e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 14:57

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Amiko 8150HD
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2017 - 20:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Únor 2017 - 20:22
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
Dobrý den,děkuji za přijetí do této skupiny.

mám jen takový skromný dotaz.jde na tomto příjímače sdílení pomocí LAN? (mám dva tyto přijímače).Anebo jen po RS232?

jako poslední : kabel musí být křížený?


předem velice děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150HD
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2017 - 20:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Březen 2006 - 20:34
Příspěvky: 111
Poděkováno: 2 krát
skromna odpoved ano, cez lan, je to tu popisane, kabel moze byt priamy

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150HD
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2017 - 23:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4740
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 313 krát
Skromne dodam karta nesmie byt m7 a nesmie byt v module v ci slote.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150HD
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 10:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Únor 2017 - 20:22
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
děkuji za odpovědi.Na kartě je nápis ICE 01 a začíná 4200.Měla by to být ta první ICE výměna.

mám dále v plánu spojit satelity přes router aby mi šel na nich i internet.Bude potom vše fungovat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150HD
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 10:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Únor 2017 - 20:22
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
děkuji za odpovědi.Na kartě je nápis ICE 01 a začíná 4200.......Měla by to být ta první ICE

mám dále v plánu spojit satelity přes router aby mi šel na nich i internet.Bude potom vše fungovat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150HD
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 10:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 343
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 15 krát
fungovat bude vsetko...
a zbytocne tu nezakladaj dalsiu diskusiu,,ked o dva riadky nizsie mas diskusiu o ,,Amiko 8250zdielanie,,vsetko tam mas vysvetlene aj s obrazkami
a o dalsie 2-3riadky nizsie je diskusia o Amiko 8150..tak staci citat a vsetko sa tam dozvies....je nedela,volno,tak studuj

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, AB Cryptobox 752


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150HD
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 12:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Únor 2017 - 20:22
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
mockrát děkuji :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk