e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 4:56

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 17:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
Neví někdo, jak rozchodit kartu s nagravisionem na Amiku impulse.
Vypadá to že, přistroj kartu vidí, pozná že karta je nagravision, ale kódovaný program nenačte. V informacích o kartě to vypíše: Missing BoxKey and RSABoxKey!!! Na jiném přístroji jiné značky karta funguje.

Nemá někdo radu co s tím?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 18:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
hele a kdo je ten nagravision ? to je nejakla defekce karty nebo co , mužes řéct ktera karta ne nim postižena ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 19:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
no myslim, ze nagravision bude ten pan, ktery mi koduje program, ktery chci spustit...Na pristroji, ktery jsem dostal ke karte funguje. Jen mi nevyhovuje pristroj, tak ho potrebuji zmenit. Je mozne, ze karta je sparovana s pristrojem a je nezadouci pristroj menit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 20:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4735
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Zadaj boxkey a rsaboxkey a ides. Inak smola a na impulse zabudni.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 20:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
Takze jsem to pochopil spravne.
Dekuji.

Muzu si od poskytovatele vybrat CA modul s kartou nebo kartu s pristrojem.
Kde je ta provazanost boxkey, rsaboxkey..
Je to CA modul s kartou nebo pristroj a karta?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 20:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
stale ale nevieme kto je ten poskytovatel .. snad si nechcel v tom 35 € sunte rozbehat nove digi cz alias lama.cz ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 21:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
nene vtipalku, sice si moc neporadil, ale nevadi. ;-) Nejedna se o TV programy, ale o audio . Chtel jsem za 35€ vyuzit digitalni vystup, ne spdif (Bohuzel jsem ho nasel jen u amika). Proto zmena pristroje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 21:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
jaj, tak len pod nagravisionom ide digitalny vystup a len na amiku .. no to su mi za novinky ..
a co tak dreambox 525 a ci modul od tvojho poskytovatela ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 22:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
sry, ja jsem byl za to, ze tady na abforu se vzdy jednalo o slusnou diskuzi a neni potreba si tady honit silne ego.

Nejake kusy jsem nasel, ale nevim jestli mi bude karta fungovat, proto testuji na nejlevnejsim prijimaci.

Chtel bych se radeji vratit k otazce.
Kdyz si vezmu CI modul s kartou, bude to fungovat na vsech prijimacich?
Je boxkey, rsaboxkey vazany na modul, nebo na pristroj?

Chci prehravat imrvere jen jeden audio program, ktery mam povoleny na karte.
Dreambox je sice krasný, ale ma jen spdif opticky (potebuji koaxialni), navic bych jeho funkce vyuzil na 1%. Nechci pouzivat dalsi prevodniky, pro vetsi funkcnost systemu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 23:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4735
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Ci modul bude fungovat v kazdom prijimaci s ci slotom. Dekoduje sa stream vnutri modulu. Pristroj prezenie stream modulom a na vystupe je dekodovany stream. Pre digi je to momentalne jedina znama cesta.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 23:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
no on vsak nepise akeho providera nagravision to chce.. typujem ze pise tivusat, pretoze ten jediny vyzaduje iba box key a rsa a mozno este polsat 1803, ale tam myslim uz prebieha vymena na cak7 nagru 186C


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 23:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
Neni to komercni provider. Mam kartu Nagra od kudelskeho. Podrobnosti, zatim neznam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 0:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
no ukludnim ta... len kudelski ma nagra karty ... podobne ako murdoch videoguard ..
drzim palce aby si coskoro zistil kde je sever... nas ucili ze tam kde strom obrasta machom, pripadne kde ide najhrubsi konar, alebo kde mravenisko ma strmsiu stranu ..
verim ze sa coskoro zorientujes


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 0:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
to ze kudelski je nagra vim. Nevim, ale jake karty jsou v distribuci a uz vubec jak vypadaji (mam jednu), tak jsem jen popsal kartu. Jedine co jsem nevedel, je to s tou nejhrubsi vetvi. Diky, zkusim se zorientovat a tuhle novou zkusenost pouzit k vyreseni problemu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 0:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
to je presne to iste ako by som ja napisal : mam ziarovku OSRAM potrebujem k nej objimku a napajanie a teraz sa mozu vsetci tu na fore posrat radenim v tom aku to vlastne ziarovku mam a na ake napatie je..

cely tento thread je nezmyselny, pretoze

1, to bol vykrik do tmy zrejme nejakeho adolescenta
2, ten onen ani netusi co to za kartu ma
3, netusi na co ju chce vobec pouzivat
4, celkovo je z celej problematiky mimo

tot strucne zhrnutie


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 10:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
Ano jsem mimo a proto tady diskutuji.
Prislo mi hloupe, otazku ohledne satelitni karty, resit na rybickach.net.
Myslim, ze "peter54" mi poradil. Vyzkousim kartu s CI modulem a uvidim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 10:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3276
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
1, ak najdes Amiko Impulse s CI modulom mas u mna flasku chlastu
2, keby si bol uviedol v prvom prispevku co mas za kartu, pripadne dal fotku so zaciernenym ciarovym kodom a serialom mohol si to mat uz davno za sebou


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 10:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
Vymena pristtroje je jasna. Jen ted bohuzel resim, ze je tezke najit pristroj s CI modulem a koax digitalem. Ale to se uz s tim poperu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 19:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
Tak CImodul v jiném pristroji funguje perfektne. Ale samotna karta nehraje (zkousel jsem nekolik prijimacu).
Zjistil jsem odkud je karta (Slovak Telecom) na CI modulu mam DIGI slovakia.
Je nejaka sance, ze to rozchodim na amiku?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 19:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
Tak CImodul v jiném pristroji funguje perfektne.

Bez CI to nejde, samotna karta nehraje (zkousel jsem nekolik prijimacu).
Zjistil jsem odkud je karta (Slovak Telecom) na CI modulu mam DIGI slovakia.
Je nejaka sance, ze to rozchodim na amiku?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk