var/bin/server
pak to bude vypadat, samo takhle:
/var/bin/server/oscam -b -c /var/tuxbox/config

soubor pojmenovat treba na spousteni_Oscam
Záleží na chuti. Ta binárka, co jsem hodil do placu mi taky nějak nefunguje (se vzdálenou čtečkou), ale protože ji nepotřebuji, tak mi to vůbec nevadí :-). Pokud na něco přijdu, tak to sem hodím.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 13:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 147
Poděkováno: 4 krát
Pokud máš Dreama, tak to rozchoď na Dreamovi. Podpora mnohem větší, i když mé rodině nevyhovovalo menu. Je fakt, že Fortisácké menu je mnohem více User Friendly


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 15:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 147
Poděkováno: 4 krát
Do downloadu jsem dal novou verzi Oscamu (skoro bych řekl, že je to včerjší kompilace :-)).
Každopádně spouštět dávkou tak, jak jsem popsal výše. Pro dávkový soubor jsem také raději zvýšil oprávnění přístupu na "777". Zatím 1/2 hodiny běží i na vzdálenou čtečku přes Newcs.
Zápisy posílá jen dvbapi (stejně jako na interní čtečky), ostatní klienti emm neposílají.

A ještě obrázky:
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 16:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 122
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 6 krát
papapl napsal:
Pokud máš Dreama, tak to rozchoď na Dreamovi. Podpora mnohem větší, i když mé rodině nevyhovovalo menu. Je fakt, že Fortisácké menu je mnohem více User Friendly


Dreama prave nemam, jen jsem to s tim testoval od znameho a s nim to fungovalo perfektne, ale tahle Anacunda je proste nejaka divna.

Jinak zatim díky za všechny rady a soubory. Jdu to nastavit a odzkouset. Jen nechapu tu davku, kam ji napsat? Respektive, proc to spoustet pres davku, kdyz se Oscam spousti automaticky i po restartu Anacondy?

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 17:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 122
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 6 krát
Tak bohuzel zadna z konfiguraci Oscamu na moji Anacunde nefunguje se vzdalenou cteckou, pres Newcamd nebo Camd35 se vubec nespoji, pres Cccam se spoji, ale nedekoduje.
Jedine pres Mgcamd dekoduje, ale nefunguji EMM zapisy. Pujde do reklamace, protoze navic nefunguje na DO tlacitko MENU.


Edit: Velké DÍKY patří uzivateli Noro C, jehoz binarka a nastaveni teprve funguje. :thankyou:

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2013 - 14:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 147
Poděkováno: 4 krát
Nový sw pro A+: viewtopic.php?f=13&t=49002&p=473645#p473645
Pozn.: Zatím chodí vše, krom Youtube; dokonce běží i počasí. Menu je víc Octagonovské (naštěstí ne v pro mne příšerné červené). Octagoňáci, nekamenujte mne, já červenou prostě nerad :shock:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2013 - 12:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2010 - 0:22
Příspěvky: 2
Reseller Anaconda Plus 270431a0 skusane Skytec nerine


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2013 - 12:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Leden 2009 - 20:38
Příspěvky: 11
satelitdm500 napsal:
Reseller Anaconda Plus 270431a0 skusane Skytec nerine


potvrzuji....funguje OK (Fw 2.11.30 pro Skytec Nerine)

a propo....neví někdo, který z modelů Octagon odpovídá Anacondě Plus?
Trochu v tom plavu, na wiki ona srovnávací tabulka Fortis modelů už není :-(
Předpokládám, že to bude jedna z variant SF-1008, ale která :?:

Našel jsem Fw pro:
- SF1008 SE+
- SF1008P SE+
- SF1008G SE+
- SF1008G+ SE+

předem dík

_________________
Visiosat BigSat, 1W-13E-19,2E-23,5E , Xtrend ET6500, Optibox Anaconda Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2013 - 13:16 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 436
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 3 krát
Podla zoznamu reseller id od Fortis je to asi Octagon SF 1008G SE+

_________________
Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 6.4.2,Pure2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2013 - 21:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Květen 2011 - 14:09
Příspěvky: 16
satelitni prijimac: AB ipbox 200s, Optibox Anacond
Ahojte ludia vie mi niekto poradit wifi adater ktory funguje bez problemov. Asi pred rokom si som si kupil PC so zabudovanou wifi tak som zrusil kable po byte a nechce sa mi ich znova tahat aj bez kabel je asi lepsi ako wifi.

Vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2013 - 22:44 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 436
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 3 krát
TP-Link TL-WN727N alebo WELL WCU150N bezproblemovo slapu...

_________________
Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 6.4.2,Pure2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2013 - 23:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2008 - 20:20
Příspěvky: 186
satelitni prijimac: DM7020 DM5620 DM500 IPBOX200
Chlapi,jak jste to do té anacondy dostali?Mě to instalovalo s flešky a nakonec to hodilo error..:-(

dawie napsal:
satelitdm500 napsal:
Reseller Anaconda Plus 270431a0 skusane Skytec nerine


potvrzuji....funguje OK (Fw 2.11.30 pro Skytec Nerine)

_________________
DM7020 DM5620 DM500 DM800SE IPBOX200 IPBOX9900plus SkytecNerine Ariva100 Cryptobox400


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2013 - 19:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2012 - 12:26
Příspěvky: 6
Zdravim, neviete ako vypnut hodiny v standby rezime? Diky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2013 - 21:34 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
jarok25 napsal:
Zdravim, neviete ako vypnut hodiny v standby rezime? Diky.

Hlboky stand-by režim si zapni pokial ti nebude robiť problem s počiatočnym štartom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2013 - 13:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Listopad 2007 - 16:10
Příspěvky: 48
satelitni prijimac: vu+ Solo SE v2
Poděkováno: 1 krát
Ahojte, chcel som sa opýtať, dá sa spojazdniť zdieľanie karty skylink z Anacondy Plus na Optibox EXTRA CX PVR Ready? :)

_________________
vu+ Solo SE v2 & HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Anaconda plus
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2013 - 14:00 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Leden 2010 - 11:17
Příspěvky: 364
Poděkováno: 3 krát
Nedá sa.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 161 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 79 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk