e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Červen 2020 - 18:16

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Viper Combo HDD
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2019 - 0:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2007 - 16:51
Příspěvky: 231
Poděkováno: 3 krát
dík ,až to prostuduji tak se v roce 2025 opět objevím s nějakým dotazem .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Viper Combo HDD
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2019 - 0:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2007 - 16:51
Příspěvky: 231
Poděkováno: 3 krát
Koupil jsem si přijímač amiko viper slim ČTĚTE prosím pozorněji ,dík .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Viper Combo HDD
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2019 - 19:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Duben 2013 - 2:00
Příspěvky: 20
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Příloha:
IMG_20191225_154047.jpg
Zdravím,
tak jsem si ho taky pořídil. Moje stará Anaconda Plus už dosluhuje (čím dál častější zamrzání při vstupu do EPG / při přehrávání nahrávek z HDD...).

Narazil jsem ale u Amika VIPER COMBO HDD (image OpenATV 6.3) na jeden problém: V CI slotu mám modul TechniCrypt IR CI+ s kartou Skylink. Všechny kódované programy běží bez problémů, ovšem když přepnu na některé FTA stanice jako ČT24, Óčko... a to i z Astry 19,2°E a HotBirdu (BBC World, ARD...), úplně se na nich rozsype obraz, přičemž zvuk funguje dál. Jakmile ale CA modul vysunu, obraz na FTA programech je okamžitě v pořádku. TV stanic z DVB-T/T2 se to netýká, ty bez problémů fungují i když je CAM zastrčen v šachtě.
Napadá vás nějaké řešení?

Díky za pomoc.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Viper Combo HDD
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2019 - 15:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Červen 2008 - 18:11
Příspěvky: 19
Pokud máš kartu Irdeto nebo ICE, vyhoď modul, strč kartu přímo do uni čtečky, Softcam, Oscam-emu, a nakonfiguruj oscam.server [reader].
Mě to tak jede naprosto bez problémů vč. fta programů.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko Viper Combo HDD
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2019 - 16:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2721
Poděkoval: 29 krát
Poděkováno: 37 krát
Asi ma uniblock, inac by nedaval do modulu.

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk