e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 22:06

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2017 - 11:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2007 - 19:59
Příspěvky: 11
Podle návodu z Yutubu jsem úspěšně nasdílel tyto dva modely,jako home server a klient,jen mi občas sdílení vypadlo,někdy se nenašly a pokud vše fungovalo změna programů trvala kolem 3-5 vteřin!
Impulse osazeno v USB slotu wifi adapterem AMIKO WLN-850,jako router použit TL-WR741ND,bez internetového připojení.
Myslel jsem si,že příčinou problémů s komunikací byly rozdílné firmvery.V Impulse Wifi 2.4.19 a v Impulse bez Wifi 2.4.02.(tento přijímač se mi nepovedlo upgradovat na 2.4.19!Údajně "soubor neodpovidá přístroji"napsalo :smich: )
Problém byl mimo jiné v síle signálu,který klolísal mezi 50% - 92% kdy přijímače dělil dřevěný strop a vzdálenější místnost v chalupě.
No hlavní příčinou,myslím byla karta!
V přijímači bez Wifi je karta skylink,v přijímači s WIFI původní skylink,která je převedena pouze na ČT programy.
V okamžiku,kdy byla tato karta vyjmuta,vše funguje bez problémů a programy se přepínají téměř okamžitě.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2017 - 22:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
píšeš že máš dřevěný strop , provrtej a dej kabel do routra, nebo nechej router u toho bez WIFI a ušetříš WIFI STICK a zvýšíš spolehlivost .

Nevím co jsi získal použitím dvou karet ? , já mám něco podobného ale jedna S.L. je na CZ ,
a druhá na SK region a není s tím problém , možná zkoušet sw ???


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2017 - 10:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2007 - 19:59
Příspěvky: 11
Provrtat strop by bylo zbytečné,ani jed z přístrojů nedisponuje rj45!
Jedna karta je funkční sky,a je rodičů,kteří jsou na chalupě dlouhodobě.Druhá byla původně také sky,ale vzhledem k tomu že jezdíme na chalupu minimálně,tak při spásné myšlence chudého podnikatele Glisnika,vytřískat nějaký milionek z původně bezplatných karet v podobě servisních poplatků,jsem odmítl platit a využil možnosti převést kartu do režimu veřejnoprávní televize a je tedy od poplatků osvobozena.Samozřejmě klasický koncesionářský poplatek zaplacen mám,jako "ostatní".
Karta dekoduje pouze programovou nabídku české televize.Ct1,2,sport,D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2017 - 10:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2007 - 19:59
Příspěvky: 11
Ano,router jsem umístil asi 0,5m od přijímače s externí wifi.Díky tomu se signál zvýšil a stabilizoval.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2017 - 11:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3946
Poděkoval: 80 krát
Poděkováno: 320 krát
ahoj Harry , sorry jasně máš pravdu Impulze v žádném provedení nemá ETH , jsem se unáhlil ,
v hlavě jsem měl asi MINI

:good:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: haga a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk