e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 08.Červenec 2020 - 5:21

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2011 - 12:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 16:41
Příspěvky: 31
scripty wifi
copy to /var/sbin
chmod 755
Menu - Allinone panel - Script executor


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2012 - 21:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Květen 2007 - 20:46
Příspěvky: 116
Zdravim. Chcem si kupit ipbox 55HD.Chcem sa spytat pojde mi na tom WiFi Dongle 2,4GHz pre AB CryptoBox 400/450HD od ABCOMU?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2012 - 6:25 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2010 - 12:35
Příspěvky: 538
satelitni prijimac: IP BOX 9900 HD+
Poděkoval: 3 krát
@milanfe musíš si to vyzkoušet, jinak si to zde asi moc nečetl, máš případně možnost si ten driver sám upravit, viz:
Kód:
IpBox55 a wifi



Enigmatique píše:

Nazdar, tak konecne vsetko otestovane. Wifi slape bez problemov s TENDA W311U - Ralink 3070.
Upravil som ten subor wireless-up pre rt3070sta, najprv som vypol povodny modul a potom nahral novy. Predtym som samozrejme nainstaloval novy Nocturno image 2011/10/16, a potom tie pluginy. Wifi funguje aj v sifrovanom rezime.

Ak by niekto potreboval podrobnejsi navod, nie je problem uviest ho.

Diky moc JirkaS.

Super to je spoluprace ok zaradim ho do pluginu a upravim wreless-up aby si vybral podle typu - az to budu mit tak mi to otestujes ?
Jeste pripojuji readme k konfiguracnimu souboru:

Příloha:

README_STA_usb.txt [13.21 KiB]
38 krát




T.

_________________
FESTINA LENTE !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2012 - 20:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2011 - 19:06
Příspěvky: 6
satelitni prijimac: AB IPBOX 99HD
Caute,

neviete mi niekdo povedat ci sa daju stiahnut tie pluginy rucne na NB a potom cez konzolu resp. ftp nainstalovat? Boxy nemam na internete nakolko mam moznost sa pripojit len cez wifi, a tym padom niesom schopny ani stiahnut pluginy.

dik za help:)

_________________
2x IPBox 99HD Enigma 2 25.4.2012, OSCam 1xCW 1xIR


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2012 - 20:44 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 693
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
http://abf.comfeel.cz/Pluginy/ipk%20bal ... .4_sh4.ipk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2012 - 15:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Leden 2011 - 10:47
Příspěvky: 102
takze mam tento tp-link (TP-Link TL-WN321G.) a potreboval by som ho rozchodit na enigme2. aky plugin tam potrebujem pridat aby to slo?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2012 - 20:28 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2010 - 21:36
Příspěvky: 751
satelitni prijimac: X-trend ET 4x00
Má to chipset Ralink RT2571WF, takže potrebuješ kompatibilný driver pre Ralink rt2xxx. Nejak veľmi wifi nesledujem, ale na ip9900 som používal image od PKT teamu, tí to mali pekne urobené a stačilo to nastaviť z menu a išlo to. Mali v image aj drivery pre najpoužívanejšie chipsety. Takže skús Poliakov, už ipbox nemám a netuším, či v Jirkovom image je to zabudované.

_________________
X-trend ET 4x00, OpenATV a iné, Anysee DVBS2+ USB tuner.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2012 - 20:55 
Spíš ,když tak koukám do driveru,bych řekl že jde o rt73.Plugin by měl být dostupný ke stažení pluginů v boxu.
Plugin je jen tento TU
Jinak zkusit pkt soft.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2012 - 21:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Říjen 2008 - 18:29
Příspěvky: 60
Chapi otázka na vás pojde to aj na ab ip box 99 hd a akú vyfinu treba kúpitdo boxu moc som nečítal dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2012 - 19:23 
Abcomácký WiFi Dongle 2,4GHz pro AB CryptoBox 400/450HD by měl chodit určitě.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2012 - 20:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2012 - 11:46
Příspěvky: 6
Ahoj,

rad by som zapojil wifi usb (tenda w311u), robim to podla navodu ale mam tieto problemy:

nemozem naistalovat enigma2-plugin-systemplugins-wirelesslan_3070_sh4- ked som to stiahol, bol to file s priponov .txt, to som vymazal aby na konci bolo ipk, potom som to nakopiroval do tmp adresara ipboxu a skusal naistalovat. System plugin najde, ale ked ho dam instalovat - napise mi 0 naistalovanych, aktualizovanych..... - robim to spravne?

skusal som otvorit subor wireless-up , ale nie je tam riadok alebo prikaz modprobe RT2870STA - ktory by som mal podla navodu modifikovat.

image mam z 2011/10/16

moze mi niekto poradit? dik.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2012 - 22:36 
Podpora wifi v kernelu byla tuším až od image 16.1.2012.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2012 - 23:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2012 - 11:46
Příspěvky: 6
ja som skusal aj najnovsi image - moj problem je, ze nemozem nahrat tie ovladace 3070 (od Jirka) do mojho boxu. USB wifi v boxe, najde domacu siet ale nemozem sa na nu pripojit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2012 - 9:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Prosinec 2006 - 12:50
Příspěvky: 111
satelitni prijimac: Ipbox 55HD
Místo/Bydliště: Banska Bystrica
Ten isty problem som mal aj ja (siet som videl ale nevdel som sa pripojit) ale nakoniec som to vyriesil s dalsim routrom (funkcia bridge/AP) funguje super.

_________________
IPbox 55HD, Stab HH90, Offset 80cm + Dreambox 500HD.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2012 - 11:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2012 - 11:46
Příspěvky: 6
ten access point napadol aj mna, ale ja by som ho inak nevyuzil - iba na ten ipbox. Ak to funguje inym ludom s rovnakym hardwarom, malo by to fungovat aj mne - potreboval by som radu od tych "profi" prispievatelov:), zo zaciatku fora.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2012 - 11:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 693
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
s tímto adapterem - http://www.abcomcz.cz/produkt/wifi-dong ... 14018.html - chodí,odzkoušeno na několika přijímačích


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2013 - 16:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2012 - 11:46
Příspěvky: 6
neslape to ani s tym adapterom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2013 - 17:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 28.Prosinec 2012 - 16:43
Příspěvky: 194
Tak si nejdříve vypni cryptování na routeru a zkus bez něj

_________________
Vu+ Solo2,Gigablue Quad,ET4000,Gigablue X1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2013 - 23:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2012 - 11:46
Příspěvky: 6
to som samozrejme skusal tiez.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IpBox55 a wifi
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2013 - 23:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 28.Prosinec 2012 - 16:43
Příspěvky: 194
drivery máš stažený? - z feedu?

_________________
Vu+ Solo2,Gigablue Quad,ET4000,Gigablue X1


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk