e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Listopad 2019 - 4:06

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2019 - 12:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2019 - 12:24
Příspěvky: 15
Poděkoval: 4 krát
Zdravím všechny a zrovna přicházím s dotazem. Koupil jsem Amiko 8150 z druhé ruky a v nastavení síťového klienta nejde nic přepsat ani změnit. Název serveru a uživatelské jméno a heslo jsou xxxxxx a port a des klíč jsou zase samé 9999999. Zkoušel jsem nahrát originální conax firmware , tovární nastavení, několik jiných druhů firmware a pořád je to stejné. Vypadá jak kdyby to předchozí majitel nějak zablokoval nebo nevím co s tím může být. Nesetkal se s tím někdy někdo ? Děkuji za případné rady a postřehy. Nerad bych sháněl jiný přijímač, když už je koupený. :shock:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2019 - 11:33 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 341
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 152 krát
exxsodus napsal:
Zdravím všechny a zrovna přicházím s dotazem. Koupil jsem Amiko 8150 z druhé ruky a v nastavení síťového klienta nejde nic přepsat ani změnit. Název serveru a uživatelské jméno a heslo jsou xxxxxx a port a des klíč jsou zase samé 9999999. Zkoušel jsem nahrát originální conax firmware , tovární nastavení, několik jiných druhů firmware a pořád je to stejné. Vypadá jak kdyby to předchozí majitel nějak zablokoval nebo nevím co s tím může být. Nesetkal se s tím někdy někdo ? Děkuji za případné rady a postřehy. Nerad bych sháněl jiný přijímač, když už je koupený. :shock:

Jaký FW byl před nahrátím orig.conax ? Zkus dát přes RS 232 poslední FW 2.4.43_emu.zip. Samozřejmě před a po tov. nastavení.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2019 - 18:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Říjen 2008 - 11:01
Příspěvky: 2
a čo tak zadať osem nul na odblokovanie siete_? Netreba hned flešovať čo?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2019 - 18:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2019 - 12:24
Příspěvky: 15
Poděkoval: 4 krát
diviak napsal:
a čo tak zadať osem nul na odblokovanie siete_? Netreba hned flešovať čo?

Nastavení síťového klienta je az po zadání 0000000 tam se normálně dostanu. Jinak kabel bohužel nemám, asi to budu muset někomu dát


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 1:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
A cez usb Ti to azda nejde nahrať ??? :unknown:

Neviem prečo špekulujete :?: :?: :?:

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 1:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2019 - 12:24
Příspěvky: 15
Poděkoval: 4 krát
MarekMM napsal:
A cez usb Ti to azda nejde nahrať ??? :unknown:

Neviem prečo špekulujete :?: :?: :?:

Jde mi to přehrát normálně přes USB. Jenomže na všech verzích fw co jsem zkoušel prostě nejdou měnit ty údaje, které potřebuju na sharing. Jsou tam předuložené
samá xxxxxxka a 9999999tky a nejde potvrdit přepsání


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 1:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
exxsodus napsal:
MarekMM napsal:
A cez usb Ti to azda nejde nahrať ??? :unknown:

Neviem prečo špekulujete :?: :?: :?:

Jde mi to přehrát normálně přes USB. Jenomže na všech verzích fw co jsem zkoušel prostě nejdou měnit ty údaje, které potřebuju na sharing. Jsou tam předuložené
samá xxxxxxka a 9999999tky a nejde potvrdit přepsání


Neviem Amika robia rôzne psie kúsky akurát psie granule nežerú. :D

Stáva sa že zabúdajú nastavenia, trebárs po výpadku napájania pri búrke,
ale aby sa nedalo ručne prepísať nastavenie to sa mi ešte neprihodilo. :unknown:
Momentálne nemám nič doma tak to neviem overiť,
ale ak sa dobre pamätám to nastavenie by sa tam malo dať nahrať z usb kľúča.

PS: A aktualizácia softu by mala fungovať aj cez ftp server ...

