e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Květen 2019 - 21:36

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Alcor HD500
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 4:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2009 - 10:54
Příspěvky: 304
vie mi niekto povedat aky je tento primac a ci sa hodi na zapojenie k telke a aku citlivost ma a ci idu na nom chytit madarske programi potreboval by som to kvoli kolegovy z prace lebo si ho chce kupit je na neho dobra cena


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Alcor HD500
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 6:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2657
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 33 krát
Ked je na nieco dobra cena,tak je to smejd.Ale u nas predavane hd dvbt stb su aj tak vsetko smejdy.Je to fta,takze kodovane ziadne,ale free madari by mali ist,lebo v Komarne a okoli sa predava.Ja tiez som zhanal nieco hd,ale na nic schopne som nenarazil,tak som to vzdal.Ale keby som bol madar,tak by som nieco kupil,ale nie fta.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Alcor HD500
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 10:09 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2009 - 10:54
Příspěvky: 304
Kasr napsal:
Ked je na nieco dobra cena,tak je to smejd.Ale u nas predavane hd dvbt stb su aj tak vsetko smejdy.Je to fta,takze kodovane ziadne,ale free madari by mali ist,lebo v Komarne a okoli sa predava.Ja tiez som zhanal nieco hd,ale na nic schopne som nenarazil,tak som to vzdal.Ale keby som bol madar,tak by som nieco kupil,ale nie fta.


ale on hlada nieco na FTA jemu to je jedno len nech chyti v okoly Galanty madarov a slovakov len o to mu ide. ja som ho prehovaral na satelit ale on nechcel chcel daco lacne. a je to madarska firma co to predava u nas to nikto nepredava. tak preto sa pytam ci to niekto ma a ako je s tym spokojny


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Alcor HD500
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 13:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Květen 2010 - 21:51
Příspěvky: 63
Místo/Bydliště: Sala sk
Ja som mal Alcor 1500, kupoval som ešte vo februári (4 kusy) pre známích a rodinu.Tuner má citlivý, ale už by som to nekupoval. Sú to lacné čínske šmejdy.
Radšej Technisat HDT4 alebo jednoduchší Telefunken TTR 100. Ten technisat má aj čítačku Conax ale neni o moc drahší.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Alcor HD500
PříspěvekOdeslal: 18.Červen 2011 - 12:11 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2009 - 10:54
Příspěvky: 304
peter 7 napsal:
Ja som mal Alcor 1500, kupoval som ešte vo februári (4 kusy) pre známích a rodinu.Tuner má citlivý, ale už by som to nekupoval. Sú to lacné čínske šmejdy.
Radšej Technisat HDT4 alebo jednoduchší Telefunken TTR 100. Ten technisat má aj čítačku Conax ale neni o moc drahší.


ale on hladal tak do ceny 45€ a ten hd4 stoji 94 to by som mu radsej potom odporucil satelit. a inak alcor hd500 stoji 35€.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Alcor HD500
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2012 - 14:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Září 2008 - 10:56
Příspěvky: 87
Poděkováno: 1 krát
Pouzivate ho niekto este? Je v nom aj slovensky jazyk?
Potrebujem nieco lacne na obcasne spustenie a koli poliakom potrebujem mpg4 a AAC k OVP televizoru.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Alcor HD500
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2012 - 17:16 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
Ak si kúpiš

COLUMBIA T - 1500 HD MPEG-4 s RF modulator

alebo

COLUMBIA T-HD 2500 CX

budeš s jeho vlastnosťami určite spokojný.

Osobne by som v súčasnej dobe vzhľadom na priaznivé ceny
v porovnaní CENA/VYKON preferoval kombo SAT+DVB-T.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Alcor HD500
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 23:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Září 2008 - 10:56
Příspěvky: 87
Poděkováno: 1 krát
Neviete niekto poradit kde kupit nahradny Dialkovy Ovladac? malemu sa podarilo namocit ovladac baterkamy dole do salky s vodou. Vysusil som ho ale uz nereaguje.... Hladal som uz aj podla chipu a nic.
Aj tak netusim co na nom odislo. Je tam len jeden IO, maly kondenzator a nejaka zelena umela kocka, ani netusim co to je, ale je mozne ze krystal a neznasa vodu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Alcor HD500
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2014 - 3:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 29.Březen 2013 - 13:58
Příspěvky: 3047
Poděkoval: 689 krát
Poděkováno: 74 krát
Kúp celý stroj a bude to možno aj lacnejšie za cca 15€

vid.príloha


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VŠETCI SME SI PRED BOHOM ROVNÍ,IBAŽE NEPLATÍ TO PRED BANKOMATOM

Spoločenská váženosť DEMOKRATA stúpa úmerne jeho kontám v danových rajoch


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk