e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2019 - 1:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 9:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2008 - 9:52
Příspěvky: 5
Pekny den !
co mi tym chce oscam povedat ? Vie to niekto rozlustit ? Ja som na to neprisiel :unknown: Karta je skylink ice01.
dakujem a pekny den.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 9:47 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
Čo máš v oscam.dvbapi?
Nebolo by zle sem dať aj configy všetky. Verziu oscamu. Aký box a tak.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 9:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4732
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Oscam ti pise, ze mas chaos v konfiguracii. Cim viac zbytocnos5i z konfigov odstrranis, tym lepsia sanca, ze ti to pojde. Doporucujem oscam odinstalovat, zmazat vsetky configy a nainštalovať nanovo. On si sam spraví funkcne konfigy.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 10:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4732
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
petersk napsal:
Čo máš v oscam.dvbapi?
Nebolo by zle sem dať aj configy všetky. Verziu oscamu. Aký box a tak.

On ma tajne konfigy tak ich sem nemoze dat. Skopirovane od velkeho guru, jeden reader 50 riadkov humusu.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 10:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
Aha. Tak sa ani nečudujem. :D
Kto je ten veľký guru?

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 14:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2008 - 9:52
Příspěvky: 5
peter54 napsal:
petersk napsal:
Čo máš v oscam.dvbapi?
Nebolo by zle sem dať aj configy všetky. Verziu oscamu. Aký box a tak.

On ma tajne konfigy tak ich sem nemoze dat. Skopirovane od velkeho guru, jeden reader 50 riadkov humusu.


Nie su tajne. Satbox je Amiko A4-4K. Verziu pozriem a dam #-o

!oscam.conf!
[global]
nice = -1
preferlocalcards = 2
[webif]
httpport = 83
httpallowed = 127.0.0.1,192.168.1.1-192.168.1.55
[dvbapi]
enabled = 1
user = fero
au = 1
pmt_mode = 0
request_mode = 0
boxtype = dreambox

!oscam.server!
label = reader0
description = skylink
protocol = internal
device = /dev/sci0
detect = cd
group = 1
caid = 0D96
group = 1
audisabled = 0

!oscam.user!
user = fero
pwd = nbusr123
preferlocalcards = 2
au = reader0
group = 1
emmreassembly = 1

!oscam.dvbapi!
P: 0D96


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2017 - 19:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4732
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 232 krát
Poděkováno: 312 krát
Neviem co si to dal, chyba tam kuzelne slovicko [reader] a [account]
Nikdy ma nenapadlo dat dvbapi usera s h3slom.
Skus fera vymenit za
Citovat:

[account]
user = dvbapiau
au = 1
group = 1,2,3,4,7



_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2017 - 7:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2008 - 9:52
Příspěvky: 5
peter54 napsal:
Neviem co si to dal, chyba tam kuzelne slovicko [reader] a [account]
Nikdy ma nenapadlo dat dvbapi usera s h3slom.
Skus fera vymenit za
Citovat:

[account]
user = dvbapiau
au = 1
group = 1,2,3,4,7



Ano mam tam aj tie kuzelne slovicka [reader] a [account]. Oscam je 1.20_svn_r0 arm distribucia.
Ten account zmenim a dam vediet ako to dopadlo.
Pekny den


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2017 - 8:13 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
No neviem /nemám tento box s Androidom/, ale kamarát má takto /od Revisa/
oscam.server
----
[reader]
label = sky_ice
device = /dev/sci0
user = user1
password = password1
key = 0102030405060708091011121314
protocol = internal
enable = 1
group = 1
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 356
cardmhz = 356
emmcache = 1,1,2,1
lb_weight = 50
au=1

oscam.conf
----
[global]
nice = -1
WaitForCards = 1
saveinithistory = 1
pidfile = /var/run/oscam.pid
logfile = stdout


[webif]
httpport = 8888
httpuser = root
httppwd = root
httpallowed = 192.168.5.1-192.168.5.249

[dvbapi]
enabled = 1
user = user1
pwd = password1
group = 1
demux = /dev/dvb/adapter0/demux0
ca = /dev/dvb/adapter0/ca0
socket = /tmp/pmt.tmp

A funguje mu OK, keď vyhodíme tie heslá, tak to neide.
A ešte mi napadlo, či je naozaj karta ICE. Lebo sa tam objavujú CAID-y 0500 a 0624.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Čo mi pise oscam ?
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2017 - 10:55 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 16.Březen 2012 - 15:32
Příspěvky: 322
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 13 krát
zakladna otazka je, v com je problem, zapisy emm G/S/U prechadzaju? - ak ano, tak je to len kozmeticka zalezitost, a stacilo by cez emmcache parameter vypnut zobrazovanie chybovych sprav pri zapise emm

_________________
ET10000, DM900 Triple, OpenPLI, OpenATV...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: dumik a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk