e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Listopad 2019 - 4:09

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 411 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 117 18 19 20 21 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2019 - 21:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Květen 2016 - 22:04
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Po update mi nejdu programy, vypisuje ze su kodovane. Ani po opet.nahr. softu 2.4.19. ake je riesenie? (caid0d97)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2019 - 7:32 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
moznosti je viac urcite by som dal soft ktori zacina 2.3. ... mcas vyskusat v primaci inu kartu este sem dam odkaz pre jopa vyskusal som len mcas ide bez restartov home share nejde pripojenie z vonku ok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 12:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:19
Příspěvky: 6
Po update na soft 2.4.50 tiež mi neidú programy, vypisuje ze sú kódovane a nepomôže ani návrat na starší soft. Existuje nijaké riešenie?
Ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 14:16 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
nieco nerobis dobre nahral som ho uz aspon do 10 primacov programi v caide 0624 pri prvom prepnuti nabehnu pomalsie potom uz bez problemov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 14:25 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 341
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 152 krát
azse napsal:
Po update na soft 2.4.50 tiež mi neidú programy, vypisuje ze sú kódovane a nepomôže ani návrat na starší soft. Existuje nijaké riešenie?
Ďakujem.

Před instalací FW a po ní musí být tovární nastavení. Zatím se mi nikdo neozval , že má potíže podobného rázu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 15:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:19
Příspěvky: 6
Spravil som továrenské nastavenie pred aj po inštalácií FW, ale žiadne kanále neidú, už som viac krát inštaloval rôzne softy, nikdy nebolí problémy, len teraz.Skúšal som kartu aj v inom STB (amiko,cryptobox) ale ani tam neišli programy,všade sú "kódované" , takže niečo sa stalo s kartou po nahrávaní softu 2.4.50 mcas. Neviem čo ďalej, mám vyskúšať nahrať soft cez RS 232, lebo teraz som to robil cez usb,alebo to je jedno ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 16:39 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
ked po nahrani softu zasunes kartu co ti vypise ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 17:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:19
Příspěvky: 6
Ked zasunem kartu tak vypíše : Card inserted Slot 1 : Cryptoworks


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 17:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4870
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 106 krát
azse napsal:
Ked zasunem kartu tak vypíše : Card inserted Slot 1 : Cryptoworks

Ak ti tá karta nejde, overoval si na stránkach Skylinku platnosť - zaplatené SERPO na karte? Ak je to v poriadku, tak nechaj stb zapnutý na STV1 a pošli si cez web Skylinku aktualizáciu zápisov!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 17:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:19
Příspěvky: 6
mmiriboy napsal:
azse napsal:
Ked zasunem kartu tak vypíše : Card inserted Slot 1 : Cryptoworks

Ak ti tá karta nejde, overoval si na stránkach Skylinku platnosť - zaplatené SERPO na karte? Ak je to v poriadku, tak nechaj stb zapnutý na STV1 a pošli si cez web Skylinku aktualizáciu zápisov!


Ide o kartu freesat (upc direct)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 18:12 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
mam dojem ze ten soft je robeny len pre skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 18:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4870
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 106 krát
Pri FreeSATe sa toto dá urobiť tuším len telefonicky cez zakaznícku linku, ale možno sa mýlim, nevlastním kartu FreeSAT!
:)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 18:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:19
Příspěvky: 6
Môže byt,že ten soft je len pre Skylink,ale keď dám naspať starší soft,ani vtedy neidú programy,zajtra skúsim im zavolať,ďakujem za odpovede.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2019 - 18:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4870
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 106 krát
Ešte môžeš urobiť jednu vec, t.j. nechať ten stb zapnutý na STV1 až dorána, oni by mali v priebehu noci posielať opakovanie aktuálnych zápisov, možno, ak je problém v tomto ti to do rána nabehne?!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2019 - 9:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Srpen 2009 - 14:48
Příspěvky: 35
Poděkováno: 1 krát
POZOR verze 2.4.50 opt restartuje zařízení nepravidelně při stisknutí tlačítka "Info" na dálkáči. :cry:

Návrat na 2.4.33 :)[/quote]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2019 - 8:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Říjen 2016 - 9:55
Příspěvky: 27
Poděkováno: 1 krát
jopo33 napsal:
A ide aj sharing? A na ktorich softoch to ide mcas alebo emu?Alebo na oboch?

Sharing nefunguje... Musel jsem flashovat zpět na starší FW. Řešil tohle někdo ? Nebo budeme muset čekat rok až vydají nový FW ? :x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2019 - 20:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Květen 2016 - 22:04
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
cakat uz nemusis, novy FW 2.4.54 je vonku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2019 - 11:18 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
a je este horsi ako predosle


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2019 - 18:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Srpen 2015 - 8:24
Příspěvky: 9
Zdravím pôjde na tomto prijímači aj karta Skylink M7? Poprípade dá sa tomu nejak pomôcť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AMIKO HD 8150
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2019 - 18:58 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 341
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 152 krát
tateco napsal:
Zdravím pôjde na tomto prijímači aj karta Skylink M7? Poprípade dá sa tomu nejak pomôcť?

Nepůjde , jedině s přístrojem co má Cl slot pro modul.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 411 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 117 18 19 20 21 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk