e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2019 - 14:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Amiko a program Insight HD
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2017 - 12:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2008 - 8:20
Příspěvky: 258
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Ahoj.Píšou že Programy Insight HD a nejsou dostupné na ICE kartách v režimu CryptoWorks (CAID 0D96).
Teď by se mělo ověřit,zda po vypnutí CAID O96 pojedou uničtečky,nebo uvažuji blbě?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko a program Insight HD
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2017 - 13:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Srpen 2015 - 15:07
Příspěvky: 3
a ktore amiko je UHD ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko a program Insight HD
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2017 - 13:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2008 - 8:20
Příspěvky: 258
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Je tam UHD,ale i normál HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko a program Insight HD
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2017 - 14:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3275
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
modronoska napsal:
Je tam UHD,ale i normál HD


v tom pripade jak vidis u normalniho HD ident 0624 tak zkousej.. ja jdem zkousel uhd portugalskou mutaci a ten jede, pak je tam ruskej a english pod 1867 myslim identem. hd-cko ani nemam v settingu, na parabole pisou ze by mnelo jit.. tak prubni


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko a program Insight HD
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2017 - 14:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2008 - 8:20
Příspěvky: 258
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
dlhe_pole napsal:
modronoska napsal:
Je tam UHD,ale i normál HD


v tom pripade jak vidis u normalniho HD ident 0624 tak zkousej.. ja jdem zkousel uhd portuhalskou mutaco ten jede, pak je tam ruskej a english pod 1867 myslim identem


Rád bych to zkusil,ale nemám žádné Amiko(ale po rodině asi tři mám) a navíc mám kartu Irdeto(Ice žádnou nemám).
(ale díky,že jsi mě hned nezm.dal)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko a program Insight HD
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2017 - 16:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Únor 2015 - 17:11
Příspěvky: 200
Poděkováno: 5 krát
U boxoch, ktoré nedisponujú funkciou "force_irdeto", sú dve možnosti:
1. čakať, že to fixnú v novom firmware (čo môže byť aj nikdy).
2. hw riešenie v podobe meniča_ATR.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: mmmajo342 a 4 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk