AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

AMIKO HD 8150
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=60821
Stránka 18 z 22

Autor:  hlustvisihak [ 30.Srpen 2017 - 13:12 ]
Předmět příspěvku:  milý ulmus !

Dôrazne upozorňujem, že táto téma nieje primárne určená na riešenie osobných sympatii,alebo nesympatií.


...To si chrochtal blahom keď si kupoval odomna veci za dobrú cenu a bez poštovného... To som ti bol dobrý!....

píšeš a mažeš nesmysly ale to tvoj problém .... ( toĺko ku tomuto tématu !)



ku obchodným vztahom len toľko že inzerát na prodej a cenu jsi dával ty .
Já cenu respektoval a zaplatil !!!
Poštovné si neplatil ani ty ani já protože že mi to dovezol kamarát !
(za zboží v ceně 200-500Kč sa mi neoplatí platit poštu cca 250.- Kč)

Tak že se vzpamätaj ....

nebo o čom tu meleš ??? ty dobrý !!!

Autor:  hlustvisihak [ 30.Srpen 2017 - 13:24 ]
Předmět příspěvku:  ja obmedzim na osobné útoky.

od teba není ferové nič tak mi polib prdél !

a na moje konflikty sa tiež vysér ! gumo !

Autor:  hlustvisihak [ 30.Srpen 2017 - 13:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

:D
ulmus napsal:
Ja nie ty dement!
Celý príspevok zmazal admin tak si tu neotvaraj pysk.
A čo som ja v ňom zmenil do toho ťa nič nie je. Ty priekupnik.
To si chrochtal blahom keď si kupoval odomna veci za dobrú cenu a bez poštovného... To som ti bol dobrý!
Ja sa pýtam kde sa reálne pohybuje cena a nie ,že to chcem ponúkať na tomto fóre ty šašo.

Autor:  jano73 [ 01.Říjen 2017 - 9:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Testoval so kedysi cryptobox a nechcel by som ho ani zadarmo. Testoval som terasky tento maďaronsky šrot a to by mi museli zaplatiť aby som ho mal. :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Autor:  comandsk [ 05.Listopad 2017 - 8:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Zdravim ked vypnem prijimac a zapnem nenabehne cardshare musim ist do nastaveni a pingnut server potom to naskoci neviete cim by to mohlo byt je tam soft emu 2.2.1.4 dakujem

Autor:  vili1 [ 05.Listopad 2017 - 9:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

daj tam mcas2.3.45 tovarko pred a po nahrani primac nastav do rezimu fake niekedy tento problem robi aj nastavenie routra to treba riesit s dodavatelom...

Autor:  janoslama [ 05.Listopad 2017 - 12:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

comandsk napsal:
Zdravim ked vypnem prijimac a zapnem nenabehne cardshare musim ist do nastaveni a pingnut server potom to naskoci neviete cim by to mohlo byt je tam soft emu 2.2.1.4 dakujem

a este dopln aky mas net,,teda od koho,,a nemas nahodou router ZTE II??

Autor:  comandsk [ 05.Listopad 2017 - 12:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

janoslama napsal:
comandsk napsal:
Zdravim ked vypnem prijimac a zapnem nenabehne cardshare musim ist do nastaveni a pingnut server potom to naskoci neviete cim by to mohlo byt je tam soft emu 2.2.1.4 dakujem

a este dopln aky mas net,,teda od koho,,a nemas nahodou router ZTE II??

ano telekom a ten router zte2 Obrázek

Autor:  ivankicin [ 05.Listopad 2017 - 13:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Pisal som ti rano SS, teraz znova...

Autor:  janoslama [ 05.Listopad 2017 - 16:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

comandsk napsal:
janoslama napsal:
comandsk napsal:
Zdravim ked vypnem prijimac a zapnem nenabehne cardshare musim ist do nastaveni a pingnut server potom to naskoci neviete cim by to mohlo byt je tam soft emu 2.2.1.4 dakujem

a este dopln aky mas net,,teda od koho,,a nemas nahodou router ZTE II??

ano telekom a ten router zte2 Obrázek

dopis si DNS1 a DNS2...a vsetko pojde normalne

Autor:  comandsk [ 06.Listopad 2017 - 7:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

janoslama napsal:
comandsk napsal:
janoslama napsal:
a este dopln aky mas net,,teda od koho,,a nemas nahodou router ZTE II??

ano telekom a ten router zte2 Obrázek

dopis si DNS1 a DNS2...a vsetko pojde normalne

Myslis v routeri 8.8.8.8. a 8.8.4.4 takto nejak ?

Autor:  janoslama [ 06.Listopad 2017 - 8:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

ja tam mam..
DNS1-195.146.132.58
DNS2-195.146.128.62
samozrejme DHCP musis dat vypnut aby si to mohol dopisat

Autor:  comandsk [ 08.Listopad 2017 - 18:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

tak pomohlo to dal som tam tie telekom dns ip a ide to este raz :thankyou:

Autor:  Sanyo [ 15.Listopad 2017 - 19:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Som v koncoch...nastavil som DNSka vyskusal emu aj mcas a stale to nie stabilne...je este nejaka ina rada okrem vyhodenia do srotu

Autor:  vili1 [ 15.Listopad 2017 - 20:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

som presveceny ze chyba je bud v internete alebo v servery pripadne tam daj starsi soft v poslednej dobe tie nove softy stoja za ....

Autor:  Sanyo [ 16.Listopad 2017 - 1:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Doma to slape bez problemov dokonca s DHCP od tcomu...ale od lokalneho providera problemy s vypadkami...je to cez mikrovlnku....ale aby sme nehanili internet tak cryptobox550 tam slape bez najmensich problemov

Autor:  Michal75 [ 11.Prosinec 2017 - 11:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Ahojte.
Nechce sa mi skúšať každý jeden nový soft od 2.4.02 < vyššie, aj tak ten STB nemám doma, takže otázka na tých čo to už vyskúšali; -naposledy som skúsil známemu na A8150 soft. AMIKO HD8150 Galaxy 2.4.70 by Dekolte. Noo, sklamanie; -jazyk maximálne tak angličtina, žiadne SK, CZ,... Len v nastaveniach pre ƃuᴉɹɐɥs sa nedá editovať DES key, je prednastavené so samými 9-kami... dobrá blbina teda... až po továrenskom nastavení sa ƃuᴉɹɐɥs nejako dal nastaviť... Na downgrade to musím asi cez RS232, inak to nepôjde... Celkom ma potešila grafika na tom softe - a la retro, len to musí mať aj slovenčinu alebo aspoň češtinu...
Čo je nového v softoch od 2.4.02 vyšších a ktoré sú použiteľné aj pre výhradne slovensky hovoriacich používateľov? - teda že obsahujú SK alebo aspoň CZ jazyk?
Ďakujem.

Autor:  tateco [ 13.Prosinec 2017 - 17:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Zdravim poradí mi niekto ako nastaviť zdieľanie tak aby isiel po jednom kábli aj internet? Funguje iba zdieľanie net nejde prevdepodobne niečo z IP len neviem čo. Amiko HD8150

Autor:  decik [ 13.Prosinec 2017 - 18:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Z routeru je třeba vést lan kabely ke každému boxu. U boxů vypnout a zapnout DHCP. Počkat na načtení IP adres. Až se IP adresy načtou, vypnout DHCP a tyto adresy pro každý box zvlášť zadat ručně.
Tady je návod:
http://www.olmi.tv/files/eshop/download ... talaci.pdf

Autor:  Radek1986 [ 05.Únor 2018 - 14:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: AMIKO HD 8150

Chlapi je lepší na share tady amiko 8150 nebo ariva ferguson 203, popřípadně 103? Dík

Stránka 18 z 22 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/