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 1:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2019 - 12:24
Příspěvky: 15
Poděkoval: 4 krát
MarekMM napsal:
exxsodus napsal:
MarekMM napsal:
A cez usb Ti to azda nejde nahrať ??? :unknown:

Neviem prečo špekulujete :?: :?: :?:

Jde mi to přehrát normálně přes USB. Jenomže na všech verzích fw co jsem zkoušel prostě nejdou měnit ty údaje, které potřebuju na sharing. Jsou tam předuložené
samá xxxxxxka a 9999999tky a nejde potvrdit přepsání


Neviem Amika robia rôzne psie kúsky akurát psie granule nežerú. :D

Stáva sa že zabúdajú nastavenia, trebárs po výpadku napájania pri búrke,
ale aby sa nedalo ručne prepísať nastavenie to sa mi ešte neprihodilo. :unknown:
Momentálne nemám nič doma tak to neviem overiť,
ale ak sa dobre pamätám to nastavenie by sa tam malo dať nahrať z usb kľúča.

PS: A aktualizácia softu by mala fungovať aj cez ftp server ...

Pres server když dám automaticky tak nejde, manuálně sen nevěděl co tam dát


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 1:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
DHCP ... máš dúfam vypnuté ... či ???

Tu máš pomôcku ... klient

Tu máš pomôcku ... server

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 1:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2019 - 12:24
Příspěvky: 15
Poděkoval: 4 krát
Asi si nerozumíme. Já se tam dostanu, ale nejde nic změnit v tomto viz foto


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 6:56 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
ak nahras original conax a potom nejaky mcas tak to musi ist samozrejme tovarka pred a po nahravani musia byt samozrejme uz som riesil takyto pripad


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 10:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2019 - 12:24
Příspěvky: 15
Poděkoval: 4 krát
vili1 napsal:
ak nahras original conax a potom nejaky mcas tak to musi ist samozrejme tovarka pred a po nahravani musia byt samozrejme uz som riesil takyto pripad

No original conax by měl být 2.0.65 a ten nemůžu nikde sehnat, tak jsem zkoušel 2.4.43 ze stránek amikostbcom a nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 10:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
no neviem na stranke amikostb su v conaxe tri softy 1.3.55 1.3.49 a 1.3.35 verim tomu ze ked tam nahras hociktori a potom nejaky mcas zo satsuportu tak vsetko pojde tak ako ma


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 10:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2019 - 12:24
Příspěvky: 15
Poděkoval: 4 krát
vili1 napsal:
no neviem na stranke amikostb su v conaxe tri softy 1.3.55 1.3.49 a 1.3.35 verim tomu ze ked tam nahras hociktori a potom nejaky mcas zo satsuportu tak vsetko pojde tak ako ma

Fw z 8155 je stejný ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 10:42 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
prepac ja som to prehliadol ze tam mas8150


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 10:47 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
tak na stranke amikostb ked pojdes do hystorie je tam 2.4.43 conax


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 10:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2019 - 12:24
Příspěvky: 15
Poděkoval: 4 krát
vili1 napsal:
tak na stranke amikostb ked pojdes do hystorie je tam 2.4.43 conax

To jsem zkoušel hned jako první


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 11:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
a nehovor ze sa nedal nahrat dat tovarko nahrat conax dat softver-bootloader nahrat znovu tovarko a potom znovu s tymto postupom nahrat mcas


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 11:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2019 - 12:24
Příspěvky: 15
Poděkoval: 4 krát
vili1 napsal:
a nehovor ze sa nedal nahrat dat tovarko nahrat conax dat softver-bootloader nahrat znovu tovarko a potom znovu s tymto postupom nahrat mcas

Nahrát to všechno šlo bez problémů, jenom prostě to nastavení zůstane pořád uložené takto
Server xxxxxx
Port. 99999
Jméno. Xxxxxx
Heslo. Xxxxxx
Des klíč. 9999999999999999999

Jedině co jde změnit je aktivní server, to zůstane uložené jinak nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8150 nejde změnit nastavení
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2019 - 12:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 519
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
ak nahras conax tieto nastavenia sa vymazu a po nahrani noveho mcas su nastavenia na zdielanie ciste uz som to robil viackrat nechapem preco to uteba nejde niekde robis chybu


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk