e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2019 - 12:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Amiko 8265+
PříspěvekOdeslal: 14.Květen 2019 - 20:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2013 - 19:08
Příspěvky: 20
Restartuje sa po pripojení k vzdialenému servru. Pokial sa nepripojí tak ok.
Stretol sa niekto?
testoval som mcas 1.1.67 a 1.3.75


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8265+
PříspěvekOdeslal: 14.Květen 2019 - 20:50 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 520
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 27 krát
daj 1.3.15 mcas nezabudni na tovarko pred a po nahrati


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8265+
PříspěvekOdeslal: 14.Květen 2019 - 21:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2013 - 19:08
Příspěvky: 20
Nasiel som iba 1.3.17 a to isté.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8265+
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2019 - 0:23 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 400
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 111 krát
Tu máš CHANNEL EDITOR a FW MCAS a EMU pre 8265:
1.1.63, 1.1.66, 1.1.67, 1.2.02, 1.3.02, 1.3.14, 1.3.15, 1.3.48, 1.3.63, 1.3.75
https://www112.zippyshare.com/v/vpAV4Wye/file.html

1. Daj si továrenské nastavenia pred a po naflešovaní (naflešuj všetko/aj bootloader)
2. Nanovo si daj naskenovat stanice
3. Ručne vyplň údaje pre "klienta"
...a nenahrávaj do neho tie vaše "zálohy" a "konfigy" od piateho susedovho koňa brata sestry bratranca....
...ešte si skontroluj na routri, či nemáš nastavenú rovnakú statickú IP ako máš na 8265 aj pre nejaké iné zariadenie v sieti, niečo sa mi marí.... :D ...."Lidé jsou různí, povětšinou blbí..."


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko 8265+
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2019 - 8:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Duben 2013 - 19:08
Příspěvky: 20
Všetko som robil presne tak.

Čo mi nedá spať je že sa po flashi ani po továrenskom nastavení nevymažú nastavenia klienta.
Takto sa správajú tri kusy 8265ky. Ďalšie dva idú bez problémov. (1.1.63) Už som skúšal aj zálohu z tích funkčních flashnuť do tích troch. A hovno.

Nový poznatok:
Na jednom routri funguje všetkích 5.
Na inom pripojení len tie dva. Či wifi alebo kábel je jedno.
IP adresy som skúsil nastaviť ručne na rovnaké.
Keď vypnem klienta tak sa neresetne a pripojenie je funkčné.
Skúsil som iného "Rusa" a ten ide všade a vo všetkých príjmačoch. (asi nechám iného Rusa).

Ale prečo sa to začalo resetovať keď to doteraz bežalo bez problémov?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk