e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 1:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2019 - 20:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2006 - 19:11
Příspěvky: 14
Chcel by som sa spytat ci poradit . Neviem preco ale znicoho nic ma nepusti cez ftp a ani cez editor setingu do amika . Pisu ze meno je root a bez hesla . Fungovalo tak pol roka a teraz ma to uz nepusti a neviem ako dalej . Uz som to aj preinstaloval a nic .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 5:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Květen 2010 - 12:13
Příspěvky: 81
satelitni prijimac: xtrend et7500, vu+ zero
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 4 krát
A cez putty / telnet klienta sa naň dokážeš prihlásiť ? Heslo je rovnaké cez terminál ako aj na FTP a príkaz na jeho zmenu je passwd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 6:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
Aké Amiko? A aký je na ňom image?

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 8:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2006 - 19:11
Příspěvky: 14
Amiko viper combo a je tam openpli 7.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 8:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2006 - 19:11
Příspěvky: 14
Skusal som root openpli,root root a nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 9:31 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
Preinštalovával si image? Buď root/nič, elabo root/openpli alebo keď takto nefunguje, musel si zmeniť heslo, tak cez telnet si zmeň heslo ako píšu dole. Nastavenie ftp prístupu máš dobre nastavené? Nezmenila sa IP adresa boxu alebo niečo také?

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 11:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2006 - 19:11
Příspěvky: 14
Zhrniem to . Vzdy som sa prihlasoval root/nic .mal som tam openatv .chcel som dat iny setting a nepustilo ma . Nahral som openpli a robi to to iste . Skusal som putty a tam ziada tiez heslo . Cez prehliadac sa do oscamu dostanem .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 12:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 579
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 89 krát
Daj si putty ale nedaj ssh ale telnet potom passwd ci tak nejak a zadaj heslo

S ujom googlom sa asi nekamaratite

_________________
[-X


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 12:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2006 - 19:11
Příspěvky: 14
Kamaratim aj som to robil uz no teraz mi to neslo narychlo spravit . Ale dakujem .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 16:02 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
keeni999 napsal:
Zhrniem to . Vzdy som sa prihlasoval root/nic .mal som tam openatv .chcel som dat iny setting a nepustilo ma . Nahral som openpli a robi to to iste . Skusal som putty a tam ziada tiez heslo . Cez prehliadac sa do oscamu dostanem .

A nerobil si niečo s openwebif? Sám od seba sa to nezmení, darmo tvrdíš, že nič si nespravil. Niečo sa muselo zmeniť. Aké settingy si tam chcel dať?

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 16:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2014 - 17:12
Příspěvky: 57
proste a jednoducho,pripajal sa putty-ckom cez ssh port 22-ku a to ho nepusti bez hesla, coz defaultne openpli nema nastavene, myslim aj open-atv je na tom podobne
mtester270 ho spravne naviedol ze ma pouzit telnet port cize 23-ku. takze kujebacek nech sa pripoji 23-kou,nech si vytvori nejake heslo zadanim passwd, potvrdenim a uz ho bude pustat aj po 22-ke


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 19:13 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
Pripájal sa cez ftp. Ale teraz čítám, že on tam má OpenPli 7.2, taký ešte nie je :D

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 19:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2006 - 19:11
Příspěvky: 14
Takze aj putty mi to vyhadzovalo . Stiahol som znovu openatv 6.3 nainstaloval . Vyrobne nastavenia a uz to pusti ftp s root/root . Cital som ze ked updatujes cez web tak si to niekedy zahesluje . Robil som to teraz cez usb a všetko ok . Dakujem vsetkym za ochotu .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2019 - 23:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2006 - 19:11
Příspěvky: 14
petersk napsal:
Pripájal sa cez ftp. Ale teraz čítám, že on tam má OpenPli 7.2, taký ešte nie je :D


Soryy malo tam byt 7.1 . Netreba sa hned smiat . Asi ty si sa este nepomylil v zivote . Klobuk dole pred tebou . :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ftp pristup
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2019 - 6:40 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1124
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
Prepáč ak som Ťa urazil s tým smajlíkom. To bol len preto, aby si nato zareagoval nejako. Vidíš, predsa si robil niečo. Nech sa darí.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk