e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 4:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 212 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10 11 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2014 - 17:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
amiko spiel mini,fw 1.1.50, plugin 1.1.20.4, cccam na lokale zamrza.......ma nekdo podoby problem i na klasickem amiko spiel?

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2014 - 21:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
Ahoj, nevíte někdo jestli se dá ze Spielu vytáhnout seznam kanálů aby se dal upravit v PC a znovu nahrát do boxu a případně jaký je na to soft?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2014 - 22:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Červen 2007 - 9:15
Příspěvky: 67
Gembll napsal:
Ahoj, nevíte někdo jestli se dá ze Spielu vytáhnout seznam kanálů aby se dal upravit v PC a znovu nahrát do boxu a případně jaký je na to soft?
SPIEL sice nemám,ale zkus tenhle editor v příloze.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2014 - 18:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
Diky. Ale nevite nekdo jak dostanu ten channel list ze Spielu do PC? Nejak to jit musi kdyz v upgradu FW je i polozka upgradovat channel list.

EDIT: tak uz se mi podarilo dostat soubory seznamu kanalu na flash(stacilo si precist navod) :D
pro nekoho kdo by nevedel tak v menu zalohovani na USB zmacknout 4x 0 a polozka na zalohu se objevi. Ale jeste bych potreboval zjistit jaky program to dokaze editovat. Soubory maji koncovku .BIN


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2014 - 19:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Leden 2007 - 13:31
Příspěvky: 267
Místo/Bydliště: Burkina Faso
Poděkováno: 4 krát
mam v pc editor,ked dojdem domov,tak ti ho tu pastnem...ale nie je to ziadna slava.lepsie a pohodlnejsie sa edituje v boxe

*edit: Asi som sa zmylil,ten editor bol na micro hd.

_________________
Obrázek


Naposledy upravil(a) Satmaster dne 17.Září 2014 - 0:43, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2014 - 21:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
OK super snad to bude aspon trochu pouzitelne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2014 - 20:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Srpen 2010 - 20:55
Příspěvky: 71
ako mam nahodit do sataku tento soft ALTERNATÝVNY FW Amiko Spel 1.1.42 0F030B00 boot loader 1.1.2
ma niekto skusenost dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2014 - 21:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
ja tam nahral nejnovejsi 1.1.50 z teto stranky http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=138 a to tak ze jsem FW stahl, rozbalil na flash (mel by si mit soubor s priponou bin) tu strcil do satelitu a v menu dal upgrade software vybral soubor na flash a pockal az se upgraduje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2014 - 16:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Srpen 2010 - 20:55
Příspěvky: 71
dobre ale mne to nejde nahrat cez USB ci to netreba dat cet RS 232


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2014 - 16:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Leden 2007 - 13:31
Příspěvky: 267
Místo/Bydliště: Burkina Faso
Poděkováno: 4 krát
Naco ho ches menit??Je to sw od rusov s rovnakym menu a s otaznou podporou sk/cz jazyka...
http://www.youtube.com/watch?v=iICQ5Qk--uI

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2014 - 12:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Březen 2008 - 20:17
Příspěvky: 33
Zdravím Vás, upgradoval som firmware na spiel mini na 1.1.50. Upgrade prebehol bez problemu na 100%, potom sa receiver restartoval a odvtedy naskoci len logo AMIKO a koniec. Stale dookola tma a AMIKO logo. Firmware som dal na spiel mini. Vedel by mi niekto poradit co sa stalo a ako ho znova spojazdnit? Dakujem kazdemu za napad...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2014 - 23:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
Zkus udelat update pres RS232. Na strane 7 mas odkaz na SW v kterem to flashnes.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2014 - 12:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Březen 2008 - 20:17
Příspěvky: 33
Dakujem, pomohol Flash cez rs232. Ale preco sa to nepodarilo cez USB je mi zahadou. To odteraz mozem nahravat novy firmware len cez rs232? Ved by to malo fungovat aj cez USB ci? PC z rs232 nemam, robil som to u znameho.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2014 - 15:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Leden 2007 - 13:31
Příspěvky: 267
Místo/Bydliště: Burkina Faso
Poděkováno: 4 krát
...moze to sem tam zblbnut.prave kvoli tomu je tam serial interface

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2014 - 18:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Březen 2012 - 12:38
Příspěvky: 7
A


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2014 - 20:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Prosinec 2012 - 18:18
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Zdravím!
Na dvou ks AMIKO Spiel Mini mám sw. 1.1.63. Ani jeden z přístrojů nelze připojit prostřednictvím redukce HDMI - DVI-I k Full HD monitoru (ne TV). Připojení pomocí HDMI - HDMI k LCD televizoru jde v pohodě včetně připojení přes Cinch.
Je to problém SW nebo HW těchto přístrojů?
Pokud se stímto již někdo setkal, děkuji za odezvu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2014 - 18:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Září 2014 - 15:31
Příspěvky: 20
Ladax2008 napsal:
Zdravím!
Na dvou ks AMIKO Spiel Mini mám sw. 1.1.63. Ani jeden z přístrojů nelze připojit prostřednictvím redukce HDMI - DVI-I k Full HD monitoru (ne TV). Připojení pomocí HDMI - HDMI k LCD televizoru jde v pohodě včetně připojení přes Cinch.
Je to problém SW nebo HW těchto přístrojů?
Pokud se stímto již někdo setkal, děkuji za odezvu.


Omlouvám se, bohužel nemám možnost toto vyzkoušet. Ale naopak bych se tě chtěl na něco zeptat.
Jakou máš zkušenost s sw 1.1.63? Já mám aktuálně 50 a občas se mi stane, že se stb vyresetuje do továrního nastavení a kromě ladění musím vše znovu nastavit. Dál se mi nedaří rozběhat Sambu. Nezkoušel jsi to?

Díky za případnou odpověď.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2014 - 20:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Srpen 2010 - 20:55
Příspěvky: 71
sewa ja som tiez skusal napojit satak cez HDMI a nejdem to ani mne je to chyba HW preto som si tam dal ini satak neurobis nic z tim a soft 1.1.63 je super satam ma ini vzhlad ide rychlejsie a nemrzne je proste super


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2014 - 12:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Prosinec 2012 - 18:18
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
SW 1.1.63 se zdá být celkem v pohodě, restarty se nekonají (jen snad při spuštěných některých aplikacích s připojením k internetu - nic zásadního).
Nicméně mám tak trochu jiný problém, a to se zápisy na kartu.
Po zaplacení SP zápisy na kartu v přístroji ani po 4 hodinách na ČT 1 nedošly, kartu jsem zprovoznil až v jiném přijímači (Satelita 2000HD během cca. 5 minut). Po vložení aktivní karty do Amika vše běželo v pohodě, avšak po cca. 5-ti dnech již nejdou HD programy v základní nabídce a ani po opakované refreshi zápisy na kartu neprocházejí. Zbývající programy základní nabídky jsou "prozatím" funkční.
Nevím, jesti v jiném SW procházejí zápisy v pohodě nebo ne. Prosím o Vaše zkušenosti.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2014 - 17:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2011 - 23:29
Příspěvky: 131
Místo/Bydliště: Lipt. Mikulas
Poděkováno: 1 krát
Zdravim, ktoru verziu ste tam davali Mcas, alebo Emu. Dik

_________________
Zgemma H9S
Octagon sf 108
AzboxMe


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 212 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10 11 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk