e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Prosinec 2019 - 14:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 114 15 16 17 1822 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 27.Květen 2017 - 10:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Srpen 2015 - 8:24
Příspěvky: 9
Aj to že nejde internet cez prijmace ani cez router musim použiť 2 routre jeden na zdielenie karty a druhy na internet a chcel by som mat vsetko cez jednu sieť vie mi niekto poradit?
Ď.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2017 - 10:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Září 2007 - 13:00
Příspěvky: 36
Pár Amik 8150 mám u chatařů a pokud tam delší dobu nejsou cca 3 týdny a víc tak neprolezou aktiv. zápisy ani za nic .Nakonec tam musím zajet a dát to do nějakého staršího Amika 8240 třeba nebo Skylink ready aby to naběhlo.Nevíte někdo na jakém softu i třeba starším ty zápisy projdou díky za reakci. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2017 - 11:30 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 342
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 155 krát
ZdenekBrezniak napsal:
Pár Amik 8150 mám u chatařů a pokud tam delší dobu nejsou cca 3 týdny a víc tak neprolezou aktiv. zápisy ani za nic .Nakonec tam musím zajet a dát to do nějakého staršího Amika 8240 třeba nebo Skylink ready aby to naběhlo.Nevíte někdo na jakém softu i třeba starším ty zápisy projdou díky za reakci. :)

Jaký FW mají ty Am. 8150 ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2017 - 11:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Září 2007 - 13:00
Příspěvky: 36
Soft ve vetšině z nich je 2.065 mcas . :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2017 - 12:05 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 342
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 155 krát
ZdenekBrezniak napsal:
Soft ve vetšině z nich je 2.065 mcas . :)

Panečku , skoro 3 roky staré , dej tam 2.3.65 mcas. Při delší prodlevě stačí provést autorizaci.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2017 - 16:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3200
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 105 krát
tateco napsal:
Aj to že nejde internet cez prijmace ani cez router musim použiť 2 routre jeden na zdielenie karty a druhy na internet a chcel by som mat vsetko cez jednu sieť vie mi niekto poradit?
Ď.

Vie ale bude muset napsat srozumitelnou otazku.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2017 - 16:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6570
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 77 krát
Vše je to jen otázka správného síťového nastavení routeru a boxů. :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 11:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Květen 2017 - 10:59
Příspěvky: 6
Ahojte, kupil som si 8150tku. Ked tam chcem dat emu tak normalne cez usb?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 13:42 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 342
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 155 krát
i0ne napsal:
Ahojte, kupil som si 8150tku. Ked tam chcem dat emu tak normalne cez usb?

Ano , a dodržet správný postup.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 15:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Květen 2017 - 10:59
Příspěvky: 6
Ten postup tu je niekde na fore?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 16:47 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 342
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 155 krát
i0ne napsal:
Ten postup tu je niekde na fore?

X krát.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 19:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Květen 2017 - 10:59
Příspěvky: 6
Flashnute to mam, ale nemam ani tusenie kam mam zadat prihlasovacie udaje ktore mi poslali z cardshare .cc . A hlavne kazdy satelit mi ukazuje uroven 0% a kvalita 5% a ziadne programy mi nenajde. Uz som zufali neviem co mam robit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 19:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 529
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 28 krát
daj to niekomu spravit lebo dodr...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 20:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Květen 2017 - 10:59
Příspěvky: 6
No podarilo sa mi naladit astru a kvalita signalu je 70% naslo mi 346 programov ale vsetko su arabske alebo ine cudzokrajne. Ako to ze tam nemam ceske?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 20:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
i0ne napsal:
No podarilo sa mi naladit astru a kvalita signalu je 70% naslo mi 346 programov ale vsetko su arabske alebo ine cudzokrajne. Ako to ze tam nemam ceske?


To aby jsi byl připraven !, dále se řiť radou viliho

:smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 20:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Květen 2017 - 10:59
Příspěvky: 6
Aha tak dik, cakal som skor link na nejaky navod kludne aj anglicky, ale chapem vas a ospravedlnujem sa. Budem hladat dalej.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 21:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Leden 2017 - 13:56
Příspěvky: 91
satelitni prijimac: Amiko neo combo se
Poděkoval: 6 krát
i0ne napsal:
Aha tak dik, cakal som skor link na nejaky navod kludne aj anglicky, ale chapem vas a ospravedlnujem sa. Budem hladat dalej.

Ahoj ja to delal tak ze sem si dal polozku fast scan tam jsem vybral skylink a naladilo me to vse co jsem potreboval :D

_________________
Amiko neo combo se ,amiko 8150, zircon L-201 econ twin LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 22:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
to jsi ale měl kliku že jsi měl parabolu nastavenou na Astru 23.5 E

To ale "ione" mu NEHROZÍ , návod si může najít i v češtině a nejlépe v krabici od přístroje .

Odpověď proč tam cpe soft s EMU nám asi nedá a není to podstatné , když už bude na tom netu tak by třeba mohl najít které stanice chytá z které družice a pokud by nevěděl tak mu poradíme kam asi nastavit parabolu! Pokud má ovšem výhled na potřebnou družici ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2017 - 22:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Leden 2017 - 13:56
Příspěvky: 91
satelitni prijimac: Amiko neo combo se
Poděkoval: 6 krát
hlustvisihak napsal:
to jsi ale měl kliku že jsi měl parabolu nastavenou na Astru 23.5 E

To ale "ione" mu NEHROZÍ , návod si může najít i v češtině a nejlépe v krabici od přístroje .

Odpověď proč tam cpe soft s EMU nám asi nedá a není to podstatné , když už bude na tom netu tak by třeba mohl najít které stanice chytá z které družice a pokud by nevěděl tak mu poradíme kam asi nastavit parabolu! Pokud má ovšem výhled na potřebnou družici ?

Nastavoval jsem to podle mobilu :D pak jsem vyhledal ocko a to slo no pak jsem spekuloval jak naladit ostatni programy protoze me vsechny ty parametry jednotlivych programu nesly nastavit nebo jsem neprisel na to jak no a pak jsem prisel na ten fast scan :Yahoo!:

_________________
Amiko neo combo se ,amiko 8150, zircon L-201 econ twin LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2017 - 9:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Květen 2017 - 10:59
Příspěvky: 6
Ahojte to som niekde cital ze ked chcem CCCAM ci ako sa to vola musim mat emu :( . a ja som tam nainstaloval soft + bootloader neviem ci som spravne spravil. Ked som cchel zadat prihlasovacie udaje z cardshare tak to sa robi cez to IP volaco? lebo len tam som nasiel nejake servery. S mobilom som skusal nastavit aj ja ale kedze mam kovove zabradlie tak mi strasne blbne kompas :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 114 15 16 17 1822 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk