e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2019 - 12:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 267 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 110 11 12 13 14 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2019 - 19:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 10
FraMar napsal:
no sklamaný som z toho A4...testujem ho uz 3 deň ...asi ho radsej vymením za Octagon SF8008


No to by mě také zajímalo, z čeho člověk může být zklamaný ... ???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2019 - 19:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 10
Vladous napsal:
Zdravím.
Od kopě Amika (A4K T2) se mi nepodařilo rozběhnout nahrávání na disk. Ať zkusím nahrávat na interní, nebo síťový, tak se pouze ukáže hláška "Disk not found or disk full" a stejná hláška i při stisku tlačítka play, nebo record. Oba disky vidím a ostatní soft z nich v klidu přehrává (VLC, Kodi a.t.d.) Na internetu jsem nic nenašel, tak asi dělám něco špatně. #-o (Samozřejmě místa je na obou dost.)
Můžete prosíím poradit?
Ď.

narazil jsem na to ted, tak jen, že s nahráváním nemá problém, dokonce i ve 4k. Chce to rychlou flash, nebo HDD. Co je obrovská výhoda, nahrávky z tuneru nejsou kodované. Při nahrávání streamu jde dát i pauza a pak pokračovat .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2019 - 19:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 10
kasy napsal:
Stepus: Máme v domě tři A4 combo, jeden jako server s kartou (Skylink), dva jako klienty. Sdílení karty bez problémů, jde jen o to mít správně nakonfigurovaný Oscam. Na všech boxech je Kodi s doplňkem Stream cinema (přehrávání filmů, seriálů atd.). Stahuje z Webshare, kde je třeba mít účet. Ještě se mi nestalo, aby Kodi něco nepřehrálo. Tak snad ti to takhle stačí. Dnes bych ale koupil A5 combo, má rychlejší procesor a větší paměť. A rozdíl v ceně není velký.

Tak ho A5 kup a dej vědět ,,,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2019 - 20:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 10
Úplně se mi tady chce vyřvat, jak po upgrade na nejnovější FW to je úplně paráda stroj. Nic se nesekne, nespadne, dokonce via CES mohu ovládat satelit ovladačem od TV LG, přepínat SAT programy, pohybovat se v menu KODI, pausa play atp. to funguje vše. Koupil jsem ještě jeden jako zálohu, dokud se dá koupit. Asi ho zprovozním v bytě k další TV pro IPTV Horizon GO. No krása.
Do obou jsem dal stejné werze FW a aplikací, maká to jak ďas. Není nad otevřené systémy a díky vývojářům, že se na A4 a její FW nevykašlali.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2019 - 16:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2019 - 15:47
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Radoo2 napsal:
Úplně se mi tady chce vyřvat, jak po upgrade na nejnovější FW to je úplně paráda stroj. Nic se nesekne, nespadne, dokonce via CES mohu ovládat satelit ovladačem od TV LG, přepínat SAT programy, pohybovat se v menu KODI, pausa play atp. to funguje vše. Koupil jsem ještě jeden jako zálohu, dokud se dá koupit. Asi ho zprovozním v bytě k další TV pro IPTV Horizon GO. No krása.
Do obou jsem dal stejné werze FW a aplikací, maká to jak ďas. Není nad otevřené systémy a díky vývojářům, že se na A4 a její FW nevykašlali.


prosim ta kt. FW si pouzil a prip. zdroj. Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2019 - 21:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 10
jonasce napsal:
Radoo2 napsal:
Úplně se mi tady chce vyřvat, jak po upgrade na nejnovější FW to je úplně paráda stroj. Nic se nesekne, nespadne, dokonce via CES mohu ovládat satelit ovladačem od TV LG, přepínat SAT programy, pohybovat se v menu KODI, pausa play atp. to funguje vše. Koupil jsem ještě jeden jako zálohu, dokud se dá koupit. Asi ho zprovozním v bytě k další TV pro IPTV Horizon GO. No krása.
Do obou jsem dal stejné werze FW a aplikací, maká to jak ďas. Není nad otevřené systémy a díky vývojářům, že se na A4 a její FW nevykašlali.


prosim ta kt. FW si pouzil a prip. zdroj. Dakujem



použil jsem OTA upgrade na poslední verzi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2019 - 14:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2019 - 15:47
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Radoo2 napsal:
jonasce napsal:
Radoo2 napsal:
Úplně se mi tady chce vyřvat, jak po upgrade na nejnovější FW to je úplně paráda stroj. Nic se nesekne, nespadne, dokonce via CES mohu ovládat satelit ovladačem od TV LG, přepínat SAT programy, pohybovat se v menu KODI, pausa play atp. to funguje vše. Koupil jsem ještě jeden jako zálohu, dokud se dá koupit. Asi ho zprovozním v bytě k další TV pro IPTV Horizon GO. No krása.
Do obou jsem dal stejné werze FW a aplikací, maká to jak ďas. Není nad otevřené systémy a díky vývojářům, že se na A4 a její FW nevykašlali.


prosim ta kt. FW si pouzil a prip. zdroj. Dakujem



použil jsem OTA upgrade na poslední verzi


Diks, mne ponuka OTA stale len 1.0.31 ale viem ze existuje aj napr 1.0.35, len mi ju neponuka. Vies mi napisat kt. mas ty teraz? Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2019 - 18:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 10
jonasce napsal:
Radoo2 napsal:
jonasce napsal:

prosim ta kt. FW si pouzil a prip. zdroj. Dakujem



použil jsem OTA upgrade na poslední verzi


Diks, mne ponuka OTA stale len 1.0.31 ale viem ze existuje aj napr 1.0.35, len mi ju neponuka. Vies mi napisat kt. mas ty teraz? Dakujem


Tak počkej. zapnu to a mrknu.
tak mám 1.0.34 z 27.4.2018 a z tý neodejdu za boha,
ale dneškem se mi nabízí 1.0.35 z 13.6.2018
zmáčkni modrý tlačítko beta a hyn uvidíš
teoreticky se mužeš vrátit na jinou verzi
je tam 34,33,29

tak dej vědět
ještě dodám, že před upgrade dej reset/reset from factory default klidně dvakrát a po upgrade to dej klidně taky

já jsem udělal upgrade, reset a koukal jsem jak jojo, že Kodi byl nastavený a nebyl v defaultu - to nechápu, když jsem udělal reset from factory default


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2019 - 19:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 10
a ticho po pěšině ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2019 - 16:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 10
nějaké zkušenosti s nejnovějším FW ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2019 - 10:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Březen 2010 - 20:14
Příspěvky: 6
Takže 1.0.35 z 13.6.2018 mám to týden a každé dvě hodiny sekne obraz na jednu vteřinu (obraz i zvuk), každých 48 hodin zamrzne v oscamu čtečka na kartu (karta běží irdeto) a to nejhorší z ničeho nic začne trhat s obrazem, jako byste koukaly přez stroboskop a zvuk jede bez problému. To celé trvá cca dvě vteřiny potom pět minut nic a celé se to opakuje, vždy to dělá jenom na jednom programu celý den. Za 24 hodin se tento skvělý jev přesune na jiný kanál.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2019 - 11:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2011 - 20:28
Příspěvky: 202
satelitni prijimac: DM800HDSE-klon,,,dm500s,HD BOX
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Zdravym všetkych,ma niekto skusenosti s iptv rock tv&heavy,alebo s kodi to iste?da sa k tomu nejak dostat v tomto boxe?Dakujem za seriozne odpovede.PS:ROCKERY,,,ROCKUJTE

_________________
DM800hdse&800pvr&hdbox9100&dm500s&ariva202.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2019 - 19:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 47
Poděkováno: 2 krát
- masivní upgrade z důvodu
přestavby obrazu s novým SDL AML - změnil bootlogo ... rebranding AMIKO!
- Také aktualizovaný spoušť obrazovky domácí ... MyTV, stejně jako A5!
- má "skrytý" čas synchronizace A / V :smoke: update stb..to 1039


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2019 - 13:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2011 - 20:28
Příspěvky: 202
satelitni prijimac: DM800HDSE-klon,,,dm500s,HD BOX
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
da sa do tohto boxu vložit plugin turkvod? dkujem

_________________
DM800hdse&800pvr&hdbox9100&dm500s&ariva202.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2019 - 15:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Leden 2008 - 12:29
Příspěvky: 154
Ahojte kde najdem novy Sw na Amico 4K dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2019 - 8:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2008 - 6:53
Příspěvky: 94
satelitni prijimac: Dm800,Ariva200,IpBox420,atd..
Poděkováno: 2 krát
Napriklad tu -- https://www.sat-support.tv/forum/viewto ... 9&start=20.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2019 - 5:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Květen 2008 - 15:57
Příspěvky: 17
Zdravim. Mam taky problem ze my prijmac nechce nahravat na usb. Mam 2 nove usb 64 a 128gb. Na 64 urcite uz nahravalo. Dnes rano zistim ze vecer sa nic nenahralo. Skusal som aj formátovanie a stale pri zapnuty nahravania hlási no available disk or full disk. Kde moze byt chyba.?
Edit:skusal som aj novsi sw
Edit2:zistil som ze na pamatovu kartu nahrava v pohode.
Edit3:chyba odstránená stacilo vytiahnut natvrdo z el. siete. Zasa nahrava na usb kluc.


Naposledy upravil(a) ferri222 dne 14.Květen 2019 - 8:44, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 14.Květen 2019 - 7:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2011 - 20:28
Příspěvky: 202
satelitni prijimac: DM800HDSE-klon,,,dm500s,HD BOX
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Zdravim.Ma niekto v tomto prijimači v kodi doplnok TURVOD? robim to podla navodu z youtube,nepusti ma do ok.hlaška cesta nenalezena.dakujem

_________________
DM800hdse&800pvr&hdbox9100&dm500s&ariva202.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2019 - 8:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2009 - 19:24
Příspěvky: 2
Poreboval by som image na hard recovery AMIKO A4 Sat. Neviete kde by som to mohol stiahnut.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2019 - 8:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2008 - 16:44
Příspěvky: 47
Poděkováno: 2 krát
https://www.sat-support.tv/forum/viewfo ... 89dc213a78 tady si to najdi


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 267 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 110 11 12 13 14 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk