e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Listopad 2019 - 4:01

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 47 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2018 - 10:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Březen 2007 - 7:48
Příspěvky: 179
Místo/Bydliště: Kutná Hora
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 3 krát
a přes jaký sw to tam cpeš???

_________________
+KAON MEDIA HD+ariva220combo+Motor+ amiko neo combo se


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2018 - 0:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2007 - 18:22
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
Zdravim pratele,
mam stejny problem. Mam tu 2 Amika micro HD SE a v jeden den, asi pred mesicem, co eonu vypadla a nekolikrat blikla elektrika, jen sviti a nic nedelaji.
Po teto diskuzi jsem to zkusil propojit pres RS232 a narvat tam nejaky FW, pokud je zborceny ...
Ale ruzne softy, ruzne FW, co jsem nasel na odkazu viz vyse a nic nepomaha ...
Nektere softy udelaji chybu hned, nektere najdou i SN, ale nahrava se, ukaze 100% ale prijimace porad stejne.

Diky za jakekoliv dalsi rady.

Vik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2018 - 8:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 319 krát
@ viktor-

já bych to viděl na mrtvoly !?

pokud chceš mít jístotu mohu ti dát kontakt na dovozce který to posílá do MagyarOsszág.
( a taky to trvá věčnost bo jim chybí technici)

Riskuješ akorát poštovné k němu a případně zpět ,
(pokud to budeš chtít na památku v případě neúspěchu) .

Taky zkus na nějakém dobrém zda máš vercajk v cajku ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2018 - 9:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2156
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 101 krát
viktorinek napsal:
Zdravim pratele,
mam stejny problem. Mam tu 2 Amika micro HD SE a v jeden den, asi pred mesicem, co eonu vypadla a nekolikrat blikla elektrika, jen sviti a nic nedelaji.
Po teto diskuzi jsem to zkusil propojit pres RS232 a narvat tam nejaky FW, pokud je zborceny ...
Ale ruzne softy, ruzne FW, co jsem nasel na odkazu viz vyse a nic nepomaha ...
Nektere softy udelaji chybu hned, nektere najdou i SN, ale nahrava se, ukaze 100% ale prijimace porad stejne.

Diky za jakekoliv dalsi rady.

Vik

Hod to do popolnice a netrap sa s tym. Ved za nejakych +- 30 europskych korun mas nove. :wink:

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2019 - 5:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Duben 2011 - 13:59
Příspěvky: 8
bbedo2 napsal:
tak super, toto funguje, ale to v co som dufal nie :)
chcem totiz nejko preniest vsetky nastavene programy z AMIKO HD 8000 do AMIKO MICRO HD SE
dufal som ze cec hannel editor nahram cez COM port subor UDF a ten potom nahram do druheho prijmacu
ale nefunguje to, ze databazy su rozdielne velke :(
fakt neviem ako by som to vedel jednoducho preniest
uz som aj v chanal edirore premiestnoval programy ale po prenose do MICRO (cez USB) sa niekam podeli druzice, programy frcali ale nedalo sa prepnut po druziciach
asi skoncim tak ze vsetko budem premiestonovat priamo v prijmaci :(

ahoj tak tebe sa podarilo ozivit micro hd se cez rs232 porad prosim moj email alenkastefan@seznam.cz


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 12:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 167
Poděkováno: 4 krát
muzete se prosim dat spravny SW pro nahravani pres RS232 ?
uz jsem jich zkusil nekolik a zadny nejde
na prijimaci sviti jen ON nebo on

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 12:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 319 krát
mackh napsal:
muzete se prosim dat spravny SW pro nahravani pres RS232 ?
uz jsem jich zkusil nekolik a zadny nejde
na prijimaci sviti jen ON nebo on



co myslíš slovem přijímač ??? protože mikro nemá display !!! ??? :unknown:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 14:48 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 399
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 111 krát
hlustvisihak napsal:
co myslíš slovem přijímač ??? protože mikro nemá display !!! ??? :unknown:


Možno jeho verzia SE nie je SECOND EDITION ale SPECIAL EDITION.....

Ja som pred pár dňami riešil BOOTLOOP na 8265+. Skončilo to preprogramovanim W25Q128FV...
cinskym programatorom CH341A za par EUR z EBAY (sw ASprogrammer_140, lebo mam kupeny aj original SW od autora (za 10EUR), ale ten nezapisuje korektne!!!).


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Naposledy upravil(a) ctiforum dne 13.Červenec 2019 - 15:44, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 15:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 167
Poděkováno: 4 krát
nestras
a spravny SW pro MINI SE nemas ?
a jaky je spravny postup pro zacatek prenosu?

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.2


Naposledy upravil(a) mackh dne 13.Červenec 2019 - 15:37, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 15:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 167
Poděkováno: 4 krát
eeprom jsem naposledy programoval pro Philips 6010
ale i u Amika bych si troufnul ...

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 15:38 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 399
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 111 krát
mam loader 12.0.2,12.0.3 ....flashoval som s nim 8260,8265 cez RS232, ale zoznam podporovanych modelov tymto loaderom neviem.

1e52ddfe602283e319fbb7b705415c58 *upgrade.exe (loader 12.0.2)
39d4dbccfb812623368946a1335f5944 *upgrade.exe (loader 12.0.3)

Vacsinou ked robim Amika, tak ziju. Upgradnem cez USB, nastavim a ide od mna prec. Malokedy mam "mrtvolu", ze by som potreboval loader, atd.... to riesim a hladam na nete az potom (a niekedy to hodim k sebe do archivu).


Naposledy upravil(a) ctiforum dne 16.Červenec 2019 - 14:59, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 15:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 167
Poděkováno: 4 krát
ta MINI SE trochu zije, mozma by to slo i pres USB,ale prijimac nema zadne tlacitka k odstartovani
a ke stazeni rovnou odsud by to nebylo ?
nikde tyto verze nemue najit

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 15:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 399
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 111 krát
Keby niekto zhanal tie loadery, tak som ich hodil na https://www40.zippyshare.com/v/9k4eRF87/file.html


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 16:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 167
Poděkováno: 4 krát
dik moc
ale nepomohlo to
uz jsem chtel vytahnout eeprom,ale prijimac nejde rozdelat
asi je to nejak splepene

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 16:08 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 399
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 111 krát
Aj MINI HD SE aj MICRO HD SE ma sroby. Jedno odspodu, druhe zozadu. Ty pises o nejakom displeji, co zase MICRO HD SE nema. Tak sa rozhodni, co vlastne mas, lebo takto varime z vody. Posli fotku toho tvojho zazraku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 16:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 167
Poděkováno: 4 krát
uz jsem psal,ze je to MINI HD SE
ma jeden sroub vzadu,ale po odsroubovani to stejne nejde

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 16:43 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 399
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 111 krát
mackh napsal:
uz jsem psal,ze je to MINI HD SE
ma jeden sroub vzadu,ale po odsroubovani to stejne nejde


Tak to skus nejako rozobrat, ja nemam teraz nic taketo v ruke, takze neviem presne, co ti to moze brzdit. A skus tam najst nejaku fleshku pripadne posli foto plosaku, pozrieme na to.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 17:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 167
Poděkováno: 4 krát
no nejdrive bych to chtel resit pres RS232, protoze na SMD uz spatne vidim a nerad to delam
chceto ale mit jistotu,ze mam dobry SW

prijimac po zapnuti vypise ON a pak on,tzn. mrtvy uplne neni...

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 17:18 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 399
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 111 krát
"ON" a "on" vypisovalo AMIKO 8265 s BOOTLOOPom, popri tom preblikavala LED na ETHERNET konektore a obraz cez HDMI bolo iba logo AMIKO a tma (po reboote).

Co si s tym predtym robil?
8265 isla do BOOTLOOPu po upgrade/downgrade FW a nahrati userDB z nizsej/vyssej verzie SW.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2019 - 17:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 167
Poděkováno: 4 krát
nevim co s tim delo
dostal jsem, to na opravu
na obrazovce nic neni,jen se na chvili zmeni cerna na sedou

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.2


Naposledy upravil(a) mackh dne 13.Červenec 2019 - 17:30, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 47 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk