AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

EVO EZTV
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=66082
Stránka 1 z 2

Autor:  joe6pack [ 28.Duben 2016 - 9:11 ]
Předmět příspěvku:  EVO EZTV

kratko som testol tohto, asi najlacnejsieho skrcka na trhu:
- startuje velmi rychlo
- fastscan neni
- 0624, ktora bezne ide v uni citackach nejde ani v najnovsom softe - CA hlasi invalid
- 0d96 ide - otazne su zapisy
- obraz sa da - no v difolte mi pripada prilis pastelovy
- sk dakritika EPG - hroza
- prepinanie kanalov je rychlejsie nez v impulze, ci micru
- wifi s rt5370 sa zda bezproblemove
- konfiguracia serveru isla iba cez upgrade z cccam.cfg - potom sa dal editovat aj dialkovym, predtym nie - zdielacka frci ako gula

na chalupu ako dalsi prijimac bude pasovat ako rit na serbel :)

Autor:  imi [ 08.Květen 2016 - 10:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Mam ho tiez, wifi bez problemov ide. 8899 spristupni editaciu klienta, zatial ide cccam. Mozte prilozit cfg?
Vdaka

Autor:  jozef58 [ 17.Květen 2016 - 9:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Nesuhlasim je to klon starsat sr 3090hd prijmac ma rozne protokoli a obsahuje H.SHA RE a da sa aktivovat

Autor:  vensan [ 22.Květen 2016 - 11:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Skusal som ho ako kienta cez cccam no pri vlozenej karte ako poistke sa vzdy po chvilke sekol po odpojeni lan kabla uz s ICE karty slapal normalne co je dost mrzute a tiez programy na druzici po usporiadani sa ulozili abecedne nemal som cas na dlhsie laborovanie no nezda sa mi to.

Autor:  joe6pack [ 03.Červen 2016 - 18:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

s tym settingom je to tragedia - hlavne teraz, ked sa predvadza shitlink...
staci vliezt do upravy kanalov a poradie kanalov je tatam (zdanlivo zoradene podla abecedy - v skutocnosti ich triedi abecedne v blokoch podla transponderov - proste totalny cihos).
tych bugov tam je neurekom - napr. staci urobit zalohu cez DB upgrade a zmizne signal...
prva pomoc je jednoducha: restart prijimaca - pokial neboli robene ziadne zmeny v uprave kanalov, tak sa vrati povodne poradie; po zalohe sa objavi aj signal :)
takze pokial nebude slusnejsi FW, tak treba robit setting na jeden sup...
dnesny triedeny setting SK na 23,5 je v prilohe - rozbal na usb a v menu prijimaca: nastavenie-aktualizacia-DB Upgrade - OK, vybrat subor na USB, OK

Autor:  jozef58 [ 18.Listopad 2017 - 19:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Tato masinka vypada nenapadne kdo to nepozna ale po nahrati urcitych clone fimware mate neskutocne moznosti proste sa zmeni cely box a na kazdom neoficialnom fymware mate cely skylink upc digi a ine zadarmo na fimware od truman sunplus s je ponuka aktivovana na 1000 dni kdo neskusa a nelaboruje tak si mysli ze je to sik pristroj to sa tyka aj prijmacov ab cryptobox ktore bezia na fimware icone hd tam mate plnohodnotne g-share 3 len pre info

Autor:  efendy55 [ 05.Květen 2018 - 18:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

borci je nejaká možnosť toto čudo pripojiť na server v cccame alebo newccame ? #-o :thankyou:

Autor:  efendy55 [ 06.Květen 2018 - 18:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

ach jo ...... ](*,) totálny črep ..... :o zlatý AB-CRYPTOBOX a boxy s E2 ... :smoke: skúšal som asi 5-soft. a v ani v jednom som neprišiel na to aby to prehralo AC3 cez HDMI do TV so satelitu napr. s HBO-HD atd..... .... [-o< je nejaká možnosť v tomto zázraku zapnúť AC3 ??? #-o

Autor:  skskyper2 [ 29.Červenec 2018 - 7:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

@efendy55
Tu mas moznosti ako pripojit tento prijimac na rozne servery :
MENU > Plug-in > Start OSD (červené tlač.) > Klientské nastavení (OK) > 1-16 serverov (žlté tlač. - Editovat)
Emulator >
Cccamd
Nascamd
Deltacamd
Spidercamd
Spidercamc
Avatarcamd
Xcamd
mgcamd
ishare
HomeCamd3 (sat reshare)
Skycamd
gscamd
anacondacamd
camd35cs378x
samprocamd
safaricamd
NewCamd
HomeCamd
HomeCamd2

Myslim, ze ti bude stacit Cccamd a NewCamd.

Autor:  skskyper2 [ 29.Červenec 2018 - 7:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Ja som skusal SW 1.2.08 s pluginom HSCAMD.bin
https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=181

Ako najlacnejsi prijimac "na chatu", kde nie je internetove pripojenie, tak je mozne sa pripojit aj pomocou 3G modemu priamo pripojeneho do USB portu. Vyskusal som HUAWEI E220 HSDPA modem a HUAWEI E1752 HSPA USB Stick, ktore fungovali bez problemov.

Sietove moznosti pripojenia su nasledovne :
MENU > NASTAVENÍ SYSTÉMU > Nastavení sítě > Typ připojení :
LAN kabelem
Bezdrátově Wi-Fi síť
3G Síť
GPRS Network

Neviem co je Burger TV, chce to "vstupní aktivní kód"
Nenasiel som ziaden klon SW, poradí niekto, ktorý a kde je mozne stiahnut ?

Autor:  skskyper2 [ 29.Červenec 2018 - 7:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Funguje aj RTVS karta irdeto 1029* vlozena cipom hore.

Autor:  efendy55 [ 30.Červenec 2018 - 16:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

vdaka borci ... už som to všetko nastavil a ide ako klient na oscam server bez problémov .... :ROFL:
len za boha som neprišiel na to ako ten bazmek donútiť aby išlo audio jazyk pred DD ... to som v menu nastavil ,ale tento bazmek má len preferovanie jazyka česky a + všetko možné ale slovenčina tam nie je . takže nastáva problém napr. na RTVS kde idú súčasne dve audio stopy DD a slovenčina a samozrejme prepne do DD kedže česky to neponúka .. skúšal som hádam všetky možné kombinácie v nasteveniach audio a v menu jazyka ,ale bud som nekápnul na správnu kombináciu , alebo to nefunguje . ale pokial na RTVS ide len jedna audio stopa tak preferuje samozrejme jazyk . :good: skúšal som všetko nastaviť , uložilo si to a dal som tvrdý reštart a opäť šiahal na DD . je v tom nejaký fígel ???? #-o porovnával som to s amikom .... ved menu je podobneé aj všatky položky ako v EVO ale tu to nezaberá ... na amiko s tým problém nie je .... :thankyou: :poklona:

Autor:  skskyper2 [ 31.Červenec 2018 - 9:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Podla tohto videa :
https://www.youtube.com/watch?v=Q-ZDjTPFYBw
existuju aj ine FW. Ak zistis aky klon AMIKO prijimaca alebo ineho prijimaca to je, tak potom bude v softveri mozno aj slovencina, pripadne aj hry a Vanilla ako vo videu.

Autor:  barack [ 31.Červenec 2018 - 21:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Do ezotv nedas fw pre Amiko,ezo bezi pod procesorom Sunplus.Slovenčinu zrejme tiež nema v novšich fw kedže je stb určeny pre ruský trh-ten server vanilla ide iba pod tym určitym fw čo je na sat-suporte.treba to skusiť spustit ale zrejme je služba expirovana,,funkčne to byva v prve 6-mesiace po kupe ako promo,,,

Autor:  marekdoci [ 23.Září 2018 - 13:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

zdravim ,viete mi niekto poradit preco mi nejde na kanaloch HBO (7112) a ana Filmbox (6720) zvuk?
mam tam ver.1.2.08

Autor:  skskyper2 [ 04.Leden 2019 - 16:08 ]
Předmět příspěvku:  Fixed "NO Video" Problem

Ak vam funguje zvuk a nezobrayuje ziaden obraz na prijimacoch EVO EZTV LAN, tak musite urobit upgrade FW na verziu 1.2.10 z 2.1.2019, ktoru najdete tu :
https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=181

Autor:  sanyoaa [ 05.Leden 2019 - 10:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Po nainštalovaní FW na verziu 1.2.10mcas nepozná karty ICE skylink ani freesat

Autor:  vensan [ 05.Leden 2019 - 11:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

toto som presne riesil u jedneho uzivatela minuli rok zvuk isiel obraz nie tak som prehral firmware no este predosle kedze ta oprava este nebola vonku no zaujimave ze odvtedy sa neozval takze mu to funguje no dobre vediet ak sa problem zopakuje.

Autor:  vensan [ 10.Únor 2019 - 14:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

Tak doslo aj na dotycneho za mojej dialkovej asistencie prehral posledny software obraz v poriadku no nejde mu ziadna zvukova stopa na 23.5E Discovery Showcase snazil som ho zanavigovat no podla jeho tvrdeni skusal vsetky moznosti so zvukom ktore prijimac ponuka no bez vysledku tiez tvrdi ze v predoslom firmware zvuk isiel moze to niekto otestovat.

Dali sme tam ten z EMU karty skylink ICE a RTVS co mal moznost odskusat bez problemov.

Autor:  RAMSES [ 30.Červenec 2019 - 21:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: EVO EZTV

vensan napsal:
Tak doslo aj na dotycneho za mojej dialkovej asistencie prehral posledny software obraz v poriadku no nejde mu ziadna zvukova stopa na 23.5E Discovery Showcase snazil som ho zanavigovat no podla jeho tvrdeni skusal vsetky moznosti so zvukom ktore prijimac ponuka no bez vysledku tiez tvrdi ze v predoslom firmware zvuk isiel moze to niekto otestovat.

Dali sme tam ten z EMU karty skylink ICE a RTVS co mal moznost odskusat bez problemov.


Ako dopadol ten problem so zvukom ?? Mám ten istý problem , akurát na inej stanici M4 HD .

Stránka 1 z 2 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/