e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Květen 2019 - 2:28

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Optibox Zebra pomooc
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2016 - 21:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 607
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
ahojte kolega mi dal jeho box aby som ho skusil ozivit idem podla navodu na nete

1. Naformatovat flash disk na FAT32
2. vytvorit na flash disku adresar s nazvem IR_UPGRADE_X0A
3. do adresare vlozit SW
4. vlozit flash disk do vypnuteho prijimace.
5. zapnout prijimac do zasuvky a pockat cca 5 minut nez se SW nahraje
skusam 2 usb a vid obr.

http://www.fastimages.eu/images/fotogrcjc.jpg

ISAT-OPTIBOX_Zebra_L14.sdl skusam tento FW aj L12

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Zebra pomooc
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2016 - 22:12 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 607
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
uz som ho ozivil

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Zebra pomooc
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 14:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 96
Dobry,

chcel by som sa opytat, ci nevie niekto v com moze byt problem, uz druhi Optibox Zebra nema signal na par HD frekvenciach...napr. 12109, kde je Markiza HD, Doma HD...a napr. 11876 ide v pohode, tam su Joj, Joj plus, Dajto HD...
signal o paraboly to nebude...aj softver mi na jednej predajni dali najnovsi, a i tak nepomohlo...tam na tej predajni mi hovorili, ze nejake kondenzatori male treba mozno vymenit, ale je ich tam vela...take co boli nafuknute som vymenil, ale nepomohlo...
tak ak uz mal niekto rovnaky problem, budem velmi povdacny za info, lebo su to Skylink ready primace..

Vopred vdaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Zebra pomooc
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 18:32 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3226
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
noo, je tam 4 vrstvova DPS a jak si to von tahal pomocou trafopajky tak ti box odisiel do kremikoveho neba..
vseobecne zebry su o malo horsie shity jako gosraty


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Zebra pomooc
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 20:00 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 4 krát
pre Sicko

Mám ten problém a takto mi nan odpovedali. Cize uz to tu bolo riešené, aj v názve je ... 12109...

viewtopic.php?f=27&t=66785

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Zebra pomooc
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2016 - 23:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 96
Zdravim,

vdaka za info...tam niekto bol majster, uz menil asi 4kondenzatori ale ako som pozeral boli odcvaknute kliestikami a na tie konce napajkovene nove...tak v tom si myslim problem nebude...a skoro vsetky frekv. idu, teda napr. 11876 kt. je tiez dost citliva, a ta 12109 kolise...vyskoci na 60% potom spadne na 0, znovu o par sekund hore...kebi bolo nieco vytrhnute tak by uz nesli ani SD frekv. alebo ta 11876...

Ak by este niekoho nieco napadlo, budem velmi povdacny...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Zebra pomooc
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2019 - 18:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 09.Duben 2010 - 7:23
Příspěvky: 2
Poděkoval: 2 krát
Ahojte,
omlouvám zda se to tady už řešilo. Projel jsem forum a nikde jsem tenhle problém nenašel.
Vím něco o špatných kondíkach ale mě nejde rozběhnout Zebra a nejsem si jist zda je to ten problém- píše load a nenaskočí.
Postupoval jsem dle návodu - formátovat FAT 32, složka, nahrát a pak mě vyhodí tuhle tabulku a nic víc. Zkoušel jsem už druhou flashku a nic ani po 20 minutách.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Optibox Zebra pomooc
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2019 - 7:50 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 522
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 2 krát
Na to s obyčejným softem nevystačíš, je na to potřeba speciální servisní opravný fw. Ale ty kondíky prohlédni taky. Ve zdroji a na základní desce především tři elyty 470uF/10V. Na parabole to pár maníků i opravuje, zkus to spíš tam. Něco k tomu.
https://www.parabola.cz/forum/topic-90938/


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk