AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

AMIKO HD 8150
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=60821
Stránka 17 z 22

Autor:  vili1 [ 31.Květen 2017 - 9:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

kazdy raz robi nieco prvy raz ked si prestudujes cele vlakno 8150-ky ta najdes aj nastavenia ktore potrebujes

Autor:  drazad [ 11.Červen 2017 - 23:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Zdravím,mám jednoduchý dotaz. Chtěl bych mít na displeji čas při vypnutém stb stejně jako jsem to měl u staršího Amika. Teď ale musím zapnout fake aby tam hodiny zůstali. U starého stb jsem měl real a hodiny se ukazovaly i u vypnutého stb. Dá se to nějak nastavit? Nic nemůžu najít. U fake je větší spotřeba nebo je to zanedbatelné? Dík za info

Autor:  hlustvisihak [ 12.Červen 2017 - 8:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

ani nahý ani oblečený ....

sat.přístroje v real stby. v EU nesmí mít větší odběr jak jeden Watt !!!
Proto nemůže svítit display (který sám má daleko větší spotřebu )
Tak že se to nastavit dá !!! I když je to "FAKE"

8) :good: :smoke:

Autor:  peter54 [ 12.Červen 2017 - 11:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Prijimac ti na fake bude brat asi 5 w za 10 dni kwh a za rok to da cca 40 kwh. To ta pride asi na 5~6 eur za rok. Ak ho nechas zapnuty stale, spotreba sa zdvojnasobi a ak pridas hdd skoncis asi na 13,5w. Toto su hodnoty z amiko x403p ale rozdiely medzi roznymi typmi su male. Pri vypnuti berie asi 0,3 w. Za 15 eur kupis paradne hodiny, ktore si povesis nad telkac a pojdu na 1 monoclanok z ikey 2 az 3 roky.

Autor:  drazad [ 12.Červen 2017 - 12:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Super odpověď, tak jsem to chtěl vědět. Dík

Autor:  jano73 [ 22.Červenec 2017 - 14:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

vili1 napsal:
kazdy raz robi nieco prvy raz ked si prestudujes cele vlakno 8150-ky ta najdes aj nastavenia ktore potrebujes


To samé keď prečítaš katolícke noviny. Je to tu 17 strán a pí...ách

Autor:  janoslama [ 10.Srpen 2017 - 16:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

po dvoch dnoch pouzivania na displeji sviti iba ,,ON,, a nic nereaguje...poodpajal som vsetky kably okrem napajania,ci nenabehne stale to iste..on on on..teraz este len kupovany..

Autor:  vili1 [ 10.Srpen 2017 - 17:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

cez loader nahraj novy soft

Autor:  janoslama [ 10.Srpen 2017 - 19:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

vili1 napsal:
cez loader nahraj novy soft

uz som to skusal...v downloadoch som nasiel nejaky ,,universal loader,,pre ALI 3511 a ALI3516
vsetko normalne prebehlo,soft instalovalo ale aj tak stale svieti ,,ON,, na displeji..a nic sa nedeje..

Autor:  vili1 [ 10.Srpen 2017 - 19:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

skus stiahnut loader zo amikoreciever.com tam je podla cisla cipu zatial som nemal problem

Autor:  janoslama [ 10.Srpen 2017 - 20:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Chip ALI3511 ma Amiko HD-8150...stiahol som tento loader..MAKE ALIVE MY STB(chip 3511)by dekolte...a ked tam uz dam soft a vsetko kolo toho,tak mi vyhodi ikonu..THIS TOOL ONLY FOR 3606 STB...
Ma niekto original loader na amiko 8150..
.
.
Amiko ,,ZIJE,,,,rozbehal som som ho cez tento loader,,tu z downloadov..
viewtopic.php?f=13&t=69859
:good: :good: :good:

Autor:  corenta [ 13.Srpen 2017 - 10:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

dobry den kupil som amiko 8150hd a nechce mi nacitat kartu pise card unknown,asi potrebujem nahrat novy soft na universalnu citacku vzdy mi pisalo cards cryptowork moc sa tomu nerozumiem vedel by mi niekto z okolia ziliny nahrat novy soft dakujem

Autor:  hlustvisihak [ 13.Srpen 2017 - 10:26 ]
Předmět příspěvku:  corenta

pc asi máš

možno aj USB FLASH , ak nie tak si kup a potom napiš (trebárs do PM) tvoj skype adres

a za pár minut to vyřešíme

Autor:  corenta [ 15.Srpen 2017 - 9:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

ok uz ide prestudoval som to tu nahral na usb a prehral dakujem za ochotu pomohol si mi s tym usb

Autor:  hlustvisihak [ 15.Srpen 2017 - 21:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

fajn , pochvala !!!

omlouvám se že jsem Tě podcenil . držím palce a přeji radost zdraví a pohodu !

:smoke: :good: :poklona:

Autor:  Seeman [ 28.Srpen 2017 - 20:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Zdravím,
mám uvedený HD prijímač. Pri nastavovaní siťového klienta- neviem heslo. Poradí mi niekto, uvedené heslo?
Mám SW 2.3.65 EMU. :thankyou:

Autor:  marecek29 [ 28.Srpen 2017 - 22:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Defaultne 00000000.

Autor:  hlustvisihak [ 29.Srpen 2017 - 8:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

z vonku si ho kúpiš

z domu ho netreba

:good:

Autor:  ulmus [ 29.Srpen 2017 - 13:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Kde sa pohybuje cena za tento radoby prijímač? Viem o dvoch s Homeshare.

Autor:  hlustvisihak [ 30.Srpen 2017 - 9:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

kto tu psal o somrování ??? kto to smazal ???

a bazar je celkom dole ...

Stránka 17 z 22 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/