e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Květen 2019 - 8:35

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: fastscan amiko, alma
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2017 - 12:10 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2656
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 33 krát
Ako funguje fastscan v sucasnej dobe?
Nemam po ruke ziaden skylink ready, na linuxe nechcem zbytocne do toho rypat.
Asi pred troma mesiacmi u almy 2220 mi fastscan naladil vsetko spravne. Pred tyzdnom ten isty typ stb (typ rovnaky, stb iny) s rovnakym fw uplne blbe zoradenie, nemecke z astry 19.2e pomiesane so skylinkom.
Amiko impulse bez zmeny fw, ten isty stb. Pred pol rokom ok, pred troma dnami (nastavene slovensko): skylink ochutnavka, ct1, ct2 a dalej pomiesane ceske a slovenske. Nemecke az na konci.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: fastscan amiko, alma
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2017 - 12:38 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 873
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
impulse s fastscanom sem-tam zblbne. zatial pomohlo tovarenske, natvrdo vypnut-zapnut a potom fastscan. tiez sa stane, ze po fastscane na TA3 nenabehne obraz, iba zvuk - staci natvrdo vypnut-zapnut...
z almy som urobil cb400 - len na softe s fastscanom nejde stabilne cccam

na nejakych softoch sa mi stalo, ze na sk fastscan zblblo poradie, ale cz fastscan isiel - presunut par kanalov nebol problem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: fastscan amiko, alma
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2017 - 15:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Květen 2011 - 1:40
Příspěvky: 112
Poděkoval: 1 krát
Na Amiko mam skusenost: vzdy pred ladenim fastscan vsetko vymazat potom OK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2018 - 15:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Říjen 2018 - 16:21
Příspěvky: 2
Dobrý deň,
ako z nazvu vypliva pouzivam prijmač Alma S-2200 a kartu FreeSat. Od 10.12.2018 FreeSat zmenil frekvencie pre STV1 a STV2, dal som preto vyhladavať tuto novu frekvenciu a naslo mi mnoho nových kanavalov a taktie STV2 avšak STV1 sa medzi týmito kanálmi nenachádzala. Volal som aj na podporu FreeSat tam mi však poradiť nevedeli. Vedeli by ste mi prosim vas poradit co by mohol byt problem, ak máte s týmto príjmčom skusenosti ?

Ďakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2018 - 17:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3226
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
cmeliak napsal:
Dobrý deň,
ako z nazvu vypliva pouzivam prijmač Alma S-2200 a kartu FreeSat. Od 10.12.2018 FreeSat zmenil frekvencie pre STV1 a STV2, dal som preto vyhladavať tuto novu frekvenciu a naslo mi mnoho nových kanavalov a taktie STV2 avšak STV1 sa medzi týmito kanálmi nenachádzala. Volal som aj na podporu FreeSat tam mi však poradiť nevedeli. Vedeli by ste mi prosim vas poradit co by mohol byt problem, ak máte s týmto príjmčom skusenosti ?

Ďakujem.


no ked nevedeli na freesat podpore skus este kontaktovat predajcu na stranke: http://moj-predajca-low-end-shitu.sk/podpora.html


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2018 - 17:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3331
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 136 krát
cmeliak napsal:
...dal som preto vyhladavať tuto novu frekvenciu...

Ale to nie je "táto nová frekvencia". STV1 /11938 H/ je na inej frekvencii ako STV2 /11727 V/.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB 6XX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2018 - 17:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Říjen 2018 - 16:21
Příspěvky: 2
Steiner napsal:
cmeliak napsal:
...dal som preto vyhladavať tuto novu frekvenciu...

Ale to nie je "táto nová frekvencia". STV1 /11938 H/ je na inej frekvencii ako STV2 /11727 V/.


Aaa jasné, pardon ja som si to zle pozrel v tom zozname. Bol som to prave skusit vyhladat a na tu frekvenciu je strasne nizky signal preto to nenaslo ani pred tym. Takze asi bude potrebne nejak doladit satelit. Dakujem za pomoc :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk