e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 22:42

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RE: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 19:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Březen 2014 - 14:37
Příspěvky: 28
Poděkováno: 1 krát
t77 napsal:
Tak CImodul v jiném pristroji funguje perfektne.

Bez CI to nejde, samotna karta nehraje (zkousel jsem nekolik prijimacu).
Zjistil jsem odkud je karta (Slovak Telecom) na CI modulu mam DIGI slovakia.
Je nejaka sance, ze to rozchodim na amiku?

Ak nema CI slot (a to nema), tak na tomto Amiku tazko.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 19:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4741
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 314 krát
Sa pytas ako by si mi stale nerozumel. [size=200]Musis mat stroj s ci slotom[/size]. Impulse ho nema. Boxkey ti v ST neprezradia a ten druhy uz vobec nie. Koncim s odpovedami, lebo uz som ti napisal co sa dalo. Dlhe pole 5i to tiez napisal aj ked troska menej ohladuplne.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 20:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Květen 2009 - 22:36
Příspěvky: 60
OK, ja nemám problém vymenit pristroj. Ja jen nechapu tu provazanost. Mam ted tri karty a s dodanym Kaonem hraji. Kdyz je vlozim do nejakeho jineho pristroje (a neni to jen amiko), tak je ticho a kodovano. Chapu, ze to vypada, ze se ptam dokola a hloupe, jen bych to chtel trosku pochopit. Pristroju s mym pozadavkem je malo, konkretne jeden a to za cca 11000,-. Takze hledam jeste jine moznosti. Posledni otazka: existuje jakkykoliv jiny pristroj bez CI, kde bych mohl vlozit kartu a bude fungovat.
Diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 21:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
ne
není
zač


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: RE: Re: Amiko impulse
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2017 - 23:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Březen 2014 - 14:37
Příspěvky: 28
Poděkováno: 1 krát
t77 napsal:
OK, ja nemám problém vymenit pristroj. Ja jen nechapu tu provazanost. Mam ted tri karty a s dodanym Kaonem hraji. Kdyz je vlozim do nejakeho jineho pristroje (a neni to jen amiko), tak je ticho a kodovano. Chapu, ze to vypada, ze se ptam dokola a hloupe, jen bych to chtel trosku pochopit. Pristroju s mym pozadavkem je malo, konkretne jeden a to za cca 11000,-. Takze hledam jeste jine moznosti. Posledni otazka: existuje jakkykoliv jiny pristroj bez CI, kde bych mohl vlozit kartu a bude fungovat.
Diky

Pokial dokazes do ineho boxu zapísať box key a rsa key z kaonu, tak prečo nie. Otazka znie, ako sa k tym klucom dostat, ked ti ich ten kaon neprezradi.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk