e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Listopad 2018 - 13:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 373 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 519 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2014 - 22:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Říjen 2008 - 18:34
Příspěvky: 135
Poděkoval: 1 krát
Ahojte, mal tento satak uz niekto doma?

_________________
xTrend ET-9500, xTrendAlliance 5.2, Oscam, HDD 500G,
VU+ Zero OpenATV 5.3, Oscam xxxx
DM7000S - Gemini 4.7, Oscam,
SkyLink ICE a CW
Optibox 500S, Gemini 4.7, CCcam 2.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 19:02 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 868
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
treba pockat minimalne na mcas :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2014 - 14:10 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 868
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
tak uz je aj nejaky softik na nase karty.
je to ali-3511, nieco ako amiko miniSE vo vacsej krabici s displejom a plnym scartom - zatial sa to tvari chodivo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2014 - 22:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Leden 2010 - 19:49
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: opticum ,amiko,dreambox
Pri zdielani cez RS je nestabilny , zo Home server obcas samo prepne do rezimu NONE. klient má velmi dlhu odozvu pri dekodovaní obcas aj zasekne. klient je opticum 4060cx. So amiko 8140 alebo alma 2220 ide aj klient spolahlivo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2015 - 17:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
chalani ako tu nastavim klienta newcamd alebo cccam? vobec to v menu nevidim. 8140 som vedel v poho nastavit. Je to niekde skryte v menu?
Dakujem

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2015 - 8:59 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 493
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
jozopn napsal:
chalani ako tu nastavim klienta newcamd alebo cccam? vobec to v menu nevidim. 8140 som vedel v poho nastavit. Je to niekde skryte v menu?
Dakujem

V menu podmieneny pristup je polozka ipshare


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2015 - 9:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Březen 2006 - 20:34
Příspěvky: 109
Poděkováno: 2 krát
jeko napsal:
Pri zdielani cez RS je nestabilny , zo Home server obcas samo prepne do rezimu NONE. klient má velmi dlhu odozvu pri dekodovaní obcas aj zasekne. klient je opticum 4060cx. So amiko 8140 alebo alma 2220 ide aj klient spolahlivo

taky isty problem ma aj 8250 s 2.0.38 mcas , iny som neskusal, dokonca nefungoval ani serial port so ziadnym editorom, ani upgrade sw , skusane na viacerych pc


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2015 - 22:15 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 06.Únor 2007 - 21:05
Příspěvky: 323
Místo/Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Poděkováno: 11 krát
lnb napsal:
jeko napsal:
Pri zdielani cez RS je nestabilny , zo Home server obcas samo prepne do rezimu NONE. klient má velmi dlhu odozvu pri dekodovaní obcas aj zasekne. klient je opticum 4060cx. So amiko 8140 alebo alma 2220 ide aj klient spolahlivo

taky isty problem ma aj 8250 s 2.0.38 mcas , iny som neskusal, dokonca nefungoval ani serial port so ziadnym editorom, ani upgrade sw , skusane na viacerych pc


hm zvlastne ze to rs 232 ide 8250 aj 8150 aj upgrade funguje aj ali editor finguje skusane na viacerich primacoch pc je jedno ale funkcne ako sa zda.

8250 rs 232 na opticum 402p aktualne zapojenie u kamarada ale jedine co som spozoroval ze sa raz zacas odpoji zdielanie a na 8250 je zdielanie karty nastavene na NONE proste sa to resetne a to je problem SW


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 14:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 12:58
Příspěvky: 123
Ahojte, nejde nastavit příjmač jako server.V nastavení serveru jsou 3 položky HomeCamd 1.0, HC 2.0 a HC 3.0.Vlevo je pak zelené tlačítko klient a po kliknutí je možnost nastavit clienta 1-16, bohužel nejde ani jeden editovat.V položce sdílení karty dám home client1 napíše se ukládám data a nic.Není možnost editace.Nevíte někdo jak na to?Díky

_________________
VU+ DUO BH 2.0.3. Meoboot s Open PLI 3.0
5x LNB 45E, 28,2E, 23,5E, 19,2E, 0,8W
GigaBlue Open AAF 2.0
Xtrend 4000 PLI 3.0


Naposledy upravil(a) Zipík dne 24.Leden 2015 - 14:24, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 14:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
mas tam mcas image? po flashnuti je potrebne STB vypnut od napajania a nasledne zapnut

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 14:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 12:58
Příspěvky: 123
Položka mcas tam je ale v ní se jen něco povoluje.....
SW verse 10030A00_2.0.65 MCAS

_________________
VU+ DUO BH 2.0.3. Meoboot s Open PLI 3.0
5x LNB 45E, 28,2E, 23,5E, 19,2E, 0,8W
GigaBlue Open AAF 2.0
Xtrend 4000 PLI 3.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 14:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
takze home camd server musis povolit, nastavit prijimacu pevnu IP adresu a v menu clienta je potrebne nastavit meno heslo pre klienta ktoreho budes pripajat. v amikach sa vseobecne vstupuje to nastavovacieho menu cez farebne tlacitka naspodu DO takze skus tieto pre vstup do editacie

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 20:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 12:58
Příspěvky: 123
Menu-podmíněný přístup-Ip share-nastavení serveru-homecamd tady je IP Serveru,port,aktivní, protokol HomeCamd 1.0 červeným uložím poté zeleným tlačítkem aktivuji klient a tady jsem skončil.Nejde prostě nastavit.Na výběr je EXIT ukončit anebo MENU je zpět.Žádné barevné tlačítka už nenabízí ani na ně nereaguje.Už opravdu nevím co dělám špatně......

_________________
VU+ DUO BH 2.0.3. Meoboot s Open PLI 3.0
5x LNB 45E, 28,2E, 23,5E, 19,2E, 0,8W
GigaBlue Open AAF 2.0
Xtrend 4000 PLI 3.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 20:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Březen 2006 - 20:34
Příspěvky: 109
Poděkováno: 2 krát
v prijimaci ktory je server needitujes klienta, v klientskom nastavujes ip, port a protokol homecamd ,cele to ulozis cervenym

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 15:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 12:58
Příspěvky: 123
Jak needituji klienta a jak se na něj pak připojím, když chce klient i jméno a heslo?Nemám teď druhý příjmač doma vyzkouším to až zítra.

_________________
VU+ DUO BH 2.0.3. Meoboot s Open PLI 3.0
5x LNB 45E, 28,2E, 23,5E, 19,2E, 0,8W
GigaBlue Open AAF 2.0
Xtrend 4000 PLI 3.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2015 - 10:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 12:58
Příspěvky: 123
Tak jsem to ještě jednou procházel a vše funguje, někdy je lepší dát si pauzu a vrátit se k tomu později.Také jsem zjistil, že u klienta je úplně jedno jestli vyplníte jméno a heslo.Funguje to v obou případech.Nevíte jak se to bude tvářit, když budu chtít zapojit ještě jeden příjmač ( 1x server 2x klient v jedné domácnosti)?Díky

_________________
VU+ DUO BH 2.0.3. Meoboot s Open PLI 3.0
5x LNB 45E, 28,2E, 23,5E, 19,2E, 0,8W
GigaBlue Open AAF 2.0
Xtrend 4000 PLI 3.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2015 - 13:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Březen 2006 - 14:15
Příspěvky: 196
Poděkováno: 3 krát
Normálne to bude fungovať.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2015 - 8:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Únor 2015 - 12:38
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: AB 650 HD
Zdravím,mam otázku k tejto téme:
U mňa beží zdielanie 2x8150 cez wifi router bez problémov.
No u kolegu,tieto dva prijímače,adekvátne nastavenia popisované vyššie a nič- klient sa nespojí so serverom,router prideluje zvláštne IP adresy(010.020.000.039).
Všeobecne-ovplyvnuje router nejako zdielanie cez Homecamd ?.
Vopred vďaka za každú radu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2015 - 12:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2013 - 20:43
Příspěvky: 280
Poděkováno: 1 krát
router pravdepodobne neprideli korektne IP, skus skontrolovat zapnutie DHCP v routri alebo nastav IP na oboch manualne.

_________________
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2015 - 13:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 89
Zdravim,

mam jednu otazku...mam dva primace Amiko 8150 zdielanie v domacnosti cez lan, ide to v poriadku ale problem je nahravanie na externy harddisk...ked sa pozera telka v pohode nahra, taktiez aj casovac...ale akonahle nastavim casovac a vypnem TV ten casovac sa nespusti...neviem ci nieco detekuje cez HDMI kabel, ale preco to sa nespusti nahravanie...
Som skusal tento variant nahravania na inych, napr. Amiko 8340, tam to v pohode spusti nahravanie aj ked je TV vypnute...
Som myslel ze ci to nebude nieco v nastaveni AV ale nic take som tam nenasiel...alebo soft ci nie je doladeny...ale iny ako ten 2.0.65 ani tam nie je...
Ak ma niekto s tym skusenosti, alebo ci treba nieco v TV nastavit, bude povdacny za kazdu radu...
Vdaka...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 373 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 519 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk