e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 10:18

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 212 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2014 - 22:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Prosinec 2012 - 18:18
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Vyzkoušel jsem obě verze (MCAS i EMU) - výsledek stejný


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2014 - 19:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2011 - 23:29
Příspěvky: 131
Místo/Bydliště: Lipt. Mikulas
Poděkováno: 1 krát
uz viem ze emu :)

_________________
Zgemma H9S
Octagon sf 108
AzboxMe


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2014 - 19:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2011 - 23:29
Příspěvky: 131
Místo/Bydliště: Lipt. Mikulas
Poděkováno: 1 krát
Ladax2008 napsal:
Vyzkoušel jsem obě verze (MCAS i EMU) - výsledek stejný

mcas nema share :(

_________________
Zgemma H9S
Octagon sf 108
AzboxMe


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2014 - 19:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2011 - 23:29
Příspěvky: 131
Místo/Bydliště: Lipt. Mikulas
Poděkováno: 1 krát
problem je v tom, ze sa neda natiahnut channel list z predosleho softu, takze komu sa nechce ladit nech ani neskusa :(

_________________
Zgemma H9S
Octagon sf 108
AzboxMe


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: EPG
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2014 - 21:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Listopad 2014 - 13:38
Příspěvky: 6
Chlapi po dlhsom skusani - problem amiko spiel mini, naladena astr 23.5 stanice maju EPG , len su rozhadzane, tak zoberiem zoznam stanic zo zalohy z USB a opat EPG nejde, ma niekto zalohu Stanic s EPG ????


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: EPG
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2014 - 13:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Srpen 2008 - 16:28
Příspěvky: 202
Poděkováno: 1 krát
rsattacker napsal:
Chlapi po dlhsom skusani - problem amiko spiel mini, naladena astr 23.5 stanice maju EPG , len su rozhadzane, tak zoberiem zoznam stanic zo zalohy z USB a opat EPG nejde, ma niekto zalohu Stanic s EPG ????

Nalad si to ručně a pojede Ti to.To je nyní bolest některých přijímačů Amiko!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 14:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Listopad 2014 - 13:38
Příspěvky: 6
rucne neblazni, ved tu je tisic stanic rozhadzanych nieen 23,5 ale aj 19.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 14:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5578
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
a preto tam nenahrávam už žiadny novší soft . :ROFL:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 15:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Srpen 2011 - 14:55
Příspěvky: 38
Poděkoval: 1 krát
Naco tu spekulovat nad tymto amikom treba ich prestat kupovat ja uz to v zivote neurobim pomale prepinanie ale ze strasne strasne male pismena info epg aleze strasne nevedel som ze to vyraba madarska firma to radsej poliaka alebo cinana asi to vyhodim how


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 15:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5578
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
ako hlavný satelit tieto lacné stoja totálne za hovno ... :cry: ale ako satelit číslo 20 a vyššie v domácnosti ,môžu byť :ROFL: ja už odporúčam len linux a mips procesor ved dnes už kúpite 2-jadro ,linux s E2 za 120 euro a šlape to ako hodinky . :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 15:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Srpen 2011 - 14:55
Příspěvky: 38
Poděkoval: 1 krát
Asi prejdem na mips,radsej jeden poriadny stroj ako viac na prdel


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2014 - 16:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5578
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
ja už doma nechcem nič iné vidieť ako linux a mips . :good: ovela rýchlejšie prefleshujem linux na komplet ako tieto lacné bazmeky a keby som mal robiť nový seting po nahratí novšieho softu tak by ma asi jeblo . raz som to urobil na tomto bazmeku a amiku mini a nikdy viac ma už nikto na to nenahovorí . [-o< :cry: celú sobotu som v nich mazal a ukladal programy a to som scenoval len 2-družice a ani cez pc to nebolo med lízať . kdež to na E2 si pred prefleshovaním všetko potrebné stiahnem do pc a po nahratí nového image to pošlem späť a všetko komplet mi trvá od 15 do 30-min podla typu satelitu . :good: :Yahoo!:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2014 - 9:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Červen 2008 - 11:10
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: Amiko HD, Dreambox 500 HD
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 2 krát
Funguje vam v softe 1.1.63 youtube? Odkedy som dal novy, tak sice nacita videa ale po spusteni vypise chybu dat. Dal som cez UART naspat zalohu zo softom 1.1.50 a robi mi to iste.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2014 - 11:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Červen 2008 - 11:10
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: Amiko HD, Dreambox 500 HD
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 2 krát
Vyzera to tak ze aj ked sa da stary firmware cez UART tak bootloader ostava najnovsi aky som tam nahral. Youtube nefunguje uz pri ziadnom firmware.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2014 - 14:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Leden 2007 - 13:31
Příspěvky: 267
Místo/Bydliště: Burkina Faso
Poděkováno: 4 krát
Bolo to tu uz po celom fore viackrat rozoberane,ze youtube jednoducho po case, kvoli ich zmenam, prestane na takychto strojoch fungovat a je treba cakat na update softu.Snad jedina vynimka je plugin Youtube TV,ktora je zrejme aj oficialne licencovana,v imagi od VTI teamu pre VU+...inac ten posledny sw 1.1.63 ma misung aj v preklade SVK menu.Ja ho mam v kuchyni,tam staci,je to lacny prijimac,ktory ako jediny vo svojej cenovej triede zvlada SMB klienta

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2014 - 11:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Červen 2008 - 11:10
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: Amiko HD, Dreambox 500 HD
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 2 krát
To mi je jasne ale napriklad kolegovi ktory nedaval vyssi soft tym padom ma aj starsi bootloader youtube ide. Takze preto sa pytam ci niekomu ide youtube na tych prijimacoch.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2015 - 13:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Listopad 2008 - 21:37
Příspěvky: 99
mám jednoduchý dotaz:
vie mi niekto poradiť nejaký normálny solidný program na úpravu setingov na Amiko ?

prosím nie bazmek ako je ALi Editor ideálne by bolo niečo od firmy SetEdit čo robí najlepšie editory na setingy

ak by niekto mal nech to sem hodí dík.

SetEdit
http://www.setedit.de/SetEdit.php?spr=10&Editor=113

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2015 - 0:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2011 - 23:29
Příspěvky: 131
Místo/Bydliště: Lipt. Mikulas
Poděkováno: 1 krát
vysiel novy soft 1.1.73 takze mozme skusat :D

_________________
Zgemma H9S
Octagon sf 108
AzboxMe


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2015 - 10:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Listopad 2008 - 21:37
Příspěvky: 99
a čo ten editor ? nič ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Spiel
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2015 - 20:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Květen 2012 - 6:09
Příspěvky: 3
Can anyone help me..
I'm owner of Amiko SPIEL mini. Now I made .udf channel list before, and I used it to load other type of Amiko reciver (Amiko mini HD and HD SE) over rs232 port with "Ali Editor" v3.0.0e, I think it is patched by Dekolte.
Now this program won't communicate with this type of reciver..it won't start the handshake.. So I can not use my sorted ch list.
I try with UARTUpgradeTool v2.2.8.126 but this tool doesn't know to upload .udf or .ddd type of list.
Can anyone tell me or give me a software as the Ali Editor to upload my *.udf file?
Thx


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 212 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk