AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Amiko Impulse HD soft 2.4.44
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=73925
Stránka 1 z 1

Autor:  killergage [ 17.Duben 2019 - 13:23 ]
Předmět příspěvku:  Amiko Impulse HD soft 2.4.44

Zhánam soft na Amiko impulse HD FW 2.4.44 aby čítal kartu ice ako irdeto ak by niekto mal tu je moj e-mail killergage52@gmail.com

Autor:  9000peter [ 17.Duben 2019 - 13:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

Minúta hľadania góóógle....
http://www.fantomas.cz/satpodpora/

Autor:  gigi25 [ 17.Duben 2019 - 14:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

https://www.sat-support.tv/

soft 2.4.50 - je to vylepšena verzia 2.4.44

Autor:  killergage [ 17.Duben 2019 - 15:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

To viem ale stále tam ide opozdene zvuk pri prepnutí niektorých staníc zvuk nabehne až po 4-6 sekundách a to je dosť otravné

Autor:  dlhe_pole [ 17.Duben 2019 - 15:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

killergage napsal:
To viem ale stále tam ide opozdene zvuk pri prepnutí niektorých staníc zvuk nabehne až po 4-6 sekundách a to je dosť otravné


bud rad ze aspon ide.. pokial chces nejake ine vylepsenie napis madarovi, t.j do firmy amiko resp si kup certifikovany skylink box

Autor:  gigi25 [ 17.Duben 2019 - 18:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

Ten oneskoreny zvuk je iba pri prvom zapnuti na určity kanal.Pri ďalšich prepinaniach na ten kanal už to ide perfektne.Vyskušaj. A robi to aj pri 2.4.44 -ke.

Autor:  killergage [ 18.Duben 2019 - 13:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

gigi25 napsal:
Ten oneskoreny zvuk je iba pri prvom zapnuti na určity kanal.Pri ďalšich prepinaniach na ten kanal už to ide perfektne.Vyskušaj. A robi to aj pri 2.4.44 -ke.

Mam tam teda nechat ten soft 2.4.50 ???

Autor:  gigi25 [ 18.Duben 2019 - 15:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

killergage napsal:
gigi25 napsal:
Ten oneskoreny zvuk je iba pri prvom zapnuti na určity kanal.Pri ďalšich prepinaniach na ten kanal už to ide perfektne.Vyskušaj. A robi to aj pri 2.4.44 -ke.

Mam tam teda nechat ten soft 2.4.50 ???

Samozrejme...

Autor:  gigi25 [ 06.Květen 2019 - 20:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

Softy 2.4.50 zo znamej stranky zmizli....???

Autor:  jopo33 [ 06.Květen 2019 - 21:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

firmware mcas https://www.ulozto.sk/!075Oh6M78uzN/ami ... 0-mcas-zip

Autor:  killergage [ 10.Květen 2019 - 1:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

Už sú nové softy AMIKO_Impulse_SAT_2.4.54_emu a AMIKO_Impulse_SAT_2.4.54_mcas

Autor:  killergage [ 05.Červenec 2019 - 23:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

Má už niekto konečne soft na amiko impulse, ktorý dokáže čítať skylink kartu ice ako irdeto aby išli aj programy ako sú prima krimi, šlágr 2, adventure tv, travel xp,

Autor:  9000peter [ 05.Červenec 2019 - 23:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

Chvála pánu Bohu tento šrot už nemá skoro nik tak nieje potrebný ani soft.....

Autor:  hlustvisihak [ 06.Červenec 2019 - 8:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Amiko Impulse HD soft 2.4.44

9000peter napsal:
Chvála pánu Bohu tento šrot už nemá skoro nik tak nieje potrebný ani soft.....



doufám že se ti ulevilo když si se zde veřejně vyzvracel ...?

jinak svobodná volba jak prezidenta tak co si kdo koupí naštěstí stále platí !!!

a ten sw co sem poslal tazateli jistě poslouží k plné spokojenosti , nikoli tvojí protože se zadávíš nenávistí !

:smoke:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